Kerékpár és váz

Országúti kerékpárok:

Olasz csúcsminőségű országúti kerékpárok, a belépő szinttől a csúcskategóriáig. Az országúti kerékpárgyártás csúcstermékei egyenesen Olaszországból.

Wilier, Pinarello, Kuota és Biondo országúti kerékpárok széles választékban. 228.000 Ft-tól egészen a többmilliós csúcsgépekig. A Wilier La Triestina alumínium országúti kerékpár Campagnolo Xenon, Veloce vagy Centaur szettekkel, kétféle színben és hatféle méretben kapható. Hobbihasználatra és edzéshez is kiváló választás.

Wilier Izoard XP full karbon országúti kerékpárok számtalan felszereltséggel, négyféle színben és ötféle méretben. Az amatőr versenykategória legjobb ár/érték arányú országúti kerékpárja, a legolcsóbban a Biondo Bikenál.

Mindenki kíváncsi milyen lehet egy Pinarello Dogma 65.1 el hasítani. A 2012-es Tour de France győztes kerékpár most megvásárolható, akár csak vázként is, nálunk, a Biondo Bike-nál!

Minden kerékpárunk Campagnolo, Shimano és SRAM-szettekkel van szerelve, legjobb Deda, Most és Ritchey kiegészítőkkel, Campagnolo, Fulcrum vagy Shimano kerekekkel a legolcsóbban.

A legmagasabb minőségű alumínium és karbonszálas országúti kerékpárok és vázak, hobbihasználattól egészen a profi szintig, a legalacsonyabb áron. A legjobb minőségű alapanyagok, hypermodern kialakítás, olasz design és gyönyörű festés. Biondo Bike.

MTB kerékpárok:

Olasz hegyikerékpárok a Biondo Bikenál. A legpatinásabb olasz kerékpárgyártók csúcs MTB-jai, hobbiszinttől a topkategóriáig. Aluvázas mountain bike-ok akár 50000 Ft-tól, Shimano szettel és RST villával, hobbihasználatra vagy edzésre. Felső-közép és profi versenykategóriás alu és karbonszálas XC/maraton gépek.

A ketegória kerékpárjai Shimano, vagy SRAM szettekkel, Rock Shox, Fox és DT villákkal, Ritchey és Deda karbonkiegészítőkkel már 500.000 Ft-tól rendelhetőek. Nálunk mindent megtalál: Az MBM Z100-től egészen a Wilier 101 XN-ig. A Wilier Rossorubinotól a Wilier 501 XN-ig. A Kuota Kor-tól a Pinarello Dogma XC-ig.

A legerősebb, legnagyobb szakítószilárdságú Toray és Mitsubishi karbonszálas vázak a Wiliertől és Pinarello-tól, a Biondo Bike-nál. Minden kerékpárunkat a legjobb alkatrészekkel szállítjuk, bármilyen terepviszonyra és minden felhasználási területre. Egyedileg, Olaszországban készített Biondo MTB kerékpárok és vázak. Alu vagy karbonszálas anyagból, egyedi festéssel, számtalan vázformával rendelhető, minden elemében egyénre szabható XC/maraton vázak és kerékpárok.

Erdőben, hegyeken, murván, gyökereken, vagy köveken az olasz csúcshegyikerékpárok jelentik a legjobb választást. A legmagasabb minőség, extravagáns olasz formák és festés, mindez a legkedvezőbb áron – csak a Biondo Bike-nál.

Városi kerékpárok

Ha városi kerékpár vagy fixi, akkor is Biondo Bike!

A Wilier, a Pinarello és az MBM váltós, egysebességes és fix rendszerű városi kerékpárjai most a legkedvezőbb áron a Biondo Bike-nál. MBM Nuda, Wilier Pontevecchio vagy Pinarello Catena? Nem számít, a Wilier, a Pinarello és az MBM fixi kerékpárjai mindig a legjobb választást jelentik.

Pattanj fel egy fixire és csak élvezd a tekerést! Minimal design és praktikum, számtalan színben, és méretben, az MBM teljes termékpalettáján a rendelkezésedre áll! Az MBM váltós és egysebességes városi kerékpárok, kosárral és lámpával, óriási szín és modellválasztékban, kizárólag a Biondo Bike-nál!

Suhanj egy Pinarello Treviso-val! Háromféle színben, aluvázzal, Shimano váltószettel és MOST kiegészítő alkatrészekkel, gyors szállítással elérhető. Hamisítatlan olasz design-al a Pinarello Treviso a te választásod!

A Wilier Rossano a városi kerékpárok csúcsa. Alu váz, Shimano XT-váltó, Prologo nyereg és pehelykönnyű tömeg.  Minden felhasználásra, minden méretben és színben városi kerékpárok a legnagyobb olasz gyártóktól. Mindez a legkedvezőbb áron kizárólag a Biondo Bike-nál!

Gyermekkerékpárok

Gyermekkerékpárok a Biondo Bike-nál. Pinarello és MBM gyermekkerékpárok nagy választékával várjuk üzletünkben. A felnőtt kerékpárok minősége gyermekméretre átültetve. Gyönyörű formák, olasz design és csúcsminőség, ezek a Pinarello gyermekkerékpárjainak ismérvei.

A Pinarello FP Zero gyermek országúti kerékpár – alumínium vázzal, 24”-os kerekekkel, Shimano váltószettel, gyönyörű festéssel, minden kis versenyzőpalánta álma! Az MBM egészen a néhány éves kortól kínál gyermekkerékpárokat.

MBM MTB-k, városi és BMX gyermekkerékpárok, hihetetlenül kedvező áron, csak a Biondo Bike-nál. Hatalmas szín és stílusválaszték, minden felhasználási területre, gyönyörű olasz gyermekkerékpárok, a legkedvezőbb áron a Biondo Bike-tól.

Árlisták:
Pinarello Road kerékpár» | Pinarello MTB kerékpár» Wilier kerékpár» |
Akcios Wilier árak» | Opera kerékpár» |Playboy kerékpár» |
MBM kerékpár» | Pinarello váz» | Wilier váz» | Opera váz» |

error: Content is protected !!