Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Gaerne kerékpáros cipő 2019

Gaerne, országúti, MTB, Triatlon és női kerékpáros cipők

Országúti kerékpáros cipő », Országúti kerékpáros női cipő », Országúti téli kerékpáros cipő », Triatlon országúti / MTB kerékpáros cipő », MTB kerékpáros cipő », MTB női kerékpáros cipő », Téli MTB kerékpáros cipő », Szabadidő cipő »

Gaerne 57 éve van a profi kerékpáros cipők élvonalában. Állandó innováció jellemzi az országúti, MTB és a szabadidő sport cipő vonalon.

Az összes Gaerne cipő garantálja az optimális szellőzést, a komfortos cipőnyelvet és a sarokmerevítőt, mely megakadályozza a cipő kinyúlását ezen a részen.

A kerékpáros cipők választhatók három tépőzáras, két tépőzár és egy csatt vagy damilos változatban is.

Az olasz design termék levédett újítása a Boa L5 damilos záró rendszer, mely az órajárásával megegyező irányban megcsavarva zárja be a cipőt. Egyes, drágább modelleken 2 ilyen damilos rendszer biztosítja, hogy a legádázabb sprint közben vagy a legmeredekebb hegyen sem veszítsük el lábbelinket.

A téli kerékpáros cipők Gora-Tex vízhatlan, de mégis lélegző anyagból készültek. Mind országúti, mind MTB modellek gazdagítják a palettát.

Az olasz gyártó gondolt a triatlonistákra is, mind két szakágban, terepre és országútra is használhatók a cipői.

Aki, nem szereti a nagyon komoly sportos vonalat, az nézze meg az All Terrain cipők sorát. Kirándulásra, kerékpár túrára használatos cipőket talál majd.

Az egyedülálló színválaszték szintén a Gaerne kerékpáros cipők jellemzője. Megtalálható köztük a neon sárga, neon zöld és neon narancssárga is. A foszforeszkáló modellek a késő este hazatérőknek adnak biztonságot.

Széles a választék kerékpáros zoknikból, kalucsnikból, mezekből, táskákból is.

2019-ben is a német országúti bajnok sprinter André Greipel, aki a Tour-on is többször szakaszt nyert, szintén Gaerne-ban nyomja majd.

Teljes kollekció

Országúti kerékpáros cipő

Gaerne STILO 2019 – karbon országúti kerékpáros cipő

A csúcsok csúcsa. Az országúti kerékpáros cipők királya. A Gaerne Stilo nem csupán valaha volt legjobb Gaerne országúti kerékpáros cipő, hanem egy teljesen új és totálisan újragondolt koncepció csúcsterméke. Boa damilos zárrendszer, teljes light weight high modulus 3K karbon talp, Air Ventilation System a tökéletes szellőzésért, Comfort Fit Tongue, High Comfort Insole, Heel Cup, illetve U-Control Heel System és Diagonal System. Hihetetlen merevség, komfort és pehelykönnyű súly – ez mind a G. Stilo csúcskategóriás országúti kerékpáros cipő.

Ár:
– Gaerne Stilo full karbon talpú (minden színben): 96 990 Ft helyett akciós ár: 87 990 Ft
– Gaerne Stilo full karbon Speedplay talpú (csak fehér színben): 96 990 Ft helyett akciós ár: 87 990 Ft


Gaerne CHRONO 2019 – karbon országúti kerékpáros cipő

Egy kedvezőbb árú Stilo-t kapunk a Gaerne Chrono modellmegjelölés alatt. A G. Chrono egy csúcskategóriás cipő, a Stilo szinte minden jellemzőjével egy leheletnyit nehezebb tömegadatokkal. Boa damilos zárrendszer, teljes light weight high modulus 3K karbon talp (opcionálisan karbon-kompozit), Air Ventilation System a tökéletes szellőzésért, Comfort Fit Tongue, High Comfort Insole, Heel Cup, illetve U-Control Heel System. G. Chrono – a versenyzők választása.

Ár:
Gaerne Chrono full karbon talpú (minden színben): 79 990 Ft helyett akciós ár: 71 990 Ft
Gaerne Chrono full karbon Speedplay talpú (csak fehér színben): 79 990 Ft helyett akciós ár: 71 990 Ft
Gaerne Chrono kompozit-karbon talpú (minden színben): 66 990 Ft helyett akciós ár: 59 990 Ft


Gaerne TORNADO 2019 – karbon országúti kerékpáros cipő

A Gaerne csúcskategóriás országúti cipők legkedvezőbb árú változata. A Gaerne Tornado majdnem ugyanazt tudja, mint a Stilo és a Chrono, csupán annyi a különbség, hogy egy damilos tekerő van rajta, kettő helyett és egy picit nehezebb a tömege a két előbb említett modellnél. Boa damilos zárrendszer, teljes light weight high modulus 3K karbon talp (opcionálisan karbon-kompozit), Air Ventilation System a tökéletes szellőzésért, Comfort Fit Tongue, High Comfort Insole, Heel Cup, illetve U-Control Heel System. Ez a Gaerne Tornado.

Ár:
Gaerne Tornado full karbon talpú (minden színben): 51 990 Ft
Gaerne Tornado műanyag talpú (minden színben): 41 990 Ft 


Gaerne MOTION 2019 – országúti kerékpáros cipő

A Gaerne Motion a híres olasz cipőgyártó vállalat vadonatúj középkategóriás modellje. A G. Motion egy mindenféle felhasználási területre megfelelő országúti kerékpáros cipő, kedvező tömegadatokkal és kedvező árral. Air Ventilation System, Comfort Fit Tongue, Transpirant Insole, Heel Cup, Safety Lock Strap System Bi-Components a további biztos tartásért és 2D Micro Adjustable Aluminium Buckle, ami egy vadonatúj csatrendszer. A Gaerne Motion egy kiváló országúti kerékpáros cipő – mindenkinek.

Ár:
Gaerne Motion (fekete, fehér és antracit színekben): 34 990 Ft


Gaerne RECORD 2019 – országúti kerékpáros cipő

A Gaerne Record a legendás olasz cég szépségdíjas országúti kerékpáros cipője. Ez a gyönyörű országúti cipőcsalád lehet, hogy a belépő kategóriában képviselteti magát, de külleme, eleganciája és technológiai tulajdonságai egyértelműen feljebb pozícionálják annál. Air Ventilation System, Comfort Fit Tongue, Transpirant Insole, Heel Cup – ezek mind a G. Record cipő jellemzői.

Ár:
Gaerne Record (minden színben): 26 990 Ft


Gaerne TORNADO LADY 2019 – országúti kerékpáros női cipő

A Gaerne Tornado Lady a híres olasz vállalat második legmagasabb színvonalú, külön a hölgyek számára készített országúti kerékpáros cipője. A G. Tornado Lady pontosan ugyanazokkal a technológiai adottságokkal bír, mint a férfiak számára készített Tornado: Air Ventilation System a kiváló szellőzésért, Comfort Fit Tongue, High Comfort Insole, illetve Heel Cup. A különbség az uraknak készült Tornado és a Tornado Lady között, az maga a formakialakítás, amely a Tornado Lady esetén a női lábformát veszi figyelembe. G. Tornado Lady – professzionális országúti kerékpáros cipő, kifejezetten nőknek, 37-es mérettől.

Ár:
Gaerne Tornado Lady full karbon talpú (minden színben): 51 990 Ft
Gaerne Tornado Lady műanyag talpú (minden színben): 41 990 Ft 


Gaerne RECORD LADY 2019 – országúti kerékpáros női cipő

A Gaerne Record Lady a Gaerne országúti kerékpáros cipő-kollekciójának az egyik legcsinosabb darabja. Ez a kiváló kerékpáros cipő, ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint a férfiaknak készült Record: Air Ventilation System, Comfort Fit Tongue, Transpirant Insole, Heel Cup – ezek mind a G. Record Lady cipő jellemzői. Gaerne Record Lady – női országúti kerékpáros cipő – minden hölgynek 37-es mérettől.

Ár:
Gaerne Record Lady: 26 990 Ft


Országúti téli kerékpáros cipő

Gaerne WINTER ROAD GORE-TEX 2019 – karbon országúti téli kerékpáros cipő

A Gaerne Winter Road kerékpáros téli cipőt zord, csapadékos időjárási körülményekre tervezték. Gora-Tex anyaga vízlepergető hatás mellett is lélegzik, így biztosítván a láb szárazságát hosszú kilométereken keresztül. A cipő fűzővel és egy tépőzáras nyelvvel egyaránt zárható. Ez által biztos, hogy sem a hó, sem az eső nem éri a kerékpáros lábát.

Ár:
Gaerne Winter Road Gore-Tex: 58 990 Ft


Triatlon országúti / MTB kerékpáros cipő

Gaerne KONA 2019 – Triatlon országúti kerékpáros karbon cipő

A Gaerne Kona triatlon országúti  kerékpáros cipő a triatlon sportágat hivatott kiszolgálni. Ennek megfelelően csak két tépőzárral záródik. A nagyobbik befelé, a hajtókar felé eső oldalon záródik. Háromféle talppal rendelhető: speedplay karbon, karbon és műanyag kivitelben. A hátsó felhúzó rész segít a gyors belebújásban, ami versenyeken másodperceket jelenthet. Jó szellőzése miatt spinning órákra is kiválóan alkalmas kerékpáros cipőről van szó.

Ár:
Gaerne Kona full karbon talpú: 53 990 Ft
Gaerne Kona full karbon Speedplay talpú: 53 990 Ft
Gaerne Kona: 35 990 Ft


Gaerne KONA MTB 2019 – Triatlon MTB kerékpáros cipő

A Gaerne Kona triatlon MTB  kerékpáros cipő tereptriatlon és terepduatlon versenyeken rendkívül jól használható. A gyártó gondolt a hölgyekre is, így már 38-as mérettől elérhető. Talpa műanyag, SPD-pedálhoz lett kialakítva. Két tépőzárral záródik. Szellőzését a nyelv kivágásával oldották meg. Mezítláb is használható nyári melegben. Hófehér színe elegánssá teszi.

Ár:
Gaerne Kona MTB: 35 990 Ft


MTB kerékpáros cipő

Gaerne SINCRO 2019 – MTB kerékpáros cipő

A Gaerne Sincro a világ egyik legjobb mountain bike kerékpáros cipője. Hihetetlen merevség, döbbenetes strapabírás, kis tömeg és eszményi külső. Gaerne Sincro: Boa damilos zárrendszer, teljes light weight high modulus 3K karbon talp (elérhető kompozit talppal készülő változatban), Air Ventilation System a tökéletes szellőzésért, Comfort Fit Tongue, High Comfort Insole, Heel Cup, illetve U-Control Heel System és Diagonal System. Ez a cipő egyszerűen mindent tud. G. Sincro – a hegyek királyainak a választása.

Ár:
Gaerne Sincro full karbon talpú (minden színben): 96 990 Ft helyett akciós ár: 87 990 Ft


Gaerne KOBRA 2019 – MTB kerékpáros cipő

A Gaerne Kobra majdnem azt tudja, mint a Sincro, csak valamivel nehezebb tömegadatok mellett. A G. Kobra egy ízig-vérig top-kategóriás MTB-cipő. G. Kobra: Boa damilos zárrendszer, teljes light weight high modulus 3K karbon talp (elérhető kompozit talppal készülő változatban), Air Ventilation System a tökéletes szellőzésért, Comfort Fit Tongue, High Comfort Insole, Heel Cup, illetve U-Control Heel System. Ha profi MTB cipő, akkor G. Kobra.

Ár:
Gaerne Kobra full karbon talpú (minden színben): 73 990 Ft helyett 66 990 Ft
Gaerne Kobra (minden színben): 63 990 Ft helyett 57 990 Ft


Gaerne HURRICANE 2019 – MTB kerékpáros cipő

A Gaerne Hurricane az olasz cég csúcskategóriás MTB kerékpáros cipőinek a legkedvezőbb árú reprezentánsa. G. Hurricane: Boa damilos zárrendszer, teljes light weight high modulus 3K karbon talp (elérhető kompozit talppal készülő változatban), Air Ventilation System a tökéletes szellőzésért, Comfort Fit Tongue, High Comfort Insole, Heel Cup, illetve U-Control Heel System. Gaerne Hurricane – a jó választás.

Ár:
Gaerne Hurricane full karbon talpú (minden színben): 50 990 Ft 
Gaerne Hurricane (minden színben): 40 990 Ft


Gaerne RAPPA 2019 – MTB kerékpáros cipő

A középkategória maga. Különleges csatrendszer, kiváló szellőzés, merev konstrukció. Air Ventilation System, Comfort Fit Tongue, Transpirant Insole, Heel Cup, Safety Lock Strap System Bi-Components a további biztos tartásért és 2D Micro Adjustable Aluminium Buckle. A G. Rappa egy kiváló középkategóriás MTB kerékpáros cipő, amely akár versenyfelhasználásra is alkalmas.

Ár:
Gaerne Rappa (fekete, fehér és antracit színekben): 33 990 Ft


Gaerne Laser 2019 – MTB kerékpáros cipő

Ez a gyönyörű MTB kerékpáros cipő a Record-hoz hasonlóan, mint külső adottságaiban, mint technológiai jellemzőiben jóval túlmutat saját kategóriáján. Air Ventilation System, Comfort Fit Tongue, Transpirant Insole, Heel Cup – ezek mind a G. Laser MTB kerékpáros cipő jellemzői. Gaerne Laser – minden felhasználásra.

Ár:
Gaerne Laser: 25 990 Ft


Gaerne HURRICANE LADY 2019 – MTB női kerékpáros cipő

A Gaerne Hurricane Lady a híres olasz vállalat második legmagasabb színvonalú, külön a hölgyek számára készített MTB kerékpáros cipője. A G. Hurricane Lady pontosan ugyanazokkal a technológiai adottságokkal bír, mint a férfiak számára készített Hurricane: Air Ventilation System a kiváló szellőzésért, Comfort Fit Tongue, High Comfort Insole, illetve Heel Cup. A különbség az uraknak készült Hurricane és a Hurricane Lady között, az maga a formakialakítás, amely a Hurricane Lady esetén a női lábformát veszi figyelembe. G. Tornado Lady – professzionális MTB kerékpáros cipő, kifejezetten nőknek, 37-es mérettől.

Ár:
Gaerne HURRICANE Lady műanyag talpú: 40 990 Ft


Gaerne LASER LADY 2019 – MTB női kerékpáros cipő

A Gaerne Laser Lady a gyönyörű Laser még gyönyörűbb, kifejezetten nőknek készült változata. A Gaerne Laser Lady kapható már 36-os mérettől, de technológiai tulajdonságai ugyanazok, mint a férfiaknak készült változatnak: Air Ventilation System, Comfort Fit Tongue, Transpirant Insole, Heel Cup. G. Laser Lady: női országúti kerékpáros cipő – minden felhasználási területre.

Ár:
Gaerne Laser Lady: 25 990 Ft


Téli MTB kerékpáros cipő

Gaerne WINTER MTB GORE-TEX 2019 – téli MTB kerékpáros cipő

A Gaerne Winter MTB Gore-Tex egy kifejezetten téli MTB kerékpározásra kifejlesztett kerékpáros cipő. Magasított szárelrendezés, Gore-Tex anyag, ami egyszerre melegít, és segít lepergetni a vizet. Ez a remek téli MTB kerékpáros cipő egy mindenki számára (legyen az hobbista, amatőr vagy professzionális versenyző) kiváló választás, aki télen sem szeretné abbahagyni a kerékpározást. G. Winter MTB Gore-Tex – a téli MTB kerékpáros cipő.

Ár:
Gaerne Winter MTB Gore-Tex: 58 990 Ft


Szabadidő cipő

Gaerne MID GORE-TEX 2019 – szabadidő cipő

A Gaerne Mid Gore-Tex a legendás olasz cipőgyártó manufaktúra legjobb téli használatra szánt utcai cipője. Ez a cipő a magasított szárával, Gore-Tex anyagával, és kiváló Vibram talpelrendezésének köszönhetően, a leghidegebb téli időben is a legideálisabb választás. A Mid Gore-Tex 37-es-től 47-es méretig érhető el. Gaerne – megoldás minden felhasználásra.

Ár:
Gaerne Mid Gore-Tex: 40 990 Ft  


Gaerne NEMY GORE-TEX – szabadidő cipő

A G. Nemy Gore-Tex tulajdonképpen a Nemy téliesített változata. A G. Nemy Gore-Tex is rendelkezik Vibram talppal, csak a felsőrész Gore-Tex anyagból készült. Széles méretválasztékban érhető el ez is: 37-estől, egészen a 47-es méretig választhatunk saját méretünk szerint. A G. Nemy Gore-Tex egy magas minőségű téliesített utcai cipő.

Ár:
Gaerne Nemy Gore Tex: 34 990 Ft


Gaerne NEMY – szabadidő cipő

A G. Nemy a több mint félévszázados történettel rendelkező olasz cipőmanufaktúra kiváló minőségű, általános felhasználási területre szánt utcai cipője. A Vibram talpszerkezettel rendelkező Nemy őszi és tavasz, sőt még enyhébb téli időben is kiválóan használható. Ez a remek Gaerne utcai cipő bárki számára univerzális választás lehet.

Ár:
Gaerne Nemy: 28 990 Ft

Gaerne Nemy Gore-Tex (sárga-kék): 34 990 Ft


Gaerne VOLT 2018 – utcai sportcipő (elektromos kerékpárhoz is!)

A Gaerne Volt egy csúcsminőségű utcai sportcipő, amely ezen a funkcióján, mind karakterében, mint design-jában, mint technológiai megoldásaiban bőven túlmutat. A G. Volt egy prémium anyagokból összerakott rendkívül stílusos olasz utcai sportcipő, amely egyedülálló módon a csúcskategóriás kerékpáros cipőkhöz hasonlóan rendelkezik a Boa damilos zárrendszerrel! Külön funkciója a G. Volt-nak, hogy az olasz cég nem csak általános használatra, hanem elektromos kerékpárokra is jó szívvel ajánlja. A G. Volt háromféle kivitelben, 38-es és 47-es méretek között érhető el.

Ár:
Gaerne Volt műanyag talpú: 33 990 Ft


Magyarázat:

made-in-italy air-ventilation HIGH-COMFORT-INSOLE transpirant-inner-sole BOA-IP-SYSTEM DIAGONAL-SYSTEM comfort-fit-tongue u-control carbon-hell-cup

error: Content is protected !!