Hatalmas tavaszi Wilier kerékpár akció!

Vedd meg most a kerékpárod!

Hatalmas Wilier kerékpár akció-t hirdetünk 2017. április 3-tól 2017. május 25-ig, illetve az első 100 megrendelésig/vásárlásig. Ezen Wilier kerékpár akció keretei között szinte mindenki megtalálhatja a maga számításait. A legendás 110 éves olasz Wilier termékeiből most több 2017-es országúti modellt, de csúcskategóriás MTB-t, sőt még mindféle versenyhasználatra is alkalmas triatlon kerékpárt is ajánlunk neked. Kiválasztottuk a Wilier bringák közül is a legjobbakat, amelyeket mi a legszívesebben ajánlunk – mindenkinek. Vedd meg most a kerékpárod a szezonra, ilyen ajánlat nem jön szembe még egyszer idén! Kerékpárvásárláson töröd a fejed? Egy igazán jó ajánlatra vársz? Csak igazán minőségi termékek érdekelnek? Vagy csak szeretnél az unalmas egy kaptafára készülő bringák tengerében valami igazán egyedit és igazán menőt? Ha ezen kérdések közül bármelyik is igaz rád, akkor a legjobb helyen jársz! Minden minőségi követelménynek megfelelő, igazán gyönyörű, egyesével, méretenként megtervezett vázra épülő csúcsminőségű olasz bringák hihetetlen kedvezménnyel a Wilier kerékpár akció keretein belül. Hagyd a használt gagyit, vegyél új bringát garanciával, teljes szervízellátással a fenti Wilier kerékpár akció keretein belül. Gyere be, nézd meg, vidd el, vagy rendeld meg! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Az alábbi hét kerékpárt lehet megvásárolni a fent említett időintervallumon belül:


Wilier GTR Team

A Wilier GTR Team a legendás olasz márka egyik legnépszerűbb terméke. A 2016-ban „Év Kerékpárjának” választott GTR SL kistestvéréről van szó, amely ugyanazzal a vázgeometriával és vázkarakterisztikai csomaggal rendelkezik, a különbség itt a vázanyagban keresendő, illetve az árcédulában. A Wilier GTR Team abszolút a kategória legjobb kerékpárja – s most a Wilier kerékpár akció keretében három felszereltségi változatban, elképesztő kedvezménnyel elérhető – minden színben és méretben (a Squadra Corse színre nem vonatkozik az akció!).

Bővebben a kerékpárról »

Campagnolo Veloce szettel
Wilier GTR Team 2017 ár:

hivatalos európai ár: 1 699 € (kb. 535 000 Ft)

Full Shimano 105 szettel
Wilier GTR Team 2017 ár:

hivatalos európai ár: 1 998 € (kb. 630 000 Ft)

Full Shimano Ultegra szettel
Wilier GTR Team 2017 ár:

hivatalos európai ár: 2398 € (kb. 755 000 Ft)


Wilier GTR SL

A Wilier GTR SL a 2016-os „Év Kerékpárja” díj nyertese. Valószínűleg a Wilier valaha volt legjobb ár/érték arányú országúti kerékpárja. A GTR SL egy minden szempontból csúcsbringa, amelyet egy picit kényelmesebb geometriával és karakterisztikával láttak el. A Wilier kerékpár akció keretében most elképesztően kedvező áron Ultegra szettel vásárolható meg – minden színben és méretben.

Bővebben a kerékpárról »

Full Shimano Ultegra szettel
Wilier GTR SL 2017 ár:

hivatalos európai ár: 2 950 € (kb. 929 000 Ft)


Wilier 101X

A Wilier 101X a világ egyik legjobb merevfarú XC/maraton MTB-je. A Wilier 101X azon túl, hogy mindent tud, amit a legnagyobb amerikai konkurensek, egy vizuális orgia és a felszereltségben sincs semmi hiba. Ez az XC MTB egyszerűen tökéletes. Ezzel a kerékpárral világkupát lehet nyerni. Most pedig elérthető a Wilier kerékpár akció keretein belül hihetetlen akciós áron – minden méretben és mind a két konfekció színben (a Squadra Corse színre nem vonatkozik az akció!).

Bővebben a kerékpárról »

Full Shimano XT 1×11 + Fox Float SC + Mavic Crossamax Elite
Wilier 101X 2017 ár:

hivatalos európai ár: 3 850 € (kb. 1 210 000 Ft)


Wilier Cento10 Air

A Wilier Cento10 Air a legendás olasz cég legújabb csúcsmodellje. A Wilier Cento10 Air Pippo Pozzato és a Wilier-csapat hivatalos kerékpárja. Ez a kerékpár maga az aerodinamika hihetetlenül könnyű köntösben. A Wilier kerékpár akció keretében most elképesztően kedvező áron Ultegra szettel vásárolható meg – minden színben és méretben.

Bővebben a kerékpárról »

Alabarda egybe-karbon kormány + full Shimano Ultegra + Mavic Cosmic Elite felszereltséggel
Wilier Cento10 Air 2017 ár:

hivatalos európai ár:  4 850 € (kb. 1 530 000 Ft)


Wilier Blade

A Wilier Blade ugyanazzal a geometriával rendelkezik, mint a Wilier triatlon/TT csúcsmodellje, a Twin Blade. Természetesen más karbonból, és valamelyest egyszerűbb megoldásokkal, azonban így is tökéletesen alkalmas versenyzésre – és természetesen gyönyörű. A Blade most hihetetlenül kedvező akciós áron elérhető a Wilier kerékpár akció keretei között a fent jelzett időintervallumon belül – minden méretben és színben.

Bővebben a kerékpárról »

Full Shimano Ultegra szettel
Wilier Blade 2017 ár:

hivatalos európai ár: 2 950 € (kb. 929 000 Ft)


FONTOS!

Az akció kizárólag 2017.04.03 és 2017.05.25 között érvényes és csakis az akcióban jelzett öt modellre, illetve azoknak a fentebb leírt felszereltségi változataira. Az akció időtartamának lejárta után nem áll módunkban ezen áron biztosítani a fentebbi modelleket. Az akció összesen legfeljebb 100 darab kerékpár megrendeléséig, és/vagy a fentebb jelzett dátum lejártáig érvényes. Jelen Wilier kerékpár akció nem vonható össze más akciókkal vagy kedvezményekkel.

error: Content is protected !!