Kerékpáros ruházat és cipő

Alsó-ruházat

Rendkívüli nedvszívóképességgel rendelkező alsó ruházat a Nallinitől, Pinarello-tól, Gist-től. Célja a nedvesség elterelése a testfelszínről, ezáltal megakadályozza, hogy a nedves testfelület áthüljön. Ezen termékek közül kaphatóak ujjatlan, rövid és hosszúujjú, valamint garbós változatban is. Mindez a legkedvezőbb áron, csak a Biondo Bike-nál!

Rövid kerékpáros mez és nadrág

Végig cipzáras, hátul háromzsebes formában kapható rövid ujjú mezek, a legkönnyebb, legjobban szellőző anyagokból, például Ultra Dry, vagy Coolmax anyagból. Fantasztikus kantáros és hagyományos kivitelben kapható rövidnadrágok, antibakteriális, testhez simuló külömleges betéttekkel, hihetetlenül kedvező áron. Hölgyeknek külön női betéttel ellátott rövid nadrágok, számtalan színben és formában. Főként  sportolók számára kifejlesztett speciális térdnadrágok, melyek a tavaszi és az őszi szezonban hívatottak a térd kényes területeit  védeni.

Hosszú mez és nadrág

Hidegebb, esősebb időben használatos hosszú mezek és nadrágok, hihetetlenül kedvező áron. Számtalan szín és méretvariációban, különböző márkáknál a legolcsóbban a Biondo Bike-tól. Wilier, Pinarello és Gist hosszú mezek és nadtágok, testhez simuló, teljesen bőrbarát anyagokból. Olasz design és csúcsminőség, hatalmas választék, raktárkészletről és rendelésre is, kizárólag Biondo Bike-tól.

Téli kerékpáros ruházat

Téli dzsekik és windtex nadrágok, melynek az a lényege, hogy kifelé szellőzik a test, de befelé nem fújja át a szél – reklámáron kaphatóak a Biondo Bike kerékpárüzletben. Óriási szín és méretválaszték, hamísitatlan olasz design és csúcsminőség. Raktárkészletünkből vagy rendelésre legfeljebb két hetes átfutási idővel, topkategóriás olasz téli ruházat – csak a Biondo Bike-tól.

Esőkabátok

Esőkabátok széles skálája, a lélegző Coolmax-tól, egészen az átlátszó nejlon kifejezetten versenyzőknek szánt, átlátszó nejlon kabátokig. A különböző neon színekben pompázó  esőkabátok, szélsőséges időjárási körülménykek között is jól láthatóvá teszi a kerékpárost. Nagy választék, csúcsminőség, alacsony ár – ez a Biondo Bike.

Kerékpáros ruha-kiegészítők

Rövidujjú kesztyűk, neoprén és windtex téli kesztyűk, fejkendők, nyári és téli sapkák, bukósisak alá sapkák, csak nálunk kapható esőkalucsnik, neoprén és windtex, sőt időfutam és zoknikalucsnik, valamint kar, láb és térdre húzható kiegészítők is megtalálhatóak üzletünkben. Hatalmas választék, számtalan szín és méretvaráció, a legkedvezőbb áron, kizárólag a Biondo Bike-nál!

Árlisták:
Pinarello ruha» | Wilier ruha» | Gist ruha» | Shimano cipő» | Vittoria cipő» |
Gaerne MTB cipő»
 | Gaerne Road cipő» | Rudy Project sisak»

error: Content is protected !!