Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Pinarello kerékpáros mez és nadrág 2016

Dogma F8 minőség ruhában is

Csakúgy, mint a kerékpárok gyártásánál, a Pinarello odafigyel arra, hogy a kerékpáros ruházata is Dogma F8 szintű legyen. Van is a palettán egy neon sárga és piros F8 rövid mez és rövid kerékpáros nadrág. Pinarello kerékpáros mez és nadrág.

There are no photos with those IDs or post 7050 does not have any attached images!

A nadrág betétje a nyergen felfekvő résznél dupla olyan vastag szivacsot kapott, mint egyéb nem annyira kényes területen. A betét O.E.G. gyártmány.
Lycra selyem anyaga két részből áll. Az apró csillagokkal ellátott felületet a Sky profi csapaton kísérletezték ki, a jobb szellőzés érdekében. A combunknál lévő nadrágszár, a mostanában divatos 3-4 cm széles sávval van lezárva, hogy ne szorítsa el a vérkeringést az izmokban. Ráadásul neon sárga vagy piros csíkos színével üdítő design elem a mezőnyben. Garantáltan megtalál a szemével az edződ vagy a családtagod. A kantárja a sokak által kedvelt fehér áttetsző, rugalmas anyagból készült, mely oldalt kapott egy fekete, foszlás ellen védő erősebb, de ugyanolyan szinten jól szellőző plusz kialakítást is.

There are no photos with those IDs or post 7050 does not have any attached images!

A rövid kerékpáros Pinarello Dogma F8 mez is méltó névadójához. Hátul a három zseb egyikén kívül még egy cipzárral záródó fényvisszaverő csíkkal ellátott plusz mini zseb is van. Melybe kulcsot, mobil telefont rakhatunk, a nélkül, hogy az energia szeletek, gélek között kellene kutatnunk utána. Elegáns és praktikus megoldás a cégtől. Az anyaga lukacsos, rendkívül jól szellőzik a nyári 40 fokos melegben is. A Pinarello mez széle szintén egy 4 cm-es gumírozott csíkkal záródik alul, e miatt nem tud felcsúszni még a legnagyobb megerőltetés közepette sem. Pinarello felirata messziről érthetővé teszi mindenki számára, hogy egy elit termékben feszítünk. Elérhető a Dogma F8 mez két színben fekete-neon sárga és fekete-pirosban.

A „Maglia Nera” kollekció a már elhunyt Giovanni Pinarello tiszteletére lett tervezve. A kerékpár mágnás híres meze ihlette, mikor is a Giro d’ Italia-án elért utolsó helyéért kapott egy fekete mezt a szervezőktől.

There are no photos with those IDs or post 7050 does not have any attached images!

Van rövid kerékpáros mez és rövid kerékpáros nadrág is a palettán, hozzá illő Pinarello fekete fehér zoknival, Coolmax anyagból és Pinarello kesztyű, mind fekete, mind fehér színben vastag szivacsos tenyér résszel.

There are no photos with those IDs or post 7050 does not have any attached images!

Eredeti Pinarello kerékpáros ruházat az egyetlen hivatalos Pinarello forgalmazótól, a Biondo Bike-tól.

error: Content is protected !!