Casco kerékpáros és triatlon bukósisakok

Casco kerékpáros és triatlon bukósisakok hihetetlen 2016-os választéka, a Biondo Bike-nál

Ahogy tavaszodik, úgy kapunk kedvet egyre többen a kerékpározáshoz. Hogy ezt biztonsággal tegyük, arról a Casco német kerékpáros bukósisakokat gyártó cég gondoskodik.

Casco bukósisak kollekció a termékoldalunkon »

Üzletünkben most a legkisebbektől a komoly országúti, MTB és triatlon versenyzőkig mindenki megtalálhatja a neki megfelelő és tetsző modellt. Legyen szó csak egy városligeti kutyasétáltatós családi hétvégéről, ahol a család szeme fényét szeretnénk a KRESZ-parkban első kerékpáros útjára bocsájtani, vagy netán az első komoly triatlon versenyünkhöz keresünk megfelelően aerodinamikus fejvédőt, mindegyiket itt egy helyen fel lehet próbálni, több mint 10 fajta modellt különböző színben és méretben.

Ráadásul egy-egy modell több funkcióval is bír, lehet síeléshez és vadvízi evezéshez is használni, így megspórolhatunk egy komolyabb összeget. A nagy sikernek örvendő cserélhető lencsék már egyre több Casco modellhez felrakhatók, még az ifjúsági kategóriában is. A fotokromatikus Vautron lencse felhős időben jól láthatóvá teszi az utat előttünk, míg ragyogó napsütésben magától elsötétedik, így védve a szemünket az erős fénytől. Létezik még átlátszó, sötét és narancssárga lencse, különböző felhasználási területekre.

Én például kifejezetten szerettem a narancssárga lencsét használni versenyző koromban. Mountain bike-ozás közben, mintha minden kivilágosodott volna a fák által beárnyékolt ösvényeken. A Speedairo TC plus és a Speedster TC plus bukósisakokhoz jár még egy napellenző, egy négyévszakos esővédő borítás, illetve egy multifunkcionális kendő.
Minden egyes triatlon és kerékpáros Casco bukósisakot egyedivé tudsz varázsolni a cserélhető, 21 féle színben elérhető MyStyle zsinórok segítségével.

Casco egyenlő tarkóvédelem. Lehet, hogy számodra esztétikusabb kerékpáros bukósisakot már láttál, de biztonságosabbat semmiképpen.

Látogass el hozzánk és próbáld fel a biztonságot!casco-bukosisak

error: Content is protected !!