Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

MBM Colors – női városi kerékpár

Arra vágysz, hogy kerékpárod igazán trendi legyen?

Az MBM Colors különleges női kerékpárja egyszerre szuper elegáns és üdítően, színesen trendi. Igazi olasz designkerékpár, ami nem jön szembe minden percben. Hófehér alumínium váz csodaszép minimál mintával. Az eper és türkiz kiegészítő színek teszik különlegessé a kerékpár megjelenését. Garantált ritkaság.

Gyors haladás vagy komolyabb emelkedő, te mindig kényelmesen tekerhetsz. A kerékpár 6 sebességes Shimano váltóval szerelt. Ennek segítségével mindig az aktuális igényekhez és erőnléthez állíthatod be a megfelelő áttételt. MBM Colors női városi kerékpárral mindig megnéznek majd az utcán, akár utcai viseletben, akár sportosabban tekersz. Nagyon könnyű modell, így egy lépcsősor sem okoz majd gondot, ha cipelésre kerül a sor. MBM Colors női városi kerékpár az igazán trendi csajoknak készült egyenesen a design hazájából Olaszországból.

A MBM Colors női városi kerékpár opcionális tartozéka a kosár, melyet 3 eredeti színben (fehér, piros és türkiz) és 9 egyéb színben, külön rendelhetsz meg. A kosár ára: 5 000 Ft.

Érdemes ránézni a többi MBM női kerékpárra is, hiszen találhatunk köztük túra, fixi és agyváltós változatot is. A színekkel úgy játszanak rajtuk az olaszok, mint macska az egérrel, kifinomult stílus és funkcionalitás találkozik minden egyes darabon.

MBM Colors női kerékpár, 28”, 6 sebességes

Egyedi olasz kerékpár design:

Masszív, stabil felépítés és technológia:

Váz: alumínium h46
Villa: acél
Hajtómű: Beta1 Miranda alumínium
Fékek: fehér alumínium
Kerék: 28″ színezett dupla falú alumínium
Pedál: csúszásmentes műanyag
Váltó: Shimano TX35, 6 sebességes
Gumi: 700×35 fehér
Nyeregcső: fehér alumínium ötvözet
Kormányszár: fehér alumínium ötvözet
Kormány: fehér alumínium ötvözet
Nyereg: Bassano Colors
Színek: Fehér

Az MBM olasz designkerékpárok magyarországi forgalmazója a Biondo Bike kerékpárüzlet. A kerékpárok és kiegészítők egyenesen a gyártótól érkeznek és ez garancia a jó árra.

MBM olasz kerékpárok elérhető áron: ÁRLISTA »

Tájékoztató:
A kerékpárokat az Ön méretében, a lehetséges felszereltség változatokkal és színben egyedileg rendeljük meg, a gyártó szállítja. A szállítási határidő általában két hét, de a megrendelés előtt mindenképpen pontosítjuk az átvétel napját.

error: Content is protected !!