CAMPAGNOLO kerékpár szett és kerékpár alkatrész

Országúti szett, alkatrész és kerék

Campagnolo szettek és alkatrészek:

Tradíció és a legmodernebb technológia együtt. Az Campagnolo az ’50 –es évek óta gyártja legendásan jó országúti szettjeit a mai napig, folyamatos innovációk és fejlesztések mellett.

Tartósság és kompatibilitás. A Campagnolo alkatrészek hihetetlenül tartósak, nagyon sokáig végzik precízen a dolgukat, és amikor cserére kerül a sor, az új alkatrész jó eséllyel működik együtt a régebbi darabokkal.

Az alumínium és a karbon anyaghasználat természetes a felsőkategóriás Super Record és Record szettől egészen a belépő szintű Veloce szettig. Az elektronikus technológia pedig már a középkategóriás Athena szettnél is választható.

A Campagnolo kerékpáralkatrészek a precíz technológia mellett a hamisítatlan olasz design megjelenést is nyújtják. A szettek és az alkatrészek bármilyen kerékpáron csodásan mutatnak.

A Biondo Bike a Campagnolo teljes kínálatát nyújtja. Komplett szettek vagy fődarabok külön, de szükség esetén apró alkatrészek is kaphatóak nálunk.

Kínálatunkban kerékpár hátsó váltó, átdobó, fékváltókar, hajtókar, fogaskerék szett, hajtókar, kerékpárlánc és még számtalan alkatrész kapható az alábbi szettekből:
Campagnolo Super Rerord EPS, Campagnolo Super Rerord, Campagnolo Record EPS, Campagnolo Record, Campagnolo Athena EPS, Campagnolo Athena, Campagnolo Chorus, Campagnolo Centaur, Campagnolo Veloce.

CAMPAGNOLO ÁRLISTA »

campagnolo_kerek_2013

Campagnolo kerékszettek:

Campagnolo országúti kerékpáralkatrészekhez természetesen választhatunk alumínium, alumínium-karbon vagy full karbon kerék-szetteket is. A belépő szinttől a professzionális versenyző felhasználásig. Kiemelkedő technológia, csodás kinézet.

CAMPAGNOLO ÁRLISTA »

error: Content is protected !!