Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Honlap információ

A Biondo Bike Kft. a Wilier, a Pinarello és az MBM hivatalos magyarországi márkakereskedése, és egyéb márkák hivatalos forgalmazója.

A hivatalos márkakereskedőként teljes körű garanciális szervizzel rendelkezünk.

Termékkel kapcsolatos információ

Az olasz kerékpárgyártók fenntartják maguknak a jogot, hogy néhány esetben kisebb alkatrészek tekintetében, a megrendelések folyamatossága érdekében, nem a leírásban vagy a képen szereplő alkatrészt szereljék be. A gyártók minden ilyen esetben törekednek arra, hogy az leírásban vagy a képen szereplő alkatrésszel megegyező vagy jobb minőségű alkatrésszel szereljék a kerékpárt.
A Biondo Bike Kft-nek nincs ráhatása, mivel azt a gyártó maga teszi meg.

Impresszum

A honlap üzemeltetője és tulajdonosa a Biondo Bike Kft., (1143 Budapest, Semsey Andor u. 17. Adószám: 12542543-2-42.). Minden jog fenntartva.

Jogi nyilatkozat

A honlap teljes tartalma, beleértve a szövegeket és a honlap grafikáját is, a Biondo Bike Kft. tulajdonát képezik. Azok másolása, utánközlése vagy bármilyen módon való felhasználása még forrásmegjelölés mellet is csak a Biondo Bike Kft. előzetes írásos engedélyével lehetséges.
A honlap tulajdonosa rendelkezik a honlapon található és a szerződött partnerek tulajdonát képező tartalmak felhasználásának engedélyével, beleértve a képi anyagokat és az elérhetőségek információit is.
A weboldal felépítése és megjelenése a Biondo Bike Kft. által kialakított arculat része. Ennek másolása vagy egy megtévesztésre alkalmas hasonló kialakítás elkészítése a Biondo Bike Kft. jogainak megsértése. A honlap bizonyos technikai elemei a WordPress működéséből adódóan CC licenc alá esnek.

Felhasználási feltételek

A honlap részben a hivatalos kerékpárgyártók által nyújtott információkat tartalmaz. Az Biondo Bike Kft. nem vállal felelősséget azok tartalmáért.
A weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a weboldal kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.
A honlap tulajdonosa fenntartja magának a jogot, hogy a honlap tartalmát minden előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja. A honlap tulajdonosa nem vállal felelősséget az esetleges sajtóhibákért, elírásokért.
A honlap szövegezésében leírt információk tájékoztató jellegűek. A honlap tulajdonosa nem vállal felelősséget a honlap szövegezésének helytelen értelmezéséből fakadó vélt előnyök elmaradásáért.

Adatvédelmi irányelvek

Az üzenetküldő panelekben megadott személyes adatok kizárólag a kapcsolatfelvétel miatt szükségesek. A Biondo Bike Kft. nem végez adatkezelést, a kapott személyes adatokat nem rögzíti adatbázisban, azokat harmadik személynek nem adja át.

Technológia és biztonság

A honlapot a Biondo Bike Kft. felügyeletével a SpaceboyDesign csapata készítette. Technikai kontakt: spaceboydesign[@]live.co.uk
A honlap magyar tulajdonú domain alatt, magyarországi szerveren és magyar szolgáltatónál üzemel.
A honlap üzemeltetője és a tárhely-szolgáltató mindent megtesz a weboldal biztonsága érdekében, de nem vállalnak felelősséget a honlappal esetlegesen összefüggésbe hozható internetes kártevőkből eredő károkért.

error: Content is protected !!