Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sg. Gabriele Biondo

Sg. sBiondo 1955.05.17-én született az Észak-Olaszországi Villorbában. 1969-ben, 14 évesen kezdett el kerékpározni a G.S. Villorba színeiben. Elég korán, 1972-ben, 17 évesen lett olasz bajnok a 100 km-es csapat tagjaként, majd ugyanebben az évben szintén a 100 km- es csapatban megnyeri a Veneto Bajnokságot is. 1978-ban második helyig jutott a Trofeo Bianchin. 1982-ben egyéniben diadalmaskodik a Giro Friulin, s még ugyanebben az évben a GiroVeneto-n is győzni tud, szintén egyéniben.

1995-től a Tasselli Elematic edzőjeként dolgozik, 1997-ben pedig a De Nardi csapatnál.

1999-ben ismerkedik meg Seregély Mártával, akivel még ebben az évben megalapítják a Biondo Bike Kft.-t, illetve a Biondo Bike amatőr országúti kerékpárklubot. Gabriele 2007-ben elindítja a Biondo Bike Club olaszországi tagozatát.

Jelenleg a Biondo Bike Kft. társtulajdonosaként az igazi olasz kerékpár stílusát mutatja be hazánkban. A nemzetközi kerékpáros társadalom elismert tagjaként szakértelmével segíti a Biondo Bike Kerékpár Szaküzlet működését.

error: Content is protected !!