Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

MBM városi kerékpárok 2019

Olasz csajos design kerékpárok

Az olasz MBM kerékpár gyártó kifejezetten a városi, és azon belül is a női városi kerékpárokra szakosodott. Palettáján megtalálható az desig városi modell, az örülten dögös csajos bringa és a Fat Bike egyaránt, de válogathatsz a MTB, a trekking és a gyerek kerékpárok közül is. Az MBM idén már elektromos bringákat is kínál.

Bemutatjuk a 2019-es kollekció néhány izgalmas modelljét és újdonságát. A teljes 2019-es MBM katalógus az összes modellt és specifikációt tartalmazza.
De érdemes megnézni az igen kedvező árakat is.

Női városi kerékpár

Mindegy, hogy épp esküvőre készülsz, csinosan munkába mész vagy egy hangulatos helyen készülsz vacsorázni, senki sem fog csodálkozni, ha MBM városi kerékpár nyergében érkezel. Szoknyában és nadrágban egyaránt tekerhetsz és hidd el felkapják a fejüket az emberek a látványra.

Különleges színvilágával a Colors varázsol el és tesz egyedivé a városi forgalomban.


 

Kissé sportosabban elegáns a Vintage nevű modell, kisebb túrázásra is alkalmas a sokrétű áttételezése végett.


 

A Boulevard gyönyörű pasztel színeivel és retro kialakításával  varázsol el, de igazán a súlya teszi feltűnővé, azaz az hogy nincs neki. Ő a legkönnyebb modell az MBM női városi kerékpárok között.


 

A Primavera és az Agora kerékpárok igazi slágertermékek a hölgyek körében. Remek színekben és 26′-os kerékmérettel érhetőek el, de a Primavera rendelhető 28′-as kerékkel is. Opcionális tartozék a rögzíthető kosár.


 

Az Apostrophe elegáns színei és az opcionális faládikája igazán remek összképet alkotnak.


 

MBM Minimal városi kerékpár

Mióta az Amerikából indult fixi őrület átkerült Európába, minden valamire való cég szeretne megfelelni a fixi imádók elképzeléseinek. Így van, ezzel az MBM is. Ha egy igazán design kerékpárt szeretnél és  nem akarsz alkatrészekre költeni (váltó, kazettasor stb.) ideális választás az MBM minimal városi kerékpárja.

A Maxilux trendi városi kerékpár, mind női, mind férfi modellként elérhető.


 

A Metal minimal kerékpárt tükröződő ezüst színe teszi igazán egyedivé. A Fixi hajtást egy egyszerű kerékmegfordítással szabadon futóssá tudod tenni. Stílus, design és praktikum együtt.


 

A Prisma már színesebben trendi és szintén mindkét nemre gondoltak a gyártásnál. Nőknek kis kosárral egészítették ki a fixi vagy szabadon futós modellt.


A Nuda kerékpár igazi színes városi modell. Különleges színösszeállítás és különleges design elemek jellemzik.


 

MBM férfi városi kerékpár

Ajánlom figyelmedbe a férfi Vintage modelleket, melyre oldaltáskákat is felpakolhatsz, erős masszív kerékpár gyanánt  egy-egy tó kerülés is elképzelhető vele, hiszen hasonló áttételezéssel bír, mint női változata.


A Boulevard-nak szintén van férfi változata. Akár úriember vagy, akár városi vagány mindenképpen találsz stílusodnak megfelelő  városi kerékpárt az MBM palettáján.


És természetesen az Apostrophe-nak is van férfi változata.


 

MBM Hybrid kerékpár

Városban vagy sportolásra? Az MBM Hybrid kerékpárok mindkét használatra ideálisak. Rendelkeznek váltóval, így a gyors haladás mellett a balatoni dombok, vagy egy felüljáró sem fog gondod okozni.

A Life férfi városi kerékpár nyergében könnyedén és sportosan cikázhatsz a városi közlekedésben.


A Skin modellje már-már országúti kerékpár megjelenésű, de egyenes kormánnyal. Magasított felnijeivel óhatatlanul is odavonzza mindneki tekintetét.


 

MBM MTB kerékpár

Az MBM könnyített acél vázas District modellel kedveskedik a terep rajongói számára. Mind férfi, mind női vázas kerékpár elérhető az MTB szerelmesei számára. Feltűnő neon zöld-neon kék színben kapható a férfi és pink-fehér verzióban a női.


 

Gyermek kerékpár

Gyermek BMX és MTB is van az MBM városi kerékpárok palettáján. Mind a Jump, mind az Indy, mind a kicsit nagyobbak számára szánt District gyermek modelleket nyúzhatják a srácok.

error: Content is protected !!