PINARELLO 2018 ÚJ KOLLEKCIÓ

Pinarello országúti kerékpár 2018

Pinarello Dogma F10

A Dogma F10 a Pinarello legújabb, immáron Tour de France győztes csúcsmodellje (szám szerint 13-szor nyerték meg a francia körversenyt ezzel a márkával). Chris Froome szerint ez a valaha készült legjobb Pinarello országúti kerékpár. A Dogma F10 a Toray legdrágább T11001K Dream Carbon-jából készült Nanoalloy technológiával, a fejlesztésben pedig, a Team Sky és a Ford segédkezett. Totális prémiumság, legenda és csillagfényű álom – ez a Dogma F10. 

Pinarello Dogma F10 – TDF 2017

A Dogma F10 – TDF 2017 a Dogma F10 speciálisan Chris Froome 2017-es Tour de France győzelméhez készített változata. A Dogma F10-el teljesen megegyező karakter és vázanyag, változatlan prémiumság és egy egyedi, később is komoly értéket képviselő festés – ez a Dogma F10 – TDF 2017. 

Pinarello Dogma F10X

A Dogma F10X a már mostanra legendás Dogma F10 hiper könnyű, delikátesz változata. A mindössze 820 grammos tömeg egy igazi, bármivel versenyképes adat, amely a szokásod Pinarello minőséggel ötvözve verhetetlenné teszi a Dogma F10X-et.


 

Pinarello Dogma F100 – Giro d’Italia 2017

A Dogma F100 – Giro d’Italia 2017 a Dogma F10 kifejezetten 100. Giro d’Italiára készült speciális verziója. A Dogma F10-el teljesen megegyező karakterisztika, de egy egyedi később is komoly értéket képviselő festés, csak igazi ínyenceknek – Dogma F100 – Giro d’Italia 2017.


 

Pinarello Dogma F10 Disk

A Dogma F10 Disk a Dogma F10 tárcsafékes verziója. A Dogma F10-el teljesen megegyező karakterisztika és vázanyag, de más színek és természetesen tárcsafék – ez a Dogma F10 Disk.


 

Pinarello Dogma K10S Disk

Lehet fokozni még? Lehet, bizony. Ez a kerékpár a Dogma F10 komfortosra hangolt, elektromos hátsó csillapítással ellátott, tárcsafékes, valamint elképzelhetetlenül dögös változata. Ha mindenből a legeslegjobbat akarod, s mindezt egyetlen tárgyban szeretnéd ötvözni – akkor a Dogma K10S Disk a te választásod.


 

Pinarello Dogma K10

A Dogma K10 a Dogma F10 komfortosított változata, ez a gyakorlatban elsősorban egy másfajta támvilla szabványt jelent. Vázanyagra és karakterisztikára ez a modell is megegyezik az F10-el. Dogma K10 – a komfortosított versenyző.


 

Pinarello Dogma F8

A Dogma F8-at senkinek sem kell bemutatni, annyi nagy győzelem fűződik a nevéhez, hogy azt felsorolni is nehéz. Chris Froome két Tour de France győzelme mindenesetre megalapozta a Dogma F8 mára legendássá vált hírnevét. Toray T11001K Dream Carbon, Nanoalloy Techology és totális luxus minden négyzetmilliméteren. S ha mindez nem lenne elég, most kapunk a Dogma F8 mellé egy meghökkentően barátságos árcédulát is.


 

Pinarello Gan RS

A Gan RS a Dogma-széria jóárasított, de még mindig csúcskategóriás verziója. Toray T9003K szuper karbon, a Dogmákéval nagyon hasonló geometria és karakterisztika, valamint tömény stílus és szépség ahova csak a szem ellát. Gan RS – prémiumot racionálisan.


 

Pinarello Gan S

A Gan S egy felső-középkategóriás karbon vázas országúti kerékpár a Dogma-széria karakterisztikájával és külső stílusjegyeivel ellátva. Mindezt már egy Dogma F10 árának a töredékéért. Toray T70012K karbon, gyönyörű külső és egy teljesen kulturált árcédula – ez a Gan S.


 

Pinarello Gan

A Pinarello Gan a Dogma-formanyelv legkedvezőbb áru képviselője. Érzésünk szerint ez az egyik legszebb Pinarello kerékpár, amit valaha tervezett a patinás olasz gyártó. Toray T600UD karbon, 15 féle választható méret (!) és elképesztő design. A Gan egy gyönyörű, olasz, középkategóriás, karbon vázas országúti kerékpár, amely még mindig abszolút ready to race. Gan – ha a szépség megszólalna…


 

Pinarello Gan Disk

A Pinarello Gan Disk a Pinarello Gan tárcsafékes változata. Toray T600UD karbon váz, Dogma karakterisztika, és fantasztikus Pinarello design – ez a Gan Disk.


 

Pinarello Gan K Disk

A Gan K Disk a Gan tárcsafékes és komfortos verziója, a már jól ismert Toray T600UD karbonból és szintén jól ismert Dogma-formanyelv alapján. Kiváló választás – ez a Gan K Disk.


 

Pinarello Gan GRS Disk

A Gan GRS Disk a Pinarello egyik legújabb karbon vázas gravel kerékpárja. Még mindig Dogma alapokon, még mindig a Toray T600UD karbonjából, még mindig fantasztikus külső jegyekkel és csúcsminőségben. Mindezt kiegészítették egy a már Dogma K10S Disk-nél is ismeretes rezgéscsillapító konzollal (elektromos rásegítés nélkül) – ez a Gan GRS Disk.


 

Pinarello Gan GR Disk

A Gan GR Disk a legendás olasz cég másik gravel bike-ja. Dogma-formanyelv, Toray T600UD karbon, funkcionalitás és tárcsafék – ez a Gan GR Disk.


 

Pinarello Razha

A Razha a legendás olasz vállalat belépőszintű, karbon vázas országúti kerékpárja. Az utolsó olyan Pinarello modellek egyike, amely még a régi Pinarello formavilágot idézi, s a Dogma 65.1-re emlékeztet. Stílus, minőség és kedvező ár – Razha.


 

Pinarello Angliru

Az Angliru a legendás olasz vállalat belépőszintű, karbon vázas országúti kerékpárja. Az utolsó olyan modellek egyike, amely még a régi Pinarello formavilágot idézi, s a Dogma 65.1-re emlékeztet, azzal a különbséggel, hogy ezt már komfortosított támvillákkal kínálja az olasz vállalat. Stílus, minőség és kedvező ár – Angliru.


 

Pinarello Mercurio Disk

A Mercurio Disk egy egyszerre városi és országúti felhasználásra tervezett karbon vázas kerékpár. Toray T600UD karbon, Pinarello design és kettős funkció – ez a Merrcurio Disk.


 

Pinarello Neor

A Neor egy alumínium vázas országúti kerékpár karbon villával és hátsó háromszöggel – olasz módra. Belépőszinten is Pinarello minőség – ez a Neor.


 

Pinarello Prima

A Prima az első belépőszintű országúti kerékpárja a Pinarello-nak. Alumínium váz, karbonvilla, MOST alkatrészek és szép Pinarello design. Kiváló összeszerelési minőség és szép külső – ez a Prima.


 

Pinarello időfutam/triatlon kerékpár 2018

Pinarello Bolide TT

A csúcsok csúcsa. Nincs még egy olyan kerékpárgyártó cég, s annak nincs még egy olyan modellje, amelyben ennyi technológiai innováció és annyi befektetett munka lenne, mint a Pinarello Bolide TT-ben. A Bolide TT valószínűleg a világ legjobb időfutam/triatlon kerékpárja. Toray T11001K Dream Carbon, Nanoalloy Technology, totális rendszerintegráció és elképesztő külső. A Bolide TT a legjobb dolog, ami két keréken gördül…


 

Pinarello cyclocross kerékpár 2018

Pinarello FCX

Az FCX a legendás olasz vállalat cyclocross kerékpárja. Toray T600UD karbon, ready to race geometria és hihetetlen teljesítmény – ezek teszik a piac egyik legjobb cycloscross kerékpárjává a FCX-et.


 

Pinarello pályakerékpár 2018

Pinarello Bolide HR

54536 méter. Egészen pontosan ennyit ment ezzel a kerékpárral egy óra alatt Bradley Wiggins. Ezzel a teljesítménnyel egyórás világcsúcsot hajtott 2015-ben, amely a mai napig is áll. Toray T11001K Dream Carbon, elképesztő merevség, aerodinamika és meghökkentő olasz design. Nehéz lenne nem a Bolide HR-t tekinteni a világ legjobb pályakerékpárjának.


 

Pinarello MAAT 60.1

A MAAT 60.1 a patinás olasz vállalat egyik legjobb karbon vázas pályakerékpárja. Toray 60HM1K szuper karbon, Pinarello-formanyelv és totálisan ready to race – ez a MAAT 60.1.


 

Pinarello Xtrack

Az Xtrack a legendás olasz kerékpárgyártó kifejezetten Madison számra kifejlesztett pályakerékpárja. Toray T600UD karbon, prémium minőség és legendás Pinarello karakterjegyek – ez az Xtrack.


 

Pinarello Pista

A Pista az olasz cég belépőszintű pályakerékpárja. 6061 triple butted alumínium váz, karbon villa, és még ebben a kategóriában is hatféle választható méret. A belépő kategóriában is kiváló választás a Pinarello!


 

Pinarello MTB kerékpár 2018

Pinarello Dogma XM

A Dogma XM az olasz gyártó OFF-ROAD fejlesztéseinek a csúcsa. A Dogma XM nem csak egy csúcsminőségű XCO/XCM MTB fully, hanem egy igazi egyéniség, olyan, amely szinte 100% hogy soha nem fog szembejönni az utcán. Toray 60HM3K szuper karbon, egy teljesen saját hátsó csillapítási rendszer, Pinarello design és prémiumság minden szinten – ez a Dogma XM.


 

Pinarello Dogma XC 9.9

A Dogma XC 9.9 egy 29”-es kerekű csúcskategóriás XC hardtail MTB. Toray 60HM1K szuper karbon, különleges vázkialakítás, kis tömeg és mindent átható Pinarello design-terv. A Dogma XC 9.9 az ínyencek kedvenc mountain bike-ja.


 

Pinarello Dogma XC 7.7

A Dogma XC 7.7 egy 650B kerekű, csúcskategóriás XC hardtail MTB. Toray 60HM1K szuper karbon, különleges vázkialakítás, kis tömeg és mindet átható Pinarello design-terv. A Dogma XC 7.7 az ínyencek egyik kedvenc mountain bike-ja.


 

Pinarello ROKH XC 9.9

A ROKH XC a gyártó középkategóriás karbon vázas 29”-es kerekű XCO/XCM MTB-ja. A ROKH azok számára is elérhetővé teszi a legendás olasz életérzést, akik nem szeretnének sok millió forintot kiadni egy kerékpárra. ROKH XC – a sokak választása.


 

Pinarello elektromos kerékpár 2018

Pinarello Andromeda

Az Andromeda a legendás olasz vállalat legújabb karbon vázas elektromos MTB fejlesztése. Az Andromeda egy 120 mm-t mozgó merevfarú trail bike tulajdonképpen, amelyben a Shimano Steps E8000 középmotorja teljesít szolgálatot. Toray T70012K karbon, elektromos meghajtás és minőség amerre csak a szem ellát – ez a Andromeda.


 

Pinarello ROKH Hybrid 7.7

A ROKH Hybrid 7.7 a legendás olasz vállalat legújabb alumínium vázas elektromos MTB fejlesztése. Az Andromeda egy 120 mm-t mozgó merevfarú trail bike tulajdonképpen, amelyben a Bosh Performance CX középmotorja teljesít szolgálatot. 6061 T6 triple butted alumínium, elektromos meghajtás és minőség amerre csak a szem ellát – ez a ROKH Hybrid 7.7.


 

Pinarello fixi és városi kerékpár 2018

Pinarello Lungavita

A Lungavita egy alumínium vázas fixie kerékpár, amelynek az a különlegessége, hogy Giovanni „Nani” Pinarello egyik kedvenc kerékpárja volt… 6061 T6 triple butted alumínium, gyönyörű festés és kiváló minőség – ez a hosszú élet titka.


 

Pinarello Treviso Disk

A Treviso Disk egy karbon vázas városi kerékpár, amely a mindennapi életünket hívatott megédesíteni. A Treviso Disk a Toray T600UD karbonjából készült, mesés összeszerelési minőségben és gyönyörű design-al.


 

Pinarello Treviso

A Treviso egy jó példa a Pinarello minőséghez való viszonyára. Ez egy egyenes kormányos városi kerékpár, amelyen a 300 000 Ft-os ársávban sem lehet érezni semmiféle spórolást! Minden elem a teljesség igényével és azzal az összetéveszthetetlen jóérzéssel lett összerakva, amely oly nagyon jellemző a trevisoi gyártóra. 6061-es T6-os triple butted alumínium váz és a minőség igénye minden négyzetmilliméteren – ez a Terviso.


 

Pinarello gyermekkerékpár 2018

Pinarello Speedy T6

A Speedy T6 egy kifejezetten gyermekek számára kifejlesztett alumínium vázas 24”-es kerekű országúti kerékpár. Ha a papa ezzel jár, legyen a gyerek alatt is egy Pinarello. Így kezdő korától fogva szokja a minőség és design harmóniáját. 6061-es T6 double butted alumínium váz, szép Pinarello design és funkcionalitás – ez a Speedy T6.

error: Content is protected !!