Kerékpár alkatrész, kerékpár kiegészítő

A Biondo Bike minden igényt kielégítő alkatrészkínálatában Ön is megtalálja álmai kerekét, váltóját, kormányát, vagy éppen fékét. Raktárkészletünkön kívül rendelésre is bármit elhozunk Önnek gyorsan, olcsón és személyre szabottan. Különleges igények esetén is jó helyen jár, hiszen minden méretben, színben elérhetőek termékeink. Az sem jelent problémát, ha speciális alkatrészekre vágyik, nálunk azt is megtalálja, határ a csillagos ég! Táplálék-kiegészítők széles skálájával várjuk Önt, többféle ízben, kiszerelésben, akár rendelésre is!  

Kerékpár szett és alkatrész -
Shimano, Campagnolo, Sram.

Belépő kategóriától a csúcskategóriáig.

A Shimano, a Campagnolo, és Sram minőségi alkatrészeinek teljes palettáját megtalálja nálunk. Nem számít, hogy mountain bike vagy országúti, ezek a szettek minden körülményre megoldást kínálnak.

A Shimanoval finom, gördülékeny a váltás, tökéletesen adagolható, iszonyatos fékerővel rendelkezik. Japán megbízhatóság, totális testreszabhatóság és tetszetős külső.

A Campagnolo az országúti alkatrészek legrégebbi és legpatinásabb képviselője. Tartóssága már-már legendás. Kis tömeg, egyszerű kezelhetőség, tartósság és olasz design.

Árlisták:
CAMPAGNOLO » | SHIMANO ROAD » | SHIMANO MTB » | Alkatrész - OSYMETRIC, STRONGLIGHT, MICHÉ »

Kerékpár kormány, kormányszár, stucni, stb… -
Most, Deda, Wilier.

Az alu belépő kategóriától a karbonszálas csúcsalkatrészekig.

A Most a Pinarello saját gyártmányú alkatrészcsaládja. Mostantól nem csak a teljes Pinarello és Opera kerékpárokon, hanem külön alkatrészként is elérhetőek, méghozzá nálunk a legolcsóbban.

A Deda az olasz alkatrészgyártás tán legismertebb képviselője. Fantasztikus minőség elfogadható áron. Alumíniumtól a karbonig, mountain bike, országúti és TT alkalmazásra egyaránt!

Árlisták:

KORMÁNY - DEDA, MOST » | KORMÁNYSZÁR - DEDA, MOST » | BETEKERŐ - DEDA, WILIER, MOST »

Kerékpár nyereg és nyeregcső, stb… -
Selle Italia, Selle San Marco, Most, Deda.

A felsorolás magáért beszél. Minőségi nyergek és nyeregcsövek a legkedvezőbb áron.

A Selle Italia és a Selle San Marco nyergek teljes modellpalettáját megtalálhatja üzletünkben. Kényelem és pehelysúly, csúcsminőség és olasz design.

A Most gyönyörű kidolgozású nyeregcsöveinek teljes választéka, csak nálunk, a legkedvezőbb áron.

Deda nyeregcsövek, csúcsminőség, olcsón, alu belépő kategóriától a karbonszálas topmodellekig, a legolcsóbban nálunk, a Biondo Bike-nál.

Árlisták:
NYEREG - MOST, SELLE SAN MARCO » | NYEREGCSŐ - DEDA, MOST »

Kerékpár pedál, stopli -
Shimano, Look.

Pedálok minden felhasználásra. Shimano vagy look? SPD-rendszer vagy Look-rendszer?

Nálunk mindegyiket megtalálja! Akár mountain bike, akár országúti felhasználásra, mindkét cég teljes termékpalettája az Ön rendelkezésére áll! Stopli a cipőjéhez külön, vagy cipővel, a legjobb helyen jár!

Belépő kategóriától a csúcskategóriáig, a legkedvezőbb áron, nagy raktárkészlettel, vagy rendelés esetén, akár egy hét szállítási határidővel!

Árlista:
PEDÁL ÉS STOPLI - SHIMANO, LOOK »

Bicikli kerék -
Campagnolo, Fast Forward, Most, Gipiemme, Deda, Tufo.

A kerekek, amelyeket érdemes hajtani. A Campagnolo, a Fulcrum, a Most és a Gipiemme legjobb országúti és MTB kerekei, minden méretben, kezdőtől a profi szintig. Az olasz csúcstechnológia kis tömeget és tetszetős külsőt kínál, döbbenetesen kedvező áron.

A Shimano kerekek a japán csúcstechnológiát testesítik meg. Nagyfokú merevség és nagyfokú használhatóság jellemzi őket. Shimano kerekek, akciósan, csak nálunk, a Biondo Bike-nál.

A Tufo maga a csúcstechnológia. A legendás cseh gyártó termékei talán a legjobbak a piacon. Tubolar vagy sima, alu vagy karbon, csak a csúcsminőség mindenből.

Árlista:
KERÉK - MOST, TUFO, CAMPAGNOLO, FAST FORWARD, DEDA, GIPIEMME »

Kerékpár külső és belső gumi -
Continental, Michelin, Vittoria, Tufo, Schwalbe.

Totális tapadás az utakon. Aszfaltra vagy terepre, városba vagy erdőbe – nem számít. Minden útviszonyra megfelelő gumit kínálunk Önnek. Országúti vagy trekking gumi?

A Continental, a Michelin és a Tioga gumijai minden felhasználási szintre megfelelő terméket tudnak kínálni Önnek.

A Tufo a hegyek királya. 26”, 27,5”vagy 29”? Minden méretben a legjobb a választás, Alutól a karbon csúcskerekekig, mindez a legolcsóbban, a Biondo Bike-nál! Tufo, a versenyzők választása.

Vittoria gumik – minőség, olcsón. A Vittoria olasz cég legkiválóbb minőségű gumijai, a legkedvezőbb áron.

Árlisták:
GUMI külső és belső + alkatrészek - CONTINENTAL, VITTORIA, MICHELIN, SCHWALBE » | GUMI és KERÉK + GUMI - TUFO »

Bringa kulacsok, kulacstartók és kiegészítők -
Wilier, Elite, Tacx, SKS.

Színben és formában a Wilier kerékpárokkal harmonizáló Wilier kulacsok és kulacstartók karbonból és műanyagból egyaránt.

Thermo-kulacsok az Elite-től, többféle méretben, 0,5 literestől, az 1 literes-ig.

Tacx kulacsok számtalan színben és méretben.

Mindegyik kulacsunkhoz megfelelő kulacstartót tudunk adni, méretben színben egymással és az Ön kerékpárjával harmonizálót. Mindezt a legkedvezőbb áron, a Biondo Bike-nál.

Árlista:
KULACS, KULACSTARTÓ - WILIER, SKS, TACX, ELITE »

Kerékpáros computerek, kilométerórák -
VDO, Sigma.

Kilométerórák mindenkinek.

A VDO kilométerórái és computerei személyre szabottan az Ön igényei szerint kiválaszthatóak kínálatunkból. Nagy raktárkészlet, rendelés esetén gyors szállítással, akár posta utánvéttel, illetve futárszolgálattal is.

Sigma kilométerórák, azoknak, akik a legjobbra hajtanak. Watt és pulzusmérős kilométerórák a Sigmától óriási választékban. Csúcsminőség és alacsony ár, gyors kézhezvétel és minőségi élmény, csak a Biondo Bike-tól.

Árlista:
KOMPUTEREK ÉS KILOMÉTER ÓRÁK - SIGMA, VDO »

Bicikli világítás -
Sigma, Tacx.

Ha világítás, akkor Sigma. A Sigma lámpái minden felhasználásra elérhetőek. Városi, terep és országúti felhasználásra egyaránt. Legyen szó könnyű, apró lámpáról, vagy komolyabb világító rendszerekről, a Sigma mindenki számára megfelelő választás lehet. Sigma – minőség elérhető áron, a Biondo Bike kerékpárboltjában.

Árlista:
LÁMPA - TACX, SIGMA »

Görgők, pumpák, kiegészítők -
Tacx, SKS, Deda

Akik a téli mínuszokban sem akarnak leállni, azoknak készülnek a Tacx professzionális minőségű görgői. Legyen szó szabadonfutós, vagy akár multiplayer-es görgőről, a Tacx a legjobb társ lehet a hideg hónapokban. Csúcsminőség verhetetlen áron.

Az SKS pumpái nélkül sose induljon hosszú útra, mert bár pehelykönnyű tömegét nem, de hiányát biztosan érezheti!

Az SKS és a Deda kiegészítő alkatrészei nélkül nincs télen kerékpározás! Kisütött a nap, de a sáros út miatt nem mer kimenni? Ennek vége! Az SKS és a Deda sárvédői a téli hónapokban is az Ön szolgálatában állnak. Mindezt kedvezőbb áron.

Árlisták:
TACX GÖRGŐ / TRAINER » | SKS PUMPA / PUMP » | TÁROLÁS ÉS SZÁLLÍTÁS »

Sport táplálék-kiegészítők -
EthicSport, Verofit.

Az EthicSport és a Verofit legkiválóbb táplálék-kiegészítőit kínáljuk Önnek – nem csak kerékpározáshoz. Fehérjék, és energiaszeletek, zselék és izotóniás italok. Minden, ami a táplálék-kiegészítésben elérhető.

Energizálás vagy folyadékpótlás, izomtömeg-növelés vagy szálkásítás, ha minőségi táplálék-kiegészítésre vágyik, akkor a legjobb helyen jár. Alacsony ár és csúcsminőség, a Biondo Bike-nál.

Árlisták:
VEROFIT » | ETHICSPORT »

error: Content is protected !!