Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Bővebben rólunk

Mi a BiondoBike kerékpárüzletben minőségi olasz kerékpárokat és megbízható alkatrészeket, tartozékokat kínálunk elérhető áron.
Karbon és aluminium országúti és hegyi kerékpárok, kezdőtől a professzionális szintig. Szuper design utcai és városi modellek, fixi és single speed kerékpárok. Fitness és Mountain bike kerékpárok a hétvégi kirándulástól a versenyzői terepfelhasználásig.
Technika, sport és stílus. Világmárkák és minőségi alkatrészek, kiemelkedő szolgáltatások, edzés és táplálkozási tanácsadás szakértőktől. Mi mindenki számára megtaláljuk az optimális megoldást, legyen szó kerékpárról, kerékpáralkatrészről vagy testreszabott beállításról.

+3620 229-3950 | marta@biondobike.hu | 1143 Bp., Semsey Andor u. 17.

Google térkép »

Nyitva tartás:
Hétfő – Péntek: 12 -20 Szombat: 11-13

BiondoBike – “Mi életmódot kínálunk, nem csak kerékpárt”

A Biondo Bike Kft.-t 1999-ben alapította Seregély Márta és Gabriele Biondo. Sg. Biondo 1972-ben nyert olasz országúti bajnokságot, majd profi csapatoknál edzősködött. Márta huszonháromszoros magyar bajnok a kerékpározás minden szakágában. Az egyetlen versenyző Európában, aki pályán, országúton, cross country-ban és downhill-ben egyaránt, felnőtt – országos bajnoki címmel büszkélkedhet. Wikipédia.

18 év töretlen pályafutás után jött az ötlet, hogy megalapítsák az ország első kifejezetten országúti kerékpárokkal foglalkozó üzletét, és tudásukat, mind a vevők, mind a később megalapított amatőr kerékpár klub tagjai felé átadják. A kerékpár helyes beállítása, táplálkozási tanácsadás, edzésmódszerek és testsúlyproblémák megvitatása nélkül, senki sem távozhat az üzletből.

Cégünk hivatalos hazai forgalmazója több világhírű gyártónak, többek között egyedüli hivatalos képviselője vagyunk Magyarországon a PINARELLO, OPERA, WILIER, MBM, ITM, MOST, FULCRUM, TUFO és GIPIEMME termékeknek. Továbbá a CAMPAGNOLO, SHIMANO, SRAM, DEDA, SIGMA, VDO, LOOK, GIST és a RITCHEY is képviselteti magát nálunk, mindegyik cég összes termékével állunk az Önök rendelkezésére.

A kerékpárok és alkatrészek mellett hagyományosan rendkívül széles ruha és cipő választékkal várjuk vásárlóinkat. Kínálatunkban megtalálhatóak a piacvezető olasz ruhagyártó cégek (NALINI, SANTINI, CASTELLI, BRIKO, MEM) és vezető cipőgyártók (GAERNE, NALINI, MEM, SIDI, VITTORIA) termékei.
Cégünk értékesítési stratégiája a kezdetektől a minőségre helyezi a hangsúlyt a mennyiséggel szemben, valamint arra, hogy a kerékpározás nem csak egyszerűen sport, hanem életforma. Mottónk is, eme gondolat mentén igyekszik megfelelni a vásárlóink által támasztott legmagasabb elvárásoknak is:

Közösségi hálózat

Interaktívak vagyunk. A Biondo Bike kerékpárüzlet a közösségi hálózatokon is jelen van. Üzletünk megtalálható a Facebook-on, a Google Plus -on, illetve van egy saját blogunk is, ahol mindenki naprakészen tájékozódhat a kerékpársport aktualitásairól. Mind a kerékpárversenyek, mind a gyártók legfrissebb újdonságairól a Biondobike.blog.hu igyekszik a legszéleskörűbben tájékoztatni a tisztelt érdeklődőket.

A Facebook-on megtalálható Seregély Márta is, aki bármiféle szakmai kérésre/kérdésre szabadidejében örömmel rendelkezésre áll.

error: Content is protected !!