Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

MBM minimál design kerékpárok

Fiatalos, vidám és feltűnő design. Különleges színek, igazi olasz stílus.

Az olasz kerékpárgyártás technikai fejlettsége a garancia arra, hogy az MBM kerékpárjai hosszú ideig szolgálják ki tulajdonosaikat. Stabil és masszív felépítés, korrekt anyagfelhasználás és összeszerelési minőség. Egy- és két- illetve 21 sebességes modellek, szabadonfutó vagy fixi megoldások, minőségi kidolgozással.

De az MBM design kerékpárok megjelenésükkel és design megoldásaikkal emelkednek ki az átlagos kerékpárok közül. És ehhez nem társul magas ár, a kerékpárok ránézésre sokkal drágábbnak tűnnek, mint a tényleges vásárlási ár. Többféle feltűnő divatos szín vagy éppen az egyszerűség, a lényeg a letisztult és igényes megjelenés. Hihetetlenül stílusos.

A teljes színválaszték MBM katalógusában » | MBM árlista »

A Biondo Bike az MBM kizárólagos forgalmazója. Nálunk a legolcsóbb áron juthatsz hozzá álmaid kerékpárjához!

MBM MINIMALUX

MBM NUDA

MBM IAMFIXED

MBM LIFE

MBM DOUBLE2

A teljes színválaszték MBM katalógusában » | MBM árlista »

Tájékoztató:
A kerékpárokat az Ön méretében, a lehetséges felszereltség változatokkal és színben egyedileg rendeljük meg, a gyártó szállítja. A szállítási határidő általában két hét, de a megrendelés előtt mindenképpen pontosítjuk az átvétel napját.

 

 

error: Content is protected !!