Gepida kerékpárok a Biondo Bike-nál

A Gepida név eredete:

A gepidák egy a gótokhoz hasonló, keleti germán nyelvet beszélő népcsoport volt, amely a Kárpát-medence területén (is) élt. A gepida népcsoport zárkózott, ámde harcias törzs lévén folyamatosan harcban állt más – akár rokon eredetű – népcsoportokkal. S bár mára nyomuk veszett, de egy magyar kerékpármárka nevében mégis őrzi emlékezetüket.

A Gepida, mint magyar-nemzetközi márka:

A Gepida immáron 20 éve készít kerékpárokat, méghozzá évről-évre egyre magasabb színvonalon. A Gepida mely egy egészen kis cégként indult, mára túlzás nélkül egy kisebb világcéggé nőtte ki magát. Ma már nem csupán kiváló minőségű MTB és trekking kerékpárokat készít a Gepida, hanem országúti kerékpárokat, városi kerékpárokat, gyermek kerékpárokat, valamint világszínvonalú e-bike-okat is. Továbbá, ne feledkezzünk meg a Gepida szintúgy kiváló alkatrész és kiegészítő választékáról sem.

Gepida és örök vázgarancia:

Bármely Gepida kerékpár megvásárlása esetén, a regisztrációt követően örök élet garancia jár a vázra. Ez nem csak egy nagyfokú biztonságot jelent a jövőre nézvést, hanem egy minőségbeli garanciát is, amely ma már minden Gepida kerékpár sajátja.

A Biondo Bike teljes Gepida árlistája itt tekinthető meg.

Gepida Ruga 27,5”

A Gepida Ruga 27,5” egy 6061-es hidroformált aluvázas 27,5”-es kerekű MTB. A Gepida Ruga 27,5” váza egy rendkívül könnyű és tartós termék, forma és színvilága pedig, csak egy olasz műalkotáshoz hasonlítható. Ez a rendkívül magas szintű, és kiváló ár/érték arányú 650B MTB a Shimano Deore és Alivio szettjével és a Suntour XCM 650B 100 mm-t mozgó villájával van szerelve. Az Avid DB1 hidraulikus tárcsafékjei gondoskodnak a biztos megállásról, a Schwalbe Rapid Rob gumikülsői pedig, minden helyzetben megbírható társaink lesznek.

Gepida Ruga 29”

A Gepida Ruga 29” egy 6061-es hydroforming aluvázas 29”-es kerekű MTB. A Gepida Ruga 29” váza egy rendkívül könnyű és tartós termék, forma és színvilága pedig, csak egy olasz műalkotáshoz hasonlítható. Ez a rendkívül magas szintű, és kiváló ár/érték arányú 29er MTB a Shimano Deore és Alivio szettjével és a Suntour XCM 650B 100 mm-t mozgó villájával van szerelve. Az Avid DB1 hidraulikus tárcsafékjei gondoskodnak a biztos megállásról, a Schwalbe Rapid Rob gumikülsői pedig, minden helyzetben megbírható társaink lesznek.

Gepida Alboin 500 CRS

A Gepida cég tán legnépszerűbb terméke. A Gepida Alboin 500 CRS egy kiváló trekking/túra kerékpár. Remek 6061-es hidroformált alumínium váz, Shimano Deore/Acera szett, hidraulikus tárcsafékek, Suntour Nex PM villa 63 mm-es rugóúttal. 28”-as kerekek, pompás geometria és dögös design – a Gepida Alboin 500 CRS mindent tud már, amit egy aluvázas túra/trekking kerékpárnak tudnia kell.

Gepida Alboin 300 Pro

A Gepida cég egyik legnépszerűbb terméke. A Gepida Alboin 300 PRO egy kiváló trekking/túra kerékpár. Remek 6061-es hidroformált alumínium váz, Shimano Deore/Alivio szett, Suntour Nex HLO villa 63 mm-es rugóúttal, csomagtartó, sárvédő és tárcsafékek. 28”-as kerekek, jó geometria – a Gepida Alboin 300 PRO mindent tud már, amit egy aluvázas túra/trekking kerékpárnak tudnia kell manapság.

Gepida Mundo 26” női

A Gepida Mundo 26” ezen változata kifejezettem a hölgyek igényei szerint készült. 6061-es kétszer húzott alumínium váz, Shimano váltórendszer, Bravo 410 E teleszkópos villa és gyönyörű design – egyenesen a Gepida-tól.

A Biondo Bike teljes Gepida árlistája itt tekinthető meg.

A fenti modellek üzletünkben is megtekinthetőek, és az összes Gepida modell rendelhető – a Biondo Bike-nál.

error: Content is protected !!