Pinarello kerékpáros mez és nadrág 2016

Dogma F8 minőség ruhában is

Csakúgy, mint a kerékpárok gyártásánál, a Pinarello odafigyel arra, hogy a kerékpáros ruházata is Dogma F8 szintű legyen. Van is a palettán egy neon sárga és piros F8 rövid mez és rövid kerékpáros nadrág. Pinarello kerékpáros mez és nadrág.

A nadrág betétje a nyergen felfekvő résznél dupla olyan vastag szivacsot kapott, mint egyéb nem annyira kényes területen. A betét O.E.G. gyártmány.
Lycra selyem anyaga két részből áll. Az apró csillagokkal ellátott felületet a Sky profi csapaton kísérletezték ki, a jobb szellőzés érdekében. A combunknál lévő nadrágszár, a mostanában divatos 3-4 cm széles sávval van lezárva, hogy ne szorítsa el a vérkeringést az izmokban. Ráadásul neon sárga vagy piros csíkos színével üdítő design elem a mezőnyben. Garantáltan megtalál a szemével az edződ vagy a családtagod. A kantárja a sokak által kedvelt fehér áttetsző, rugalmas anyagból készült, mely oldalt kapott egy fekete, foszlás ellen védő erősebb, de ugyanolyan szinten jól szellőző plusz kialakítást is.

A rövid kerékpáros Pinarello Dogma F8 mez is méltó névadójához. Hátul a három zseb egyikén kívül még egy cipzárral záródó fényvisszaverő csíkkal ellátott plusz mini zseb is van. Melybe kulcsot, mobil telefont rakhatunk, a nélkül, hogy az energia szeletek, gélek között kellene kutatnunk utána. Elegáns és praktikus megoldás a cégtől. Az anyaga lukacsos, rendkívül jól szellőzik a nyári 40 fokos melegben is. A Pinarello mez széle szintén egy 4 cm-es gumírozott csíkkal záródik alul, e miatt nem tud felcsúszni még a legnagyobb megerőltetés közepette sem. Pinarello felirata messziről érthetővé teszi mindenki számára, hogy egy elit termékben feszítünk. Elérhető a Dogma F8 mez két színben fekete-neon sárga és fekete-pirosban.

A „Maglia Nera” kollekció a már elhunyt Giovanni Pinarello tiszteletére lett tervezve. A kerékpár mágnás híres meze ihlette, mikor is a Giro d’ Italia-án elért utolsó helyéért kapott egy fekete mezt a szervezőktől.

Van rövid kerékpáros mez és rövid kerékpáros nadrág is a palettán, hozzá illő Pinarello fekete fehér zoknival, Coolmax anyagból és Pinarello kesztyű, mind fekete, mind fehér színben vastag szivacsos tenyér résszel.

Eredeti Pinarello kerékpáros ruházat az egyetlen hivatalos Pinarello forgalmazótól, a Biondo Bike-tól.

error: Content is protected !!