Casco kerékpáros sisak 2016

Casco kerékpáros bukósisakok széles választéka a Biondo Bike Kerékpárüzletben. Német minőség, elérhető árakon.

Tartalomjegyzék:

Casco Országúti, időfutam, bukósisak »
Casco MTB bukósisak »
Casco Városi bukósisak »
Casco E-kerékpár bukósisak »
Casco gyerek bukósisak »
CASCO bukósisak árlista »


Casco Országúti, időfutam, bukósisak


Casco SPEEDairo bukósisak: Szellőzés és aerodinamika mesterfokon

Ára:
SPEEDairo (Visor optional) – M, L – 61 900 Ft
SPEEDairo (Incl. Visor) – M, L – 76 900 Ft

A SPEEDairo az aerodinamika és szellőzés kombinációjának valódi mesterfoka, minek köszönhetően viselete egyaránt alkalmas hosszabb, megerőltető országúti szakaszokon és rövidtávú hegyi kerékpározáshoz is. A hagyományos fejvédőktől eltérően, a SPEEDairo belsejében egy minden fejformához kényelmesen illeszkedő hálót találunk, melynek köszönhetően a fej nem érintkezik közvetlenül a sisakkal, így a háló és a sisak közötti részt átjáró hűsítő menetszél biztosítja a maximális szellőzést és a levegő folyamatos áramlását. A Casco által szabadalmaztatott áramvonalas légelvezető bordázat és a sisak dupla héjszerkezete a lehető legjobb aerodinamikát és további gyorsaságot eredményez. Ez a kombináció első ízben teszi lehetővé egy különösen könnyű és rendkívül kedvező aerodinamikai mutatókkal bíró versenysisak létrejöttét. A SPEEDairo oldala zárt, hátsó felülete bordázott, ezzel is elősegítve a kisebb légellenállást, mely az áramvonalas légelvezető élekkel és a megfelelő testhelyzettel összhangban, úgynevezett adaptív aerodinamikát eredményeznek. A Casco kerékpáros bukósisakok 2016-os újdonságai közé tartozik a SPEEDairo-TC Plus. A SPEEDairo-TC Plus egy matt fekete borítást kapott karbon SPEEDmask szélekkel, mely a legexkluzívabb kerékpár mellé is megfelelő viselet lehet.

A sisakrészhez tökéletesen illeszkedő SPEEDmask névre keresztelt beépített napszemüveg rendkívül széles látóteret biztosít viselője számára, valamint megvédi az erős menetszéltől és napsugaraktól. A SPEEDmask lencse használata dioptriás szemüveg viselését is lehetővé teszi, így tehát a Casco fejlesztésének köszönhetően a jövőben a speciális dioptriás napszemüvegek és egyéb drága sportszemüvegek beszerzése is szükségtelenné válik. Az optikailag első osztályú, prémium minőségű lencsék három különböző színben kaphatók és saját kezűleg is pillanatok alatt cserélhetők. Videó »

Casco adaptív Aerodinamika:

A Casco adaptív aerodinamika technológia lényege, hogy a bukósisak alkalmazkodjon a különböző testtartások által szabott levegőáramlási feltételekhez, és mindig a legjobb teljesítményt biztosítsa.

 • Többszörösen lekerekített élek segítenek csökkenteni az indukált légellenállást.
 • Mindig megfelelő hűtés a fejnek. Nem csak ideális körülmények között.

Casco SPEEDAIRO RS bukósisak

Ára:
SPEEDairo RS + Vautron lencse – M, L – 98 900 Ft


Casco Speedairo-TC Plus

Ára:
SPEEDairo-TC Plus  - 83 900 Ft

Ez a Casco kerékpáros bukósisak német vállalat egyik legjobbja. A Casco Speedairo-TC Plus egy minden ízében a legendás sisakgyártó manufaktúra legjobb termékei közé tartozó Casco kerékpáros bukósisak. Egy igazán exkluzív darab a legdrágább kerékpárok mellé ajánljuk. A Speedairo-TC Plus rendelkezik ugyanazokkal a jellemzőkkel, mint a sima Speedairo:

 • három részre osztott kialakítás
 • átlag feletti szellőzés
 • tarkóvédelem
 • a legmagasabb minőségi és tartóssági teszteknek való megfelelés
 • aerodinamika
 • kis tömeg
 • különlegesen magas fokú fejvédelmi rendszerek a bukó belsejében
 • kizárólag a Casco-ra jellemző formavilág
 • kétféle méret
 • különlegesen kényelmes formakidolgozás és magas minőségű szivacsozás

Ami pedig a csúcspont, hogy három szakágban is használható: mint országúti, mint MTB, mint pedig triatlonra tökéletesen alkalmas a Casco Speedairo-TC Plus. Speedairo TC-Plus – a Casco kerékpáros bukósisak.

Ami jár hozzá:

 • multifunkcionális kendő
 • négy évszakos esővédő borítás
 • napellenző

Casco SPEEDster bukósisak: aerodinamikus fejvédő integrált szemvédelemmel

Ára:
SPEEDster (Visor optional) – M, L – 37 900 Ft
SPEEDster (Incl. Visor) – M, L – 52 900 Ft

SPEEDster-TC Plus ( SPEEDmask lencsével) -M,L – 56 900 Ft

A 2014-es Eurobike szakkiállításon mutatta be a Casco legújabb fejlesztését, a SPEEDster országúti és triatlon fejvédőt integrált szemvédelemmel.A mutatós kialakítás mellett az első részlet ami feltűnik, a sisakrészhez illeszkedő beépített napszemüveg, amely a SPEEDmask fantázianevet kapta. A lencse tökéletes illeszkedésének köszönhetően, a menetszél akadálymentesen átjárja a teljes bukót, ezáltal biztosítva viselőjének a maximális szellőzést. Mindemellett a SPEEDmask technológia rendkívül széles látóteret biztosít, így a fejlesztésnek köszönhetően a jövőben a drága sportszemüvegek  beszerzése is szükségtelenné válik. A SPEEDmask lencse használata dioptriás szemüveg viselését is lehetővé teszi, így tehát a továbbiakban speciális dioptriás napszemüvegre sincs szükség. A SPEEDster 2016-ban már szemellenzővel kapható, mely nem zárja ki azonban a SPEEDmask használatát sem.

A SPEEDmask technológia segítségével a fényviszonyok esetleges hirtelen változásakor (pl. alagútba hajtás) az integrált szemüveg akár menet közben is egy egyszerű mozdulattal a sisak tetejére csúsztatható, így az erős szűrési faktorral rendelkező lencse könnyedén eltávolítható a látómezőből. Az optikailag első osztályú, prémium minőségű lencsék három különböző színben kaphatók és saját kezűleg is pillanatok alatt cserélhetők. A beépített szemüveg mellett a Casco a színek terén is további egyedi érdekességeket kínál: a 21 különböző színárnyalatban elérhető fényvisszaverős MyStyle drótok pillanatok alatt cserélhetők, ezáltal a SPEEDster bukósisak mindig kiválóan passzol a kedvenc ruhadarabjainkhoz, vagy bármely csapatmez színeihez. A Casco fejvédőktől megszokott sisakkomfortot a kiváló minőségű alumínium rovarháló, az egyénileg szabályozható ergonomikus állíthatóság és nem utolsósorban a kényelmes illeszkedés garantálja.


Casco SPEEDTIME bukósisak

Ára: 
SPEEDtime – Unisize 55 – 61 cm – 123 900 Ft


 Casco WARP-SPRINT bukósisak

Ára:
WARP sprint – M, L – 92 900 Ft


Casco DAIMOR 2 bukósisak kifutó modell

Ára:
DAIMOR-2 – M, L – 24 900 Ft


Casco MTB bukósisak


Casco Daimor 2 Mountain bukósisak kifutómodell

Ára:
DAIMOR-2 Mountain – M, L – 27 900 Ft

Klasszikus felépítésű országúti sisak mindennapos használatra. A Casco már ebben a kategóriában is beépíti a frameworx polikarbonát hálót, mely az EPS habon belül erősíti tovább a sisak szerkezetét. Freshair szellőzési rendszer tartja hűvösen kobakunkat, a pontos illeszkedést pedig a Diskfit Comfort beállító egységgel tudjuk tökéletessé varázsolni. A Fresh Air szellőzőrendszer elülső nyílásai könnyű alumínium rovarhálóval lettek ellátva. Megnövelték a bukósisak felületét, hogy egy esetleges becsapódásnál az erő nagyobb felületen tudjon eloszlani. Ez a frameworx rendszerrel együtt páratlan biztonságot nyújt a kategóriában. A bukósisak elérhető országúti és mountainbike verzióban is.

A Daimor 2 esetében alkalmazott szabadalmaztatott Casco-technológiák:

 • Monocoque™-Inmold Plus - új könnyűsúlyú kombinációja az egybeöntött inmold technológiának és a kemény külső héjnak. (a belső váz és a külső héj egybefüggő egységet képez.)
 • Frameworx - belső polikarbonát vázkeret, ami maximalizálja a biztonságot, a becsapódási energiát nagyobb felületen vezeti el, a sisak kulcsfontosságú részei nem esnek szét többszöri becsapódás hatására sem.
 • Freshair ventilation – kifinomult szellőztető rendszer, amely a belső héjban biztosítja a folyamatos szellőzést és kipárolgást, ezáltal az állandóan optimális fejklímát.
 • Disc fit Vario méretállító rendszer, a maximális komfort érdekében horizontálisan és vertikálisan is állítható, hogy a lehető legjobban illeszkedjen minden fejformára.
 • Strapabíró fém bogárháló

 


Casco CUDA MOUNTAIN bukósisak  

Ára:
CUDA Mountain – M, L – 39 900 Ft

A Cuda Mountain sikerének kulcsa a belső polikarbonát merevítés (Frameworx), illetve az Inmold Monocoque Plus gyártási eljárás. Így a bukó gyakorlatilag képtelen darabokra törni, szerkezete extrém bukás után is egységes marad. A tarkórész mélyen lenyúlik, óvva ezzel a tarkót és a nyakat. A Fresh Air szellőzés, a Disc-Fit fejméret-beállítás, és a könnyen kezelhető Casco-Loc „gyorscsat” pedig a kényelemért és praktikus használatért felel. A biztonságot még tovább fokozva, a Cuda Mountain 360 fokos láthatóságot biztosító fényvisszaverőt is kapott, kiegészítve elasztikus, cserélhető MyStyle dekorzsinórral. A Fresh Air szellőzőrendszer elülső nyílásait könnyű alumínium rovarháló védi az illetéktelenektől.

A Cuda Mountain esetében alkalmazott szabadalmaztatott Casco-technológiák:

 • Monocoque™-Inmold Plus - új könnyűsúlyú kombinációja az egybeöntött inmold technológiának és a kemény külső héjnak. (a belső váz és a külső héj egybefüggő egységet képez.)
 • Frameworx - belső polikarbonát vázkeret, ami maximalizálja a biztonságot, a becsapódási energiát nagyobb felületen vezeti el, a sisak kulcsfontosságú részei nem esnek szét többszöri becsapódás hatására sem.
 • Freshair ventilation – kifinomult szellőztető rendszer, amely a belső héjban biztosítja a folyamatos szellőzést és kipárolgást, ezáltal az állandóan optimális fejklímát.
 • Disc fit Vario méretállító rendszer, a maximális komfort érdekében horizontálisan és vertikálisan is állítható, hogy a lehető legjobban illeszkedjen minden fejformára.
 • Mytyle drót - Safety Reflect Line: cserélhető színű fényvisszaverős drót, mely 360fokos láthatósággal fokozza a passzív védelmet a közlekedésbenés egyben tükrözi viselőjének egyéni stílusát.
 • Opcionális fényvisszaverős esővédő huzattal felszerelhető
 • Casco Loc gyorscsatoló rendszerrel ellátva, ezáltal akár menet közben is egy gyors mozdulattal, egy kézzel is egyszerűen kioldható.
 • Strapabíró fém bogárháló
 • Napellenzővel, vagy anélkül is használható

Casco VIPER MX bukósisak

Ára:
VIPER MX állvédő nélkül – M, L – 29 900 Ft


 

Full Air RCC

A Casco kerékpáros bukósisakokat gyártó cég legújabb fejlesztése 2016-ban. Mountain sisaknak könyvelik el ugyan, de országúton is kiválóan használható. Mint azt neve is mutatja ez a kerékpáros bukósisak azt a célt szolgálja, hogy a fej optimálisan szellőzzön még a legádázabb nyári hőségben is. A sisak belsejében egy háló tartja el a fejet a sisak kemény héjától, így a bukó elején található nagy méretű szellőző nyíláson keresztül beáramló levegő szinte átmossa a fejbőrt. Új modellről lévén szó három divatos színben kapható.

Ára:
Full Air RCC  ára:  45.900 Ft


 

GAMS outdoor

A Casco másik vívmánya a multifunkcionális GAMS bukósisak. A gyártó nagyszerűen ráérzett a sokoldalú sportolók igényére, mikor ezt a sisakot megalkotta. 1 sisak-4 sportág jelszóval hirdetik világszerte. A GAMS-t jóváhagyták síeléshez, kerékpározáshoz, hegymászáshoz és vízisportokhoz egyaránt, így elég egy Casco bukósisakot megvásárolni. A fejbőrrel való érintkezésmentes illeszkedést az AIRfit biztosítja és optimális kiegészítő kalandvágyó tulajdonosaik számára a téli fülvédő.

Ára:
GAMS outdoor ára: 39.900 Ft


Casco Városi bukósisak


Casco ACTIV-TC bukósisak

Ára:
Activ-TC – M, L – 20 900 Ft

Az Activ TC a CASCO általános felhasználásra tervezett modellje. Igazi mindenes az aktív kerékpárosoknak, legyen szó mindennapos városi bringázásról, kirándulásról vagy Balaton kerülésről,amelyet az első számú német tesztmagazin, a Stiftung Warentest is győztesnek hozott ki összehasonlító vizsgálatában. A szellőzése kiváló, 26 nyílás és a Fresh Air légcsatornarendszer gondoskodik a fej állandó hűtéséről.A német cég által szabadalmaztatott CASCO Loc rögzítő rendszer a kényelem mellett a biztonságot is szolgálja, mivel a CASCO fejvédők nem mozognak a fejen, a beállítás és felcsatolás is egy rövid kézmozdulattal pillanatok alatt megoldható. A Disc Fit Vario méretállító rendszernek köszönhetően az Active TC mind oldalirányba, mind függőlegesen állítható, ehhez ismét elegendő az egyik kéz, amíg a vertikális beállítás bármilyen fejforma esetén pontos illeszkedést biztosít. A sisak könnyű, inmold szerkezetének integritása a monocoque plus eljárással lett növelve, amelynek lényege, hogy a külső polikarbonát héj teljes egészében körülöleli a bukó EPS-testét. Ez a megoldás leginkább a sisak mélyen lenyúló tarkó- és nyakvédő részénél fedezhető fel, ami kimondottan az általános városi felhasználás esetében előnyös. Az Active TC testesíti meg a biztonság, a kényelem és a kis tömeg optimális egyensúlyát.

Az egyedi megjelenés tovább fokozható a passzív védelmet nyújtó, fényvisszaverős CASCO MyStyle drótokkal, így az egész pántegység egy percen belül a tetszőleges színre kicserélhető.

Az Active-TC esetében alkalmazott szabadalmaztatott Casco-technológiák:

 • Monocoque™-Inmold Plus - új könnyűsúlyú kombinációja az egybeöntött inmold technológiának és a kemény külső héjnak. (a belső váz és a külső héj egybefüggő egységet képez.)
 • Freshair ventilation – kifinomult szellőztető rendszer, amely a belső héjban biztosítja a folyamatos szellőzést és kipárolgást, ezáltal az állandóan optimális fejklímát.
 • Disc fit Vario méretállító rendszer, a maximális komfort érdekében horizontálisan és vertikálisan is állítható, hogy a lehető legjobban illeszkedjen minden fejformára.
 • Mytyle drót - Safety Reflect Line: cserélhető színű fényvisszaverős drót, mely 360fokos láthatósággal fokozza a passzív védelmet a közlekedésbenés egyben tükrözi viselőjének egyéni stílusát.
 • Casco Loc gyorscsatoló rendszerrel ellátva, ezáltal akár menet közben is egy gyors mozdulattal, egy kézzel is egyszerűen kioldható.
 • Strapabíró fém bogárháló
 • Napellenzővel, vagy anélkül is használható

Casco SPORTIV-TC bukósisak

Ára:
Sportiv-TC Plus – M, L – 34 900 Ft


Casco URBANIC-TC bukósisak

Ára:
Urbanic-TC – S, M, L – 35 900 Ft

Az Urbanic–TC-vel a Casco egy megerősített tarkórésszel rendelkező, látványos fejvédőt kínál a mindennapi városi közlekedésben résztvevő bringásoknak. Az egyedi formájú városi bukó exkluzív megjelenésével valamint funkcionális tartozékaival tűnik ki vetélytársai közül. A legmagasabb szintű biztonsági funkció mellett a cserélhető, színes MyStyle drótoknak köszönhetően a sisakmodern és fiatalos divat kiegészítőként is használható, amely tükrözi viselőjének egyéni stílusát és személyiségét. Mindemellett a MyStyle drótok fényvisszaverő tulajdonsággal rendelkeznek és a közlekedésben teljes 360fokos láthatóságot eredményeznek.

A sisak elülső és felső részén található szellőzőnyílásoknak (Klima-Automatik) köszönhetően, az Urbanic-TC meglepően jó légáteresztő tulajdonsággal bír. Ezáltal az extrém városi igénybevétel és a magas hőmérsékleti viszonyok ellenére is mindig egyenletes klímát biztosít viselőjének.

A hűvösebb évszakokban fényvisszaverős esővédővel és puha fülvédővel téliesíthető, a belső bélés pedig egyszerűen kivehető és mosható. Három méretben (S,M,L) és ötféle színben kapható.

Az Urbanic-TC esetében alkalmazott szabadalmaztatott Casco-technológiák:

 • Monocoque™-Inmold Combi – kívül robosztus Hard-shell héjszerkezet, belül könnyű In-Mold váz. Új könnyűsúlyú kombinációja az egybeöntött inmold technológiának és a kemény külső héjnak.
 • Komfort – kényelmes, egyszerűen kipattintható és mosható bélés.
 • Opcionális téli fülvédővel és fényvisszaverős esővédő huzattal felszerelhető
 • Biztonság a közlekedésben– 360fokos láthatóság a fényvisszaverős drótoknak köszönhetően
 • Klima Automatik – 20db szellőzőnyílás biztosítja a folyamatos szellőzést és kipárolgást, ezáltal az állandóan optimális fejklímát. Így a sisak szellőzőnyílásainak száma másodlagos jelentőségű.
 • Disc fit Vario méretállító rendszer, a maximális komfort érdekében horizontálisan és vertikálisan is állítható, hogy a lehető legjobban illeszkedjen minden fejformára.
 • Mytyle drót - Safety Reflect Line: cserélhető színű fényvisszaverős drót, mely 360fokos láthatósággal fokozza a passzív védelmet a közlekedésbenés egyben tükrözi viselőjének egyéni stílusát.
 • Casco Loc gyorscsatoló rendszerrel ellátva, ezáltal akár menet közben is egy gyors mozdulattal, egy kézzel is egyszerűen kioldható.

Casco URBANIC-TC PLUS bukósisak

Ára:
Urbanic-TC PLUS – S, M, L – 35 900 Ft

AUrbanic TC Plus széria az alapmodellhez képest stílusos bőr, egyedi fém és carbon kiegészítők kombinálásával lett optikailag tuningolva. Ennek a kimondottan városi modellnek egyediségét nem csak a fényvisszaverős MyStyle zsinórokkal fokozhatod, hanem hat különböző mintájú esővédő huzatot is választhatsz hozzá! A hűvösebb évszakokban esővédővel és puha fülvédővel téliesíthető, a belső bélés pedig egyszerűen kivehető és mosható. Tarkóvédelme maximális, és a halántéknál is sokkal többet véd, mint az XC-s, országútis fejvédők. A sisak elülső részén és tetején található szellőzőnyílások (Klima-Automatik) biztosítják a menetszél bejutását és a folyamatos kipárolgást, ezáltal az állandóan optimális fejklímát. Héjszerkezete a legellenállóbb Monocoque in mold Combi technológiával lett kialakítva.

Az Urbanic-TC Plus esetében alkalmazott szabadalmaztatott Casco-technológiák:

 • Monocoque™-Inmold Combi – kívül robosztus Hard-shell héjszerkezet, belül könnyű In-Mold váz. Új könnyűsúlyú kombinációja az egybeöntött inmold technológiának és a kemény külső héjnak.
 • Komfort – kényelmes, egyszerűen kipattintható és mosható bélés.
 • Opcionális téli fülvédővel és fényvisszaverős esővédő huzattal felszerelhető
 • Biztonság a közlekedésben– 360fokos láthatóság a fényvisszaverős drótoknak köszönhetően
 • Klima Automatik – 20db szellőzőnyílás biztosítja a folyamatos szellőzést és kipárolgást, ezáltal az állandóan optimális fejklímát. Így a sisak szellőzőnyílásainak száma másodlagos jelentőségű.
 • Disc fit Vario méretállító rendszer, a maximális komfort érdekében horizontálisan és vertikálisan is állítható, hogy a lehető legjobban illeszkedjen minden fejformára.
 • Mytyle drót - Safety Reflect Line: cserélhető színű fényvisszaverős drót, mely 360fokos láthatósággal fokozza a passzív védelmet a közlekedésbenés egyben tükrözi viselőjének egyéni stílusát.
 • Casco Loc gyorscsatoló rendszerrel ellátva, ezáltal akár menet közben is egy gyors mozdulattal, egy kézzel is egyszerűen kioldható.

 

ROADSTER TC

2016 legújabb városi modellje a ROADSTER TC. Modern formavilágának és kényelmes illeszkedésének köszönhetően ideális választás a mindennapi városi felhasználáshoz. Négy matt színben kapható és nem utolsósorban hölgyek számára is elérhető S-es méretben.

Opcionális kiegészítője a SPEEDmask lencse. Szemüvegeseknek is ajánlott modell a Casco kerékpáros bukósisakokat gyártó cég palettájáról.

Ára:
ROADSTER TC lencse nélkül ára:  27 900 Ft


Casco E-kerékpár bukósisak


Casco E.MOTION CRUISER bukósisak

Ára:
E.MOTION Cruiser – S, M L, XL – 42 900 Ft


Casco E.MOTION AIR CONTROL 2 bukósisak

Ára:
E.MOTION Air Control – S, M L, XL - 29 029 Ft


Casco gyerek bukósisak


Az utóbbi időben egyre népszerűbbek a prémium kategóriás gyereksisakok. Hazánkban is kezdik felismerni a vásárlók, hogy nem csak saját fejük védelme fontos, hanem gyermekeiké is, sőt, az még fontosabb. Gyermekünk a gyerekülésben, utánfutóban és még a kis bringán is sokkal védtelenebb a külső hatásokkal szemben, mint mi. Mozgásuk még nem annyira koordinált, így egy bekövetkező esésnél nehezebben tudják védeni magukat. Talán nem túl meglepő, de a Casco a gyermeksisakok gyártásában is vezető szerepet tölt be. A piacon keresve sem találhatunk olyan más gyártót, melynek hasonlóan biztonságos gyereksisakjai lennének. Abban 100 százalékosan biztos lehet, hogy gyermeke kobakja a legjobb védelmet kapja egy Casco bukóban.


Casco FUN-GENERATION bukósisak

Ára:
FUN-Generation – Uni 50 – 56 cm – 14 900 Ft

A Fun Generation gyermekek és kisebb fejmérettel rendelkező fiatalos felnőttek számára készült.

Négy féle színben kapható és a cserélhető MyStyle drótokkal, illetve a csomagoláshoz mellékelt matricakészlettel szabható személyre. Mindemellett a cserélhető MyStyle drótok fényvisszaverő tulajdonsággal rendelkeznek és a közlekedésben teljes 360fokos láthatóságot eredményeznek.

A méretezése 50-56 cm, tehát akár felnőttek számára is alkalmas.

A sisak elülső és felső részén található szellőzőnyílásoknak köszönhetően, az Fun Generation bukó is kiváló légáteresztő tulajdonsággal bír. A hűvösebb évszakokban fényvisszaverős esővédővel és puha fülvédővel téliesíthető, a belső bélés pedig egyszerűen kivehető és mosható.

 • Monocoque™-Inmold Combi : kívül robosztus Hard-shell héjszerkezet, belül könnyű In-Mold váz. Új könnyűsúlyú kombinációja az egybeöntött inmold technológiának és a kemény külső héjnak.
 • Komfort: kényelmes, egyszerűen kipattintható és mosható bélés.
 • Opcionális téli fülvédővel és fényvisszaverős esővédő huzattal felszerelhető
 • Mytyle drót - Safety Reflect Line: cserélhető színű fényvisszaverős drót, mely 360fokos láthatósággal fokozza a passzív védelmet a közlekedésbenés egyben tükrözi viselőjének egyéni stílusát.
 • Biztonság a közlekedésben: 360fokos láthatóság a fényvisszaverős drótoknak köszönhetően
 • Klima automatik: számos szellőzőnyílás biztosítja a folyamatos szellőzést és kipárolgást, ezáltal az állandóan optimális fejklímát. Így a sisak szellőzőnyílásainak száma másodlagos jelentőségű.
 • Disc fit Vario méretállító rendszer, a maximális komfort érdekében horizontálisan és vertikálisan is állítható, hogy a lehető legjobban illeszkedjen minden fejformára.
 • Casco Loc gyorscsatoló rendszerrel ellátva, ezáltal akár menet közben is egy gyors mozdulattal, egy kézzel is egyszerűen kioldható.
 • Díszítő matrica szett

Casco Young Generation bukósisak

Ára: 
Young Generation - 20 900 Ft


Casco MINI-GENERATION bukósisak

Ára:
MINI-Generation – XS, S – 14 900 Ft

A Mini Pro széria tipikus Casco gyártmány.Professzionális védelem és kényelmes viselet. A biztonságot végig szem előtt tartva fejlesztettük ki ezt a három részből álló konstrukciót, mely megnövelt a nyakat védő kialakítással rendelkezik. Különleges szíjrendszere tökéletes állíthatóságot biztosít, és attól sem kell félnünk, hogy gyermekünk bőrét kidörzsöli. Kiváló és szinte kötelező viselet, ha gyermekét gyerekülésbe vagy kerékpáros utánfutóba ülteti. Mindemellett a Mini Pro multifunkcionalitását mutatja, hogy a kerékpáros használat mellett egy téli fülvédő beszerzése esetén még síelésre is le van tesztelve.

 • Monocoque™-Inmold Plus - új könnyűsúlyú kombinációja az egybeöntött inmold technológiának és a kemény külső héjnak. A belső váz és a külső héj egybefüggő egységet képez.
 • Tökéletes ergonómia - Minden gyereküléshez és utánfutóhoz igazodó forma. Gyermekünk anélkül szundíthat egyet, hogy elaludná a nyakát.
 • Patent Strapping: Zsinóros pánt - A szíj beállítása csak másodpercek kérdése. Becsípődés mentes mechanika.
 • Mytyle drót - Safety Reflect Line: cserélhető színű fényvisszaverős drót, mely 360fokos láthatósággal fokozza a passzív védelmet a közlekedésben és egyben tükrözi viselőjének egyéni stílusát.
 • Opcionális téli fülvédővel felszerelhető
 • Síelésre is letesztelve

CASCO bukósisak árlista

Az európai sisakmanufaktúra

A családi tulajdonban lévő német CASCO cég 1989-es alapítása óta kizárólag prémium minőségű sisakok gyártására fókuszál. A vállalat filozófiája, hogy olyan termékeket állítson elő, melyek a legmagasabb szintű védelmet, funkcionalitást és kényelmet biztosítják, ám a CASCO sokkal több, mint egy kivételes design-koncepció: az egyedi formavilág és exkluzív megjelenés mellett jól átgondolt fejlesztések sora teszi a céget Európa egyik vezető sisakmárkájává. A Casco kerékpáros bukósisak termékpalettáján az egyedi kerékpár-, lovagló- és sí sisakok mellett saját fejlesztésű mágneses csatlakozású síszemüvegek, valamint fotokromatikus napszemüvegek is megtalálhatók.

A CASCO csapata sosem elégszik meg a pillanatnyi eredményekkel, sőt, mindinkább újító feltalálói szellemiségével tűnik ki versenytársai közül. Éppen ezért nem meglepő, hogy az elmúlt években a cég számos saját szabadalommal hívta fel magára a nemzetközi szakma figyelmét. A márka sikerei szoros összefüggésben állnak az állandó fejlesztésekkel és az élsportolók támogatásával, ezért a CASCO többek között számos olimpiai és világbajnokot is bevon az új termékek fejlesztésébe. Csak az elmúlt évben 500 darab Casco kerékpáros bukósisakot ajánlottak fel az UCI-nak.

A CASCO márka prémium kerékpáros fejvédői megfelelnek a legszigorúbb biztonsági elvárásoknak, mindemellett a cég a „The Style of Protection” mottó szellemében a sisakok divatos megjelenésére is kiemelt hangsúlyt fektet. A CASCO kerékpáros bukósisakok viselete nemcsak a fejsérülések elkerülése érdekében ajánlott, hanem modern és fiatalos divat kiegészítőként is, amely tükrözi viselőjének egyéni stílusát és személyiségét.

Fontosabb tudnivalók a CASCO sisakokról és a cégről:

 • minden igényt kielégítő, széles termékskála:
  hagyományos országúti, megerősített MTB, funkcionális városi, profi triatlon és időfutam, biztonságos gyermek és prémium kategóriás E-bike bukók
 • kényelem és maximális biztonság
 • állandó raktárkészlet, nincs előrendelési kötelezettség
 • rugalmas rendelési lehetőség (B2B-n is) akár egydarabos mennyiség is rendelhető, nincs minimum rendelési mennyiség
 • csere-garancia, a vásárlástól számított 3 éven belül kicseréljük a rendeltetésszerű használat során megsérült fejvédőt
 • állandó, rugalmas problémakezelés
 • megbízható minőség, európai gyártás és kiemelkedő dizájn (The Style of Protection)
 • folyamatos termékfejlesztés, innováció
  (Adaptive aerodynamic, Casco Loc csatolórendszer, MyStyle drót, SPEEDmask, Frameworx)
 • a mai európai sisaktrendet a Casco diktálja!
 • folyamatos marketingtámogatás:
  élcsapatok szponzorálása, TOP rendezvényeken való folyamatos részvétel, háttéranyagok készítése és folyamatos információáramlás az újdonságokról, látványos image képek, technikai leírások megosztása)
error: Content is protected !!