BIONDO váz

Vázak egyéni igények szerint.

Alumínium (Al) és karbon (Carbon) MTB-kerékpárvázak

Olasz alumínium és karbonszálas országúti és muontain bike vázak óriási választékban. Számtalan formában, és kivitelben, csak csúcsminőségben. Cégünk  egyedi kivitelezésű, csúcsminőségű vázakat készíttet kizárólag Olaszországban. Alumínium mountain bike vázak, versenygeometria vagy túra, nálunk minden elérhető. Karbonszálas mountain bike vázak, 46 tonna szakítószilárdságú Deda szénszálas anyagból. Belül vezetett kábelekkel, aszimmetrikus hátsórésszel, Tapered homlokcsővel, túlméretes középrésszel. A Deda és egyéb olasz alumínium és karbonszálas alapanyagokból készült vázaink minden elemében a vásárló kívánsága szerint készülnek. Olasz formák, olasz anyagok, olasz formatervezés és egyedi festés.

Alumínium (Al) és karbon (Carbon) országúti kerékpárvázak

Alumínium országúti vázak Deda Fire csövekből, egyedi rendelésre, bármilyen színben és felületkezeléssel. Matt vagy fényes lakkozás, bármi elképzelhető. Országúti karbonvázak széles választékban, többféle szénszálas anyagból, egészen a 46 tonnás szakítószilárdságú Deda karbonig!  Minden kerékpárvázunk egyedi méretezéssel készül, egyedi festéssel és felületkezeléssel, bármilyen formát vagy festést meg tudunk valósítani. A lehető legrövidebb idő alatt, és a legolcsóbb áron leszállítjuk az Ön teljesen egyedi kerékpárvázát. Csúcsminőség, egyediség, kedvező ár – Biondo.

Bármilyen váz rendelése esetén a szállítási idő 2 hét és 2 hónap közé tehető. Ez függ az aktuális árukészlettől és a kerékpár-váz típusától is.

 

error: Content is protected !!