Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Pinarello 2019

Megjelent a Pinarello 2019-es modellpalettája

A Pinarello 2019-ben is a legmagasabb prémium színvonalat kínálja minden árszinten, illetve minden felhasználási területre kivetítve.

A Pinarello 2019-es országúti kerékpár és gravel kerékpár palettája, jelenleg is a Dogma-szériában csúcsosodik ki, egy szinttel lejjebb ott a Prince és a GAN család, az alatt – még mindig karbonból – a Razha, Angliru és a Mercurio Disk – illetve a paletta elejét a Pinarello Neor és Prima kerékpárok vannak. A Pinarello 2019-es időfutam és triatlon kerékpár divízióját továbbra is a Bolide TT jelenti.

A Pinarello 2019-es MTB palettája változatlan: A Pinarello Dogma XC 9.9, a Dogma XC 7.7, illetve a ROKH XC 9.9 jelenti a Pinarello 2019-es MTB divízióját.

E-bike fronton is erős a Pinarello: A Pinarello Nytro elektromos országúti kerékpár és a Pinarello Andromeda elektromos MTB kerékpár képviseli a legendás treviso-i céget.

Pályakerékpár-fronton is óriási választékot kínál a Pinarello: A Pinarello Bolide HR, a MAAT, az Xtrack és a Pista modelleket kínálja az olasz vállalat pályafelhasználásra.

Városi és fixie kerékpárok terén a Pinarello a Lungavita és a Treviso Disk modelleket kínálja.

Végül pedig elérhető a kifejezetten gyermekek számára tervezett Pinarello Speedy.

Pinarello 2019 – országúti kerékpár Dogma család:

Pinarello Dogma F10

2019_WORKBOOK_DEF_HIRES-f10

A Pinarello Dogma F10 a legendás olasz vállalat Tour de France, Giro d’Italia és Vuelta győztes csúcsmodellje. A világ talán legvágyottabb országúti kerékpárjáról van szó. Torayca T11001K Dream Carbon, aszimmetrikus hátsórész, Nanoalloy Technology és totális fényűzés minden négyzetmilliméteren. A Pinarello Dogma F10 nem csupán egy karbon vázas országúti kerékpár, hanem a legnagyobb legenda, ami valaha aszfaltot látott.

Felszereltség és árak


Pinarello Dogma F10 Disk

2019_WORKBOOK_DEF_HIRES-f10disc

A Pinarello Dogma F10 Disk egy prémium kategóriás karbon vázas országúti kerékpár – tárcsafékre tervezve. A váz teljes egészében megegyezik a Pinarello Dogma F10-el, a különbséget a tárcsafék jelenti. Torayca T11001K Dream Carbon, aszimmetrikus hátsó háromszög, Nanoalloy Technology és totális prémiumság minden négyzetmilliméteren.

Felszereltség és árak


Pinarello Dogma F10 X-Light

2019_WORKBOOK_DEF_HIRES-f10x

A Pinarello Dogma F10 X-Light a Pinarello Dogma F10 szuperkönnyű, delikátesz változata. A Pinarello Dogma F10 X-Light egy olyan prémium karbon vázas országúti kerékpár, amely nem csupán a Torayca T11001K Dream Carbon szövetéből készült, hanem még az egyik legkönnyebb országúti váz is a világon. A Pinarello 2019-es modellpalettájának egyik legimpresszívebb országúti kerékpárjáról van szó.

Felszereltség és árak


Pinarello Dogma F10 Team Sky, F10 Disk és F10 X-light

2019_WORKBOOK_DEF_HIRES-f10sky

2018 A Pinarello Dogma F10 Team Sky 2018 Chris Froome és csapata hivatalos kerékpárja. Ezt használják a nagy háromhetes körversenyeken, és ezzel érik el hatalmas győzelmeiket is. A váz a festést leszámítva teljes egészében megegyezik a Pinarello Dogma F10 normál változatával. Pinarello Dogma F10 Team Sky 2018 – ez is elérhető a Pinarello 2019-es modellpalettájáról.

Pinarello Dogma F101 Giro d’italia

2019_WORKBOOK_DEF_HIRES-f10i

2018 Pinarello Dogma F101 Giro d’Italia 2018 Chris Froome Giro-győztes Pinarello Dogma F10-e. Torayca T11001K Dream Carbon, aszimmetrikus hátsórész, Nanoalloy Technology és rózsaszínű álomvilág két keréken – ez a Pinarello Dogma F101 Giro d’Italia 2018.

Pinarello Dogma K10S Disk

2019_WORKBOOK_DEF_HIRES-k10sdisc

A Pinarello Dogma K10S Disk egy prémium kategóriás Torayca T11001K Dream Carbon karbon vázas országúti kerékpár, amely nem egyszerűen a Pinarello Dogma F10 komfortosított változata, hanem egy  – akár elektromos verzióbvan is kapható – hátsó csillapítással ellátott, nagyon kényelmes Ferrari. A Paris Roubaix versenyekre tervezett Pinarello Dogma K10S Disc egy tárcsafékes szuperkomfortos csúcsországúti kerékpár.

Felszereltség és árak


Pinarello Dogma K10

2019_WORKBOOK_DEF_HIRES-k10

A Pinarello Dogma K10 a Pinarello Dogma F10 komfortosított verziója. A Pinarello Dogma K10 egy prémium kategóriás T11001K Dream Carbon karbon vázas országúti kerékpár. A Pinarello Dogma K10-et azoknak ajánljuk, akik csúcsminőséget szeretnének – egy picit kényelmesebb kiadásban – by Pinarello 2019.

Felszereltség és árak


Pinarello 2019 – országúti kerékpár Prince család:

Pinarello Prince FX

2019_WORKBOOK_DEF_HIRES-princefx

Visszatért a Pinarello Prince! A Pinarello Prince FX a Dogma-széria utáni legmagasabb szintű Pinarello karbon vázas országúti kerékpár. Torayca T9003K ultra high modolus carbon, aszimmetrikus hátsórész és minden, ami Pinarello. A Pinarello Prince FX a valaha volt egyik leggyönyörűbb Pinarello országúti kerékpár. A Pinarello 2019-es modellpalettájának egyik sztárja a Pinarello Prince FX.

Felszereltség és árak


Pinarello Prince

2019_WORKBOOK_DEF_HIRES-prince

A Pinarello Prince a megújult Prince-széria legkedvezőbb árú darabja. Torayca T70012K high modulus karbon szövet, aszimmetrikus hátsórész, és Pinarello karakterjegyek minden szinten. A Pinarello Prince egy high performance karbon vázas országúti kerékpár azoknak, akik a legjobbat akarják, de nem akarnak/tudnak milliókat elkölteni egy prémium országúti kerékpárra. A prémium már ezen az árszinten is elérhető – by Pinarello 2019.

Felszereltség és árak


Pinarello Prince Disk

2019_WORKBOOK_DEF_HIRES-princedisc

A Pinarello Prince Disk egy karbon vázas országúti kerékpár – tárcsafékre optimalizálva. A Pinarello Prince a Disk a Prince-család tárcsafékes tagja. Torayca T70012K high modulus karbon, aszimmetrikus hátsórész, és elképesztően gyönyörű Pinarello-design, ami magával ragad. A Pinarello Prince Disk egy csodálatos Pinarello-performansz – sallangok nélkül.

Felszereltség és árak


Pinarello 2019 – országúti kerékpár GAN család:

Pinarello GAN

2019_WORKBOOK_DEF_HIRES-gan

A Pinarello GAN a Dogma-formanyelv legautentikusabb követője. Elképesztően csinos formák, gyönyörű színek és teljesen kompromisszummentes prémium minőség – ready to race még ezen az árszinten is. Torayca T600UD high modulus karbon, aszimmetrikus hátsórész, és egyedülálló Pinarello minőség. A Pinarello GAN egy gyönyörű karbon vázas országúti kerékpár, amely továbbra is elérhető – a Pinarello 2019-es modellpalettájában.

Felszereltség és árak


Pinarello GAN Disk

2019_WORKBOOK_DEF_HIRES-gandisc

A Pinarello Gan Disk egy ready to race karbon vázas országúti kerékpár, amely egyben a Pinarello GAN tárcsafékre optimalizált változata is. Torayca T600UD high modulus karbon, aszimmetrikus hátsó háromszög és csodálatos Dogma-formanyelv minden négyzetmilliméteren. A Pinarello GAN Disk egy tárcsafékes Pinarello-performansz – rendkívül kedvező áron.

Felszereltség és árak


Pinarello GAN K Disk

2019_WORKBOOK_DEF_HIRES-gank

A Pinarello GAN K Disk a Pinarello GAN komfortos és tárcsafékes verziója. Ez a kiváló olasz karbon vázas országúti kerékpár egy igazi univerzális aszfaltszaggató, akár többféle felhasználási területre is. Torayca T600UD high modulus karbon, aszimmetrikus hátsórész, komfortosabban tárcsafékkel – ez a Pinarello GAN K Disk.

Felszereltség és árak


Pinarello GAN GRS Disk

2019_WORKBOOK_DEF_HIRES-gangrs

A Pinarello GAN GRS Disk a GAN-család gravel verziója – egy kis csavarral. Az elektromosan működő hátsó rezgéscsillapításra szolgáló konzol egy kiváló megoldás, és egyedül a Pinarello készít ilyen gravel kerékpárt az egész világon. Azt már említeni is felesleges, hogy prémium minőséggel találkozunk a kerékpár minden egyes pontján: Torayca T9003K ultra high modulus karbon, aszimmetrikus hátsórész, tárcsafék és totális high tech. Ez a Pinarello GAN GRS Disk.

Felszereltség és árak


Pinarello GAN GR Disk

2019_WORKBOOK_DEF_HIRES-gangr

A Pinarello GAN GR Disk a GAN-család gravel divíziójának kedvezőbb árú tagja. A Pinarello GAN GR Disk egy performansz karbon vázas gravel kerékpár – tárcsafékkel, Torayca T600UD high modulus karbonból, aszimmetrikus hátsórésszel és a megszokott fantasztikus megjelenéssel. Pinarello GAN GR Disk – álom – szénszálból – mindenhová.

Felszereltség és árak


Pinarello 2019 – országúti kerékpár karbon középkategória:

Pinarello Razha

2019_WORKBOOK_DEF_HIRES-razha

A Pinarello Razha a Pinarello középkategóriás karbon vázas országúti kerékpár divíziójának a része. Torayca T600UD high modulus karbon, aszimmetrikus hátsó háromszög és a régebbi időket idéző Pinarello-formanyelv. A Pinarello Razha egy nagyon szép karbon vázas országúti kerékpár, kiváló áron – mindenkinek. Pinarello 2019.

Felszereltség és árak


Pinarello Angliru

A Pinarello Angliru a Pinarello vállalat középkategóriás karbon vázas országúti kerékpár divíziójának egyik legkomfortosabb képviselője. Torayca T600UD high modulus karbon, aszimmetrikus hátsórész, és a régi jól megszokott Pinarello formák – ez Pinarello Angliru.

Felszereltség és árak


Pinarello Mercurio Disk

A Pinarello Mercurio Disk a bizonyíték arra, hogy középkategóriában is lehet komfortos, karbon vázas országúti kerékpárt készíteni tárcsafékkel elfogadható áron és gyönyörű Pinarello-design-al. Torayca T600UD high modulus carbon, aszimmetrikus hátsó háromszög és Pazar külső. A Pinarello Mercurio Disk a Pinarello 2019-es országúti divíziójának legkedvezőbb árú tagja.

Felszereltség és árak


Pinarello 2019 – országúti kerékpár belépő kategória:

Pinarello Neor

A Pinarello Neor a Pinarello belépő szintű országúti kerékpár szériájának magasabb kategóriás tagja. A Pinarello még ezen az árszinten is komoly minőséget kínál. 6061 T6 alumínium váz, karbon hátsó háromszöggel és első villával. Pinarello design és kedvező ár – ez a Pinarello Neor. Pinarello 2019.

Felszereltség és árak


Pinarello Prima

A Pinarello Prima egy 6061 T6 alumínium vázas országúti kerékpár karbon villával. A Pinarello Prima a Pinarello legkedvezőbb árú országúti kerékpárja, gyönyörű design-al és magas minőségi színvonalon. Pinarello Prima – változatlan formában a Pinarello 2019-es modellpalettájáról.

Felszereltség és árak


Pinarello 2019 – időfutam/triatlon kerékpár:

Pinarello Bolide TT

2019_WORKBOOK_DEF_HIRES-bolidett

A Pinarello Bolide TT az időfutam és triatlon kerékpárok koronázatlan királya. A Pinarello Bolide TT egy minden igényt kielégítő csúcsragadozó. Torayca T11001K Dream Carbon karbon váz, aszimmetrikus hátsórész, totális aerodinamika és prémiumság, továbbá hamisítatlan Pinarello megoldások. A Pinarello Bolide TT a Pinarello legexkluzívabb modellje – a Pinarello 2019-es modellpalettáján változatlanul elérhető.

Felszereltség és árak


Pinarello 2019 – MTB kerékpár:

Pinarello Dogma XC 9.9

2019_WORKBOOK_DEF_HIRES-dogmaxc27

A Pinarello Dogma XC 9.9 a Pinarello egyik legkülönlegesebb modellje. A Pinarello Dogma XC 9.9 egy prémium kategóriás, karbon vázas, 29”-es kerekű, merevfarú XCO/XCM MTB kerékpár. Torayca 60HM1K ultra high modulus karbon, fork stopper, aszimmetrikus hátsórész, X-Power System Closure és még sok minden más. A Pinarello Dogma XC 9.9 egy ready to race vadállat.

Pinarello Dogma XC 7.7

2019_WORKBOOK_DEF_HIRES-dogmaxc29

A Pinarello Dogma XC 7.7 a Pinarello egyik legkülönlegesebb modellje. A Pinarello Dogma XC 9.9 egy prémium kategóriás, karbon vázas, 27,5”-es kerekű, merevfarú XCO/XCM MTB kerékpár. Torayca 60HM1K ultra high modulus karbon, fork stopper, aszimmetrikus hátsórész, X-Power System Closure és még sok minden más. A Pinarello Dogma XC 7.7 egy ready to race vadállat. A Pinarello 2019-es divíziójában változatlan formában elérhető.

Pinarello ROKH XC 9.9

2019_WORKBOOK_DEF_HIRES-rokhxc

A Pinarello ROKH XC 9.9 egy karbon vázas, 29”-es kerekű, középkategóriás, merevfarú XC/maraton MTB kerékpár. A Pinarello ROKH XC 9.9 a Pinarello MTB palettájának legkedvezőbb árú darabja, Torayca T70012 high modulus carbon, aszimmetrikus hátsó háromszög és Pinarello életérzés a köbön. Ez a Pinarello ROKH XC 9.9.

Pinarello 2019 – elektromos kerékpár:

Pinarello Nytro

2019_WORKBOOK_DEF_HIRES-nytro

A Pinarello Nytro a legendás treviso-i vállalat legújabb karbon vázas elektromos országúti kerékpárja. A Pinarello Nytro a Pinarello 2019-es modellpalettájának egyik sztárja. Fazua elektromos rásegítés, 13 kg-os tömeg, perfekcionális szinergia. Új idők, új megoldások, régi tökéletesség. Pinarello 2019.

Felszereltség és árak


Pinarello Andromeda

2019_WORKBOOK_DEF_HIRES-andromeda

A Pinarello Andromeda egy karbon vázas 29”-es kerekű elektromos MTB kerékpár. Torayca T70012K high mosulus karbon, aszimmetrikus hátsórész, Shimano Steps 8000 rásegítés és fantasztikus Pinarello design. A Pinarello Andromeda az egyik legjobb választás terepre – egy kis rásegítéssel.

Felszereltség és árak


Pinarello 2019 – pályakerékpár:

Pinarello Bolide HR

2019_WORKBOOK_DEF_HIRES-bolidehr

A Pinarello Bolide HR Bradley Wiggins pályakerékpárja, amellyel egyórás csúcsot ment. Torayca T11001K Dream Carbon karbon, aszimmetrikus hátsó háromszög, egyedi kormánykialakítás és szupermerevség – ez a Pinarello Bolide HR. Pinarello 2019.

Felszereltség és árak


Pinarello MAAT

A Pinarello MAAT a legendás olasz cég egyik legjobb, legmagasabb szintű karbon vázas pályakerékpárja. Torayca 60HM1K ultra high modulus karbonszövet, szupermerevség és extra aerodinamika. Pazar Pinarello design-al. A Pinarello MAAT egy legenda – és a Pinarello 2019-ben is változatlan formában kínálja.

Felszereltség és árak


Pinarello XTrack

2019_WORKBOOK_DEF_HIRES-xtrack

A Pinarello XTrack egy karbon vázas sprint pálya kerékpár. A Pinarello XTrack a pályaversenyzők egyik legnagyobb kedvence. Torayca T70012K high modulus karbon, merevség és pici tömeg – ez a Pinarello XTrack.

Felszereltség és árak


Pinarello Pista

A Pinarello Pista egy alumínium vázas belépő-kategóriás pályakerékpár. 6061 T6 alumínium váz, merevség, pici tömeg – pályakerékpározásra optimalizálva. A Pinarello 2019-es modellpalettájában ez a modell is elérhető változatlan formában.

Felszereltség és árak


Pinarello 2019 – single speed és városi kerékpár:

Pinarello Treviso Disk

A Pinarello Treviso Disk egy gyönyörű, karbon vázas fitnesz kerékpár. Torayca T600UD high modulus karbon, a szimmetrikus hátsórész, gyönyörű design és teljes Pinarello-extázis már a látványától is. A Pinarello 2019-es modellpalettáján változatlanul elérhető.

Felszereltség és árak


Pinarello Lungavita

A Pinarello Lungavita egy 6061-es T6-os alumínium vázas single speed kerékpár a legendás Pinarello-tól. Gyönyörű színek, kis tömeg, és tömény életérzés. A Pinarello 2019-es modellpalettájának egyik üde színfoltja a Pinarello Lungavita. Hosszú élet mindenkinek.

Felszereltség és árak


Pinarello 2019 – gyerek országúti kerékpár:

Pinarello Speedy T6

A Pinarello Speedy egy 6061 T6 alumínium vázas kifejezetten gyermekek számára készült országúti kerékpár. A Pinarello Speedy T6 a gyermekek számára is lehetővé teszi a Pinarello életérzést – már egészen fiatalon.

Felszereltség és árak

error: Content is protected !!