Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Seregély Márta

Márta 1968.03.29-én született Budapesten. 1982-ben, 14 éves korában ismerkedett meg a kerékpározással. Először az MTK-VM színeiben, majd 1984-től 1999-ig a Ferencvárosi Torna Club tagjaként versenyzett Hóbor Lajos kezei alatt, és érte el minden eddigi eredményét.

23 országos bajnokságot nyert, egyedülálló módon a kerékpározás minden szakágában. Már 1984-től országúti, illetve pályaversenyeken, később pedig cross countryban, illetve downhillben. A nemzeti válogatott tagjaként számtalan nemzetközi versenyen indult és szerepelt kiválóan, többek között hatszor vett részt a Giro d’ Italia körversenyen, ahol 1996-ban a 10., római szakaszon a 11. helyig jutott.

A mountain bike világával 1994- ben ismerkedett meg, mely rövid ismeretség után meg is nyerte a cross country országos bajnokságot. Nem sokra rá, 1995-ben már downhill-ezett is, melyben szintén országos bajnok, ráadásul magyar nőként az első.

Márta 1999-ben ismerkedett meg Gabriele Biondo-val és ekkor alapították meg a Biondo Bike Kft.-t, melynek azóta is tulajdonosa és a kerékpár szaküzlet vezetője is egyben. Ekkor alapítják meg a Biondo Bike amatőr kerékpárklubot is. 2002-től 2009-ig spinning oktatással is foglalkozott, majd 2012-ben megalapította a Biondo Bike klubon belül a mountain bike szakosztályt.

Több, mint 18 éves kerékpáros sportolói múltja garancia arra, hogy tapasztalatával a megfelelő megoldásokat tudja nyújtani minden vásárlónak. Szakmai hozzáértésével a Biondo Bike Club amatőr versenyzői előkelő helyezéseket érnek el mind a hazai, mind pedig a nemzetközi versenyeken.

error: Content is protected !!