WILIER váz

A Wilier vázak minden felhasználásban a csúcsot jelentik. A legendás Montebelluna-i cég nem csak országúton, hanem terepen és városban is óriási választékkal és a létező legmagasabb minőségben kínálja kerékpárvázait.

Karbon (Carbon) MTB-kerékpárváz

Terepen a Wilier 101 XN névre hallgató, egészen elképesztő, 60 tonnás szakítószilárdságú, speciális cink-oxid gyantával és monocoque technológiával készülő, 29”-os kerékmérethez való karbonszálas XC/maraton váza jelenti a csúcsot. Ez a váz rendelkezik az összes létező technikai újítással. Ilyen újítások a vázon belül vezetett kábelek, tapered fejcső, túlméretes középrész, integrált átdobó, aszimmetrikus hátsórész és még sok minden más. Mindehhez hozzátartozik még a tökéletes festés és a szemet gyönyörködtető olasz vázforma és design. Ugyanezzel a geometriával, formával és technikai tulajdonságokkal rendelkezik a Wilier 501 XN, 29”-os kerékhez gyártott XC/maraton MTB váza, mely csupán annyiban különbözik a 101 XN-től, hogy a japán Mitsubishi 46 tonnás szakítószilárdságú karbonszövetéből készült. Profi és amatőr versenyhasználatra egyaránt ajánlott.

Karbon (Carbon) országúti kerékpárváz

Országúton a Wilier Cento1 SR váz ugyanezekkel a technikai újításokkal bír, és ugyanabból a 60 tonnás szakítószilárdságú, Mitsubishi karbonszálas anyagból készült, mint a 101 XN. Aszfalton még a Zero7 nevű ugyancsak 60 tonnás szakítószilárdságú váz gazdagítja a legmagasabb minőségű, profi versenykategóriájú Wilier vázak sorát. A Wilier Zero 7 jelenleg a Team Columbia hivatalos kerékpárja, mely vázának a tömege mindössze 780 gramm! Amatőr kategóriában alumíniumból és karbonból egyaránt készülnek Wilier-vázak. Ár/érték kategóriában talán a legjobb választás az Izoard XP-váz. Ez a váz minőségi Toray karbonszövetből készült, monocoque technológiával – verhetetlen áron.

Alumínium (Al) országúti, MTB és városi kerékpárváz

Országúti, MTB és városi/fixi kategóriában is kínál a 106 éves olasz gyártó kiváló alumínium vázakat, azoknak, akik nem akarnak lemondani a legendás Wilier-minőségről, de nem szeretnének versenyezni. A legnagyobb merevség, csúcsminőség, tökéletes kidolgozás és festés – minden felhasználásra. Ez a Wilier.

Bármilyen váz rendelése esetén a szállítási idő 2 hét és 2 hónap közé tehető. Ez függ az aktuális árukészlettől és a kerékpár-váz típusától is.

 

error: Content is protected !!