Pinarello 2017

Pinarello 2017 új kollekció 

A Pinarello ismét kitett magáért. A Sky csapat támogatása révén újabb meglepetésekkel szolgál a jövő év. A 12. Tour de France győzelem felé száguld a csapat és a versenyzők kérése legyártásra került a Pinarello Dogma F8 Light. A Bolide is átalakult. A világ legkönnyebb időfutam kerékpárjaként tartja számon a szakma a Pinarello Bolide TT-t. Új színek közül is válogathatunk ismét, majdnem minden modellnél.

Pinarello Dogma F8 2017

A Pinarello 2017-ben is kínálja országúti a csúcsmodelljét, mely nem más, mint a Pinarello Dogma F8. A Dogma F8 a világ egyik legjobb karbon vázas országúti kerékpárja. Toray T11001K hyper karbon, elképesztő aerodinamika, kis tömeg és semmivel nem összetévesztető Pinarello design. A Pinarello 2017-ben is bízik a Dogma F8-ban, amely továbbra is a világ legvágyottabb karbon vázas országúti kerékpárja!


Pinarello Dogma F8 Disk 2017

A Pinarello Dogma F8 Disk, a Pinarello legújabb koncepciójának gyömölcse – miszerint mindent lehet használni koskormánnyal és mindenre lehet tárcsaféket is szerelni. A Pinarello 2017-es modellpalettájának egyik legnagyobb újdonsága az F8 Disk! Toray T11001K szuper karbonszövet, aerodinamika, gyönyörű olasz designtervezés + tárcsafék. Ez a Pinarello 2017-es tárcsafékes országúti zászlóshajója – Pinarello Dogma F8 Disk.


Pinarello Dogma K8 S 2017

A Pinarello Dogma K8 S a Pinarello 2017-es modellpalettájának harmadik országúti csúcsmodellje. A Pinarello 2017-ben is kínálja konzollal szerelt, kifejezetten macskakövekre megálmodott csúcskategóriás karbon vázas országúti kerékpárját. Toray T11001K “dream carbon”, aerodinamika, kis tömeg és elképesztő Pinarello design – ez a Pinarello Dogma K8 S.


Pinarello Dogma K8 S Disk 2017

A Pinarello 2017-es modellpalettáján természetesen a Dogma K8 S-nek is van tárcsafékes változata – ez a Pinarello Dogma K8 S Disk! A legendás Pinarello 2017-ben is kínálja konzollal “komfortosított” országúti kerékpárját, amely most már tárcsafékes verzióban is elérhető. T11001K hyper karbonszövet, totális, aerodinamika, döbbenetes kényelem és gyönyörű Pinarello külső megoldások – ez a Pinarello Dogma K8 S Disk.


Pinarello Dogma K8 2017

A Pinarello Dogma K8-at a legendás treviso-i cég azoknak fejlesztette ki, akik kemény macskaköves utakra nem szeretnének konzolt használni. A Pinarello 2017-es modellpalettáján a Dogma K8 az egyik legkényelmesebb csúcsmodell. Toray T11001K karbonszövet, aerodinamika, hihetetlen olaszos formavilág és prémiummegoldások minden négyzetmilliméteren. Pinarello Dogma K8 – a kényelmes csúcsmodell. 


Pinarello GAN RS 2017

A Pinarello GAN RS a Pinarello 2017-es modellpalettájának egyik legjobb ár/érték arányú darabja. A Pinarello GAN RS a Dogma sorozathoz megszólalásig hasonló geometriával és karakterisztikai jellemzőkkel rendelkezik. Toray T9003K karbon szövet, areodinamikus kialakítás, kis tömeg, extra formavilág és nagyon jó ár/érték arány – ez a Pinarello 2017-ben is kapható GAN RS modellje. Női színben és geometriával is kapható. 


Pinarello GAN S 2017

A Pinarello 2017-ben is kínálja a Gan RS kistestvérét, amelyet a GAN S-nek hívnak. A Pinarello GAN S a ms ismert koncepció alapján készült: a Dogma szériához nagyon hasonló geometria és vázkarakterisztikai jellemzők. Toray T70012K karbonszövet, kivételes aerodinamika, gyönyörű színek és kiváló ár/érték arány. Pinarello GAN S – a Pinarello 2017-ben is elérhető Dogma Replikája.


Pinarello GAN 2017

A Pinarello 2017-es modellpalettájának legkedvezőbb árú Dogma Replikája, a Pinarello GAN. A Pinarello GAN a Pinarello széles tömegek számára is elérhető, az F8-hoz ténylegesen nagyon hasonló karbon vázas országúti kerékpár modellje. Toray T600UD karbonszövet, hihetetlen aerodinamika, fantasztikus Pinarello design és mindez ténylegesen nagyon kedvező áron. A Pinarello GAN – a mindenki választása! 


Pinarello GAN Disk 2017

A Pinarello 2017-es modellpalettájának legkedvezőbb árú Dogma replikájának a tárcsafékes változata, a Pinarello GAN Disk. A Pinarello GAN Disk a Pinarello széles tömegek számára is elérhető, az F8-hoz ténylegesen nagyon hasonló karbon vázas országúti kerékpár modellje. Toray T600UD karbonszövet, hihetetlen aerodinamika, fantasztikus Pinarello design, tárcsafék és mindez ténylegesen nagyon kedvező áron. A Pinarello GAN Disk – karbon vázas országúti kerékpár mindenhová! 


Pinarello GAN K Disk 2017

A Pinarello 2017-es modelljei közül Pinarello GAN K Disc a legkomfortosabb, legkényelmesebb változat. A Pinarello GAN K Disk egyszerre komfortos, merev és aerodinamikus. A Toray T600UD karbon szövetéből készült, és természetesen a Dogma F8 formavilágát kapta egy az egyben! A GAN K Disk-et azoknak ajánljuk, akik egy kényelmes, mindenhová jól használható karbon váza Pinarello országúti kerékpárt szeretnének maguknak.  


Pinarello GAN GRS Disk 2017

A Pinarello 2017-es modellpalettáján belül ez a kerékpár számít az egyik legnagyobb újdonságnak! A Pinarello GAN GRS Disk egy karbon vázas, konzolos tárcsafékes országúti gravel kerékpár, amely egyértelműen a Dogma K8 Disk kistestvére akar lenni. Toray T600UD karbonszövet kis tömeg, aerodinamika, kényelem és az összetéveszthetetlen Pinarello design – ez a Pinarello GAN GRS Disk. 


Pinarello GAN GR Disk 2017

A legendás Pinarello 2017-ben megalkotta első gravel bike-ját is – ezúttal konzol nélkül. A Pinarello GAN GR Disk egy karbon vázas, tárcsafékes, elérhető árú gravel bike, amely egyszerre hihetetlenül csinos, és funkcionális is. Toray T600UD karbonszövet, komfortgeometria és kiváló alkatrészharmónia. Pinarello GAN GR Disk – karbon vázas gravel bike a Pinarello-tól mindenkinek.  


Pinarello ROKH 2017

A Pinarello 2017-ben is kínálja Pinarello ROKH nevű komfort országúti modelljét, amely a középkategória talán legismertebb és legelismertebb modellje a treviso-i gyártó kínálatában. A Pinarello ROKH a klasszikus Dogma/Prince formavilágot kapta Toray T600UD karbonból, a legendás Pinarello minőségi elvárásoknak megfelelve. Pinarello ROKH – egy klasszikus mindenkinek.  


Pinarello Razha 2017

A Pinarello 2017-ben is a Pinarello Razha karbon országúti modelljét ajánlja a belépőszinten. A Pinarello Razha a ROKH-hoz hasonlóan a klasszikus Pinarello vonalvezetést támogatja, Toray T600UD karbonból, gyönyörű Pinarello design-al azoknak, akik nem tudnak milliókat elkölteni egy kerékpárra, de szeretnék érezni a legendás Pinarello minőséget – a Pinarello Razha nekik készült.  


Pinarello Razha K 2017

A Razha K a Pinarello 2017-es modellpalettáján továbbra is a Razha komfortváltozata szeretne lenni, ez azt is jelenti egyben, hogy ez a legkedvezőbb árú komfort országúti kerékpár a Pinarello kínálatában. A Pinarello Razha K Toray T600UD karbonból készült, szintén a klasszikus Pinarello formatervezés szerint, gyönyörű olasz design-al – sokak számára elérhető árkategóriában.


Pinarello Mercurio Disk 2017

A Pinarello 2017-es modellpalettáján a Pinarello Mercurio Disk az a karbon vázas országúti kerékpár, amely a legközelebb van a megfizethetőség/minőség aránypárhoz. A Pinarello Mercurio Disk a Toray 24HMUD karbonszövetéből készült, és egy teljesen új formavilágot képvisel az eddig ismeretes Pinarello irányvonalhoz képest. Pinarello Mercurio Disk – a széles tömegek választása.


Pinarello Neor 2017

A Pinarello 2017-ben sem csupán karbonból, hanem természetesen alumíniumból is készít országúti kerékpárokat. A Pinarello Neor ezek közül a legjobb a Pinarello 2017-es palettáján. A Pinarello Neor karbon első villával és támvillával rendelkezik a középső háromszög pedig, 6061-es T6-os alumíniumból készült. A Pinarello Neor-t az olasz cég kezdőknek ajánlja!


Pinarello Prima 2017

A Pinarello 2017-es modellpalettájának a legbelépőbb modellje – mint az a nevéből is kitűnik – a Pinarello Prima! Ez az alumínium vázas országúti kerékpár 6061 T6 kétszer húzott alumínium csövekből készült, karbon villával, belépő szintű alkatrészekkel. és rendkívül kedvező áron. A Pinarello Neor egy hamisítatlan Pinarello országúti kerékpár – a kezdők számára is!   


Pinarello Speedy T6 2017

A legendás Pinarello 2017-ben is gondol a gyermekekre! A Pinarello Speedy T6 egy alumínium vázas országúti kerékpár, kifejezetten gyermekek számára tervezve. A Pinarello Speedy mint festésében, mint méretezésében az ifjúság igényei szerint lett kialakítva. Pinarello 2017 – Pinarello Speedy T6. 


Pinarello Bolide HR 2017

A Pinarello 2017-ben piacra dobta Bradley Wiggins kerékpárját, amellyel egy órás világcsúcsot ment nem régiben. A Pinarello Bolide HR egy teljesen egyedi és extravagáns időfutam kerékpárból lett pályakerékpár, amely minden valószínűség szerint a világ leggyorsabb pályakerékpárja is egyben. Toray T11001K szuper karbon, hihetetlen aerodinamikai adottságok, emberfeletti merevség, kis tömeg, 3D-ben megtervezett egyedi titánkormány és prémium kidolgozás minden négyzetmilliméteren – ez Pinarello Bolide HR.    


Pinarello Bolide TT 2017

S itt van a Pinarello 2017-es zászlóshajója a Pinarello Bolide TT. Sokakban felmerülhet, hogy Bolide-nál már hova tovább? A válasz: Pinarello Bolide TT. Toray T11001K álom karbonszövet, sohga nem látott aerodinamika, elképesztően merész formavilág – és emellett minden idők legkönnyebb időfutam kerékpárja is. Ehhez is van egyedileg, 3D-ben tervezett titánkormány és high tech minden ecsetvonásban. Pinarello Bolide TT – túl minden határon.


Pinarello Bolide 2017

A Pinarello 2017-es palettájának egy már ismert tagja, ez a Pinarello Bolide. A Pinarello Bolide a világ legdrágább Toray T11001K karbonszövetből készül, hihetetlenül aerodinamukus, könnyű és gyönyörű. A Pinarello Bolide már most Tour de France győztes kerékpár, és döbbenetes formáival és kisugárzásával minden kerékpáros nem is túl titkos álma. Pinarello Bolide – a legeslegjobb.   


Pinarello Maat 2017

A Pinarello 2017-ben is kínálja már jól ismert csúcskategóriás pályakerékpárját, a Pinarello Maat-ot. A Pinarello Maat Toray 60HM1K karbonból készül, ami az egyik legjobb a világon. A Pinarello Maat a Pinarello pályakerékpárok királya. Lehengerlő külső, elképesztő minőség és totális funkcionalitás. A Pinarello Maat egyértelműen a profi pályaversenyzők választása.  


Pinarello Xtrack 2017

A Pinarello 2017-ben is kínálja másik, kifejezetten sprinterek számára fejlesztett pályakerékpárját a Pinarello Xtrack-et. A Pinarello Xtrack egész formavilága, geometriája a pályasprintet támogatja. Toray 24HMUD karbonszövet, versenygeometria, gyönyörű Pinarello design és kedvező ár – ez a Pinarello Xtrack pályakerékpárja 2017-ben.  


Pinarello Pista 2017

S ha már pályakerékpárok, itt van az alumínium vázas belépőváltozat, a Pinarello Pista! A Pinarello 2017-ben is gondol a kezdőkre, akik most kezdik bontogatni szárnyaikat  a pályán. 6061 T6 kétszer húzott alumínium váz, kiváló geometria, kiegyensúlyozott formavilág és vadító színek – ez Pinarello Pista 2017-ben is.  


Pinarello FCX 2017

A Pinarello 2017-ben is ajánlja 24HMUD karbon vázas szuper cyclocross kerékpárját, a Pinarello FCX-et. A Pinarello FCX nem csupán egy kiváló karbon vázas cyvlocross kerékpár, hanem mindez az összetéveszthetetlen Pinarello tálalásban nyer új értelmet. A Pinarello FCX egy ajánlat cyclocrossra a legendás treviso-i Pinarello 2017-es modellpalettájáról. 


Pinarello Treviso Disk 2017

A Pinarello Treviso Disk egy gyönyörű karbon vázas városi és túrakerékpár. Természetesen nem Alpok túrára gondolunk, de egy Balaton-tókerüléshez tökéletesen alkalmas. Értelemszerűen elsősorban a Pinarello Treviso Disk városi használatra való, de sokoldalúságát jelzi, még a Dolomitokban is látni néhányat belőle. Magas minőség, gyönyörű design – Pinarello 2017.


Pinarello Treviso 2017

A Pinarello Treviso egy hamisítatlan olasz városi kerékpár. A Pinarello 2017-ben is kínálja a Pinarello Treviso-t, amely egy 6061 T6 alumínium vázas, kifejezetten városi és közlekedési célokra megálmodott olasz kerékpár. A Pinarello Treviso nem csak jó minőségű, hanem gyönyörű a design-ja is természetesen. Pinarello Treviso – Pinarello 2017. 

There are no photos with those IDs or post 7203 does not have any attached images!

Pinarello LungaVita 2017

A Pinarello 2017-es modellpalettájának továbbra is része a fekete gúnyába öltöztetett Pinarello LungaVita. A Pinarello LungaVita egy 6061 T6 alumínium vázas single speed kerékpár. Ez a bringa tökéletesen átadja a Pinarello életérzést, kedvező áron és gyönyörű, hamisítatlan olasz design-al. Ez a Pinarello LungaVita.  


Pinarello Dogma XM 9.9 2017

A Pinarello 2017-ben is a Pinarello Dogma XM-et helyezi az XC/maraton palettájának a tetejére. A Pinarello Dogma XM 9.9 egy csúcskategóriás 29″-es kerekű karbon vázas XC/maraton MTB kerékpár. Toray 60HM3K karbonszövet, egyedi felfüggesztésrendszer, kis tömeg és célorientált geometria. A Pinarello Dogma XM 9.9 egy különleges Pinarello kerékpár, különleges megoldásokkal – egyenesen a Pinarello 2017-es palettájáról 


Pinarello Dogma XC 29″ 2017

A Pinarello továbbra is hisz a Pinarello Dogma XC 9.9-ben. A Pinarello 2017-es modellpalettája továbbra is tartalmazza a Pinarello Dogma XC 9.9-et, amely a legjobb 29″-es kerekű karbon vázas XC/maraton hardtail MTB kerékpár, amely a legendás olasz gyártónál csak kapható. Toray 60HM1K karbon váz, aszimmetrikus hátsórész, csúcsminőség és Pinarello design – ez a Pinarello Dogma XC 9.9. 


Pinarello

Dogma XC 27.5″ 2017

A Pinarello Dogma XC 27,5 a Dogma XC 9.9 kistestvére. Tulajdonképpen ugyanarról a kerékpárról van szó, csak 27,5″-es kerekekkel van szerelve. Toray 60HM1K karbon váz, aszimmetrikus vázkialakítás, kis tömeg, és az összetéveszthetetlen Pinarello design – ez a Pinarello Dogma XC 27,5 a Pinarello 2017-es modellpalettájáról. 


Pinarello ROKH XC 29″ 2017

A Pinarello ROKH XC a Pinarello középkategóriás karbon vázas XC/maraton MTB kerékpárja. Azt a szintet kínálja, amely tökéletesen megfelel a MTB-zést nem versenyszerűen űzők számára. Toray 30HM12K karbon váz, a Dogma XC 9.9-el majdnem megegyező geometria, kis tömeg és igazi Pinarello design – ez a Pinarello ROKH XC a Pinarello 2017-es modellpalettájáról!    


error: Content is protected !!