Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

CASCO kerékpáros bukósisak 2018

A Casco német kerékpáros bukósisakokat gyártó cég idén arra vetemedett, hogy az összes kerékpár típushoz gyárt bringás bukót. Sőt, tovább mentek minden kerékpár színhez gyárt kerékpáros bukósisakot. A cég ismérve eddig a németes design és funkcionalitás volt. Idén már a színekkel is tudtak foglalkozni, hiszen a törés tesztek eredményei kiválóak, a tarkóvédelem az ő találmányuk, jöhet az új design. Nézzük mit alkottak!

Országúti és triatlon kerékpáros bukósisak

A Casco által forgalmazott kerékpáros bukósisakok országúti változatai rendkívüli védelmet adnak a környezeti ártalmak, napsütés, szél, eső ellen. Kerékpáros bukósisakjaik előtt lévő kompatibilis lencse, mely beleolvad a kerékpáros bukósisak alakjába, szintén az ő találmányuk. A napszemüveg használata feleslegessé válik ezáltal. 2 in 1 ez a Casco jelmondata. Casco Speedmask-ot lehet kapni sötét, átlátszó és narancs színben, attól függően, hogy milyen időjárási körülmények között szeretnéd használni éppen.


CASCO SPEEDAIRO RS

A CASCO országúti bukósisak kollekció csúcsmodellje. Vautron Speedmask visorral együtt, mely mindig az adott fényviszonyokhoz igazítja az átlátszóságot. Ezt a Vautron lencsét csak a Casco Speedairo RS kerékpáros bukósisakhoz forgalmazzák, amely az árban is szembetűnően kiütközik a hasonló modellekkel összevetve. Ellenben, azt kell hogy mondjam, megéri a pénzét. Nagyobb szellőző nyílásokkal és bogárhálóval ellátott modell. Egy igazi csúcsragadozó. Triatlon és országúti versenyekre ajánlott elsősorban, de köreinkben MTB maratonokhoz is használják.

Méretek: M= 54–58 cm; L= 59–63 cm.

CASCO SPEEDAIRO RS bukósisak ár:

Lencse nélkül: 62 900 Ft helyett 56 600 Ft
Vautron lencsével: 98 900 Ft helyett 89 000 Ft


SPEEDAIRO

Az aerodinamika és a sebesség elegye. Használható időfutam és triatlon versenyekre egyaránt. A lencsét egy mozdulattal felcsaphatod, ha adott körülmények között zavarna. Lehet kérni átlátszó és narancssárga lencsével is. A komfort és az átszellőzés érdekében a fejedet egy hálós rendszer tartja távol a bukósisak belső felületétől, így a szokásos “nyom a bukó hosszú távon” feelinget el is felejtheted. Bogárhálóval ellátott modell. A Casco Speedairo RS kerékpáros bukósisak utáni csúcsmodell. Csak a felső kategóriát kedvelők számára!

Méretek: M= 54–58 cm; L= 59–63 cm.

Speedairo kerékpáros bukósisak ár:

Speedmask lencsével: 77 900 Ft helyett 71 000 Ft
Lencse nélkül: 62 900 Ft helyett 56 600 Ft


SPEEDAIRO -TC PLUS

A Casco Speedairo-TC PLUS kerékpáros bukósisak csak matt fekete színben érhető el. Mindamellett, hogy magában hordozza a Casco Speedairo kerékpáros bukósisak minden ismérvét a TC Plus megjelölés egy a dobozban található esővédő borítást, napellenzőt és egy multifuncionális kendőt rejt magában. A kendő védi a nyakadat a hideg ellen, az esővédő jó szolgálatot tehet esős és hideg idő ellen, hiszen lezárja a kerékpáros bukósisak tetején lévő szellőző nyílásokat.

Méretek: M= 54–58 cm; L= 59–63 cm.

Speedairo -TC Plus kerékpáros bukósisak ár: 
84 900 Ft helyett 76 400 Ft

SPEEDSTER-TC PLUS

A Casco Speedairo kis testvére. A változás mindössze az, hogy elenyésző módon kisebbek a szellőző nyílások és bogárhálót sem tartalmaz. A hátsó tarkóvédő rész kiképzése is kicsit más, mint a Speedairo-é. Tartalmazza a nyaksálat, az esővédő átlátszó borítást és a napellenzőt is a csomag. Az árát tekintve egyedi minőség a kerékpáros bukósisakok piacán, megfizethető áron. Csak lencsével együtt kapható.

Speedster-TC Plus kerékpáros bukósisak ár:

Speedmask lencsével: 57 900 Ft helyett 52 100 Ft


SPEEDSTER TC

A Casco Speedster TC kerékpáros bukósisakok mind lencsével, mind lencse nélkül elérhetőek. Nincs kiegészítő csomag hozzájuk, de az elképesztően jó ár/érték arányú árával búsásan kompenzál téged ezért. Felső kategóriás bukósisak ennyiért? Szinte hihetetlen. Matt fekete és matt fehér dögös színeihez bármely átlátszó, narancssárga vagy épp átlátszó Speedmask lencsét választhatsz. A tetején futó MyStyle fényvisszaverős csíkokkal teheted igazán egyedivé. 21 különböző színből választhatsz hozzá.

Méretek: M= 54–58 cm; L= 59–63 cm.

Speedster TC kerékpáros bukósisak ár:
lencse nélkül: 37 900 Ft helyett 34 200 Ft

Országúti és MTB kerékpáros bukósisak

Casco több funkciós kerékpáros bukósisakok egyike a Fullair RCC. Kulcsszó a szellőzés erdőben és országúton egyaránt.


FULLair RCC

Eredetileg a Casco Fullair RCC kerékpáros bukósisak MTB használatra készült. Centrálisan elhelyezkedő hatalmas szellőző nyílásokkal biztosítja a nyári kánikulában is fejednek a komfort érzetet. Három különböző színben elérhető. Az alap hangot a matt fekete adja, amely hol króm, hol fehér, hol neon sárgával van megbolondítva. A fehér színű pedig, narancs díszítéssel bír. A szokásos 2 helyett 3 különböző méretben érhető el, így lányok is bátran hordhatják.

Méretek: S= 52-56 cm; M= 54–58 cm; L= 59–63 cm.

Full Air RCC kerékpáros bukósisak ár:

44 900 Ft helyett 42 000 Ft


Időfutam és pálya versenyző kerékpáros bukósisak

Az időfutam és pálya versenyek világában is megállja helyét a Casco. Egy sprint versenyző sokszor 70 km/h feletti sebességgel száguld a pályán, bukás esetén a fej rendkívüli ütésnek van kitéve. A Casco Warp-Sprint bukó épp erre a célra szolgál. A kerékpározás egy másik szakága az időfutam. Itt az óra ellen küzdünk egyedül. Fontos az aerodinamika és a bukó súlya.


WARP-SPRINT

A karbon anyagból készült lekerekített élekkel rendelkező pálya sprint kerékpáros bukósisak jó szolgálatot tesz mikor száguldasz a cél felé. Aerodinamikus kerek formája csökkenti a légellenállást a versenyző számára. Speciális egybeépített szemellenzője védi a szemet a kiszáradástól, amely főként fapályán tapasztalható. A pályakerékpározást a kerékpársport királyának, a Casco Warp-sprint-et a pályabukók Istenének tekintik, mind megbízhatóság, mind funkcionalitás, mind design tekintetében.

Méretek: M= 52–57 cm; L= 58–62 cm.

Warp-Sprint kerékpáros bukósisak ár:

94 900 Ft helyett 85 400 Ft


SPEEDtime

A Speedtime kerékpáros bukósisakot szintén pályára tervezték, bár én már láttam triatlon versenyző fején is nem egyszer. Rendkívüli aerodinamikája lehetővé teszi a pálya időfutamok teljesítésére. 500m, 1000m 4000m-es távon nélkülözhetetlen kelléke a rövidtávú versenyzőknek.

Méretek: UNI: 55-61 cm

Speedtime kerékpáros bukósisak ár:

125 900 Ft helyett 113 300 Ft


SPEEDtime PURSUIT

Az időfutamok királya a Casco Speedtime Pursiut kerékpáros bukósisak, mely formájával uralja az aerodinamika szélcsatornáit. Pár grammos súlya garantáltan nem nyomja a fejet verseny közben. Új termékről van szó, így az ára után érdeklődni kell.


Mountainbike kerékpáros bukósisak

Mindenkiben felmerül a kérdés, mi a különbség a mountain bike és az országúti kerékpáros bukósisakok között. A legfőbb különbséget a simli adja. Országúti bukót nem látsz simlivel soha. Itt viszont azt a funkciót tölti be, hogy az arcodba csapódó ágak, ne verjék ki a szemedet és a vakító napsütést is árnyékolják kicsit. Formailag ugyanolyan tarkóvédelemmel ellátottak a mountain bike-os sisakok, mint bármely drágább országúti Casco kerékpáros bukósisak a palettán.


CUDA MOUNTAIN

A Casco Cuda Mountain bukó három divatos színben érhető el. A fekete neon zöld, matt olíva és matt fehér minden igényt kielégíthet, bármely kerékpár esetén. Hatalmas szellőző nyílásaival, belső hálójával, mely a fejet tartja távol a bukó magjától, rendkívüli komfortot biztosít lassú mászós tempónál is. Simléderje lecsatolható, ha éppen országúti versenyen indulnál vele. Védelem felsőfokon erdőben is.

Méretek: M= 52–58 cm; L= 58–62 cm.

Cuda Mountain kerékpáros bukósisak ár:

39 900 Ft helyett 35 900 Ft


VIPER MX

Casco Viper MX, az igazi downhill bukóssisak. Állvédő része fel- és lecsatolható. Külön is rendelhető, ha netán összetörted volna száguldás közben lefelé. M és L méretben érhető el. Mint egykori női downhill magyar bajnok bátran ajánlom mindenkinek ezt a típusú downhill kerékpáros bukósisakot az örült lejtőzések biztonságosabbá tételéhez.

Méretek: M= 52–57 cm; L= 58–62 cm.

Viper MX kerékpáros bukósisak ár:

állvédő nélkül: 29 900 Ft helyett 26 900 Ft

Viper MX állvédő

17 900 Ft helyett 16 100 Ft


Városi kerékpáros bukósisak

Bringával jársz dolgozni öltönyben? Szoknyában tekersz a városban nyáron? Nem szereted a bukósisakot, mert nem megy a ruhádhoz? Szeretnél biztonságosan közlekedni a városban? Akkor figyelj, mert nincs többé kompromisszum! A Casco városi kerékpáros bukósisakjai között mindenki megtalálja a stílusának megfelelőt. A Casco német kerékpáros bukósisakokat gyártó cég idén arra vetemedett, hogy az összes kerékpár típushoz gyárt bringás bukót. Sőt, tovább mentek minden kerékpár színhez gyárt kerékpáros bukósisakot.


ACTIV-TC

Csajos városi bringád van? Válaszd hozzá a Casco Activ-TC fehér, ezüst és kék virágos fejvédőjét. Mi nők nem szeretjük a hajunkat lenyomni fejfedőkkel, mondván tönkre megy a frizuránk. Gondold végig, a hajadat megmosod és megszárítod, újból kész a frizura,de a fejedet a legjobb agyspecialista sem tudja rendbe hozni, ha balesetet szenvedsz és nincs rajtad bukó. Csak óvatosan!

Méretek: M= 52–58 cm; L= 57–61 cm.

Aktiv TC kerékpáros bukósisak ár:

24 900 Ft helyett 20 400 Ft


ACTIV 2

Az Aktiv 2 kerékpáros bukósisak a legújabb városi trendi kerékpáros bukósisak a Casco-tól. Lecsatolható sild-el rendelkezik. Minden igényt kielégítő kényelmi és védelmi adottságai megfelelnek a legkomolyabb MTB bukósisakok követelményeinek. Matt fekete és kék színek mellé egy vagány fehér piros árnyalat is készült belőle.

Méretek: S= 52-56 cm; M= 56–58 cm; L= 58–62 cm.

Aktiv 2 kerékpáros bukósisak ár:

27 900 Ft helyett 24 900 Ft


URBANIC-TC

Futár vagy? Fixivel jársz? Akkor a tied lesz az Urbanic-Tc városi kerékpáros bukósisak 3 különböző méretben. Lányoknak S és M, a fiúknak M és L méretben két divatos színben. Fényvisszaverős esővédő huzattal is kiegészíthető modell.

Méretek: S= 50-56 cm; M= 56–59 cm; L= 59–63 cm.

Urbanic-TC kerékpáros bukósisak ár:

24 900 Ft helyett 22 900 Ft


ROADSTER

Elektromos kerékpárral száguldasz? Akkor a Casco neked fejlesztette ki a Roadster nevű modelljét, amely már majdnem úgy néz ki, mint egy robogó bukósisak, de mégsem az. 6 különböző színben vásárolhatod meg, köztük a matt hideg kék, matt ezüst és a bronz árnyalatai a legtrendibbek manapság. Ami a Casco kerékpáros bukósisakokat megkülönbözteti a többi márkától, az az integrálható szemüveglencse. Ennél a modellnél is van erre lehetőség, így lesz a kerékpáros bukósisakod igazán kúl, egyedi elérhető áron. Gyere be és próbáld fel a Biondo Bike kerékpárüzletben!

Méretek: S= 53-57 cm; M= 56–59 cm; L= 59–63 cm.

Roadster kerékpáros bukósisak ár:

lencse nélkül: 29 900 Ft helyett 27 900 Ft
Speedmask lencsével: 46 900 Ft helyett 42 900 Ft


Gyerek és kiskamasz kerékpáros bukósisak

Gyermeked felcseperedett és őt is vinnéd magaddal, de félsz, hogy elesik a kerékpárúton? A megoldás a Casco gyermek kerékpáros bukósisakjai között keresendő. Már egészen kis fejmérettől még a gyerekülésben ülő gyermekre való is van a Casco palettáján.


FUN-GENERATION

A Fun-Generation kis kamasz kerékpáros bukósisakokat előszeretettel veszik a szülők gyermekeiknek, hiszen több funkciós bukósisakról van szó. A Fun-Generation vérbeli 3 in 1 bukó. Tudsz benne gördeszkázni, BMX-ezni, sőt még síeléshez is ajánlja a cég. Csajos pink fehér, macsós matt fekete és unisex neon zöld színben érhető el. Téli fülvédővel kiegészíthető bukósisak.

UNI: 50-56 cm

Fun-Generation kerékpáros bukósisak ár:

14 900 Ft helyett 12 900 Ft


NORI

A már nagyobbaknak 50-52-es fejmérettel ott a Nori kerékpáros bukósisak  matt fekete és fehér színben.


MINI-GENERATION

Mini Generation a legifjabbak, még gyermek ülésből kikandikálók, futó bringát használó csöpségek védelmére szolgáló kerékpáros bukósisak. 44 cm-es fejmérettől már ajánlják nekik. Téli kiegészítője a fülvédő, amit szintén a Casco gyárt.

Méretek: XS= 44-50 cm; S= 50-55 cm

Mini 2 kerékpáros bukósisak ár:

17 900 Ft helyett 14 900 Ft

error: Content is protected !!