Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Pinarello Prima – a kedvező áru Pinarello

Melyek azok a kifejezések, amelyek először eszünkbe jutnak egy Pinarello kerékpárról?

Érzelmek. Olasz. Ferrari. Drága.

Akkor most képzeljünk el egy olyan Pinarello kerékpárt, amely nincs híján érzelmeknek, gyönyörű, hamísítatlanul olasz, viszont mindösszesen 344 000 Forintba kerül.

prima 1[8510]

Nomen est omen

A Prima szó olaszul elsőt jelent. Ez az első országúti kerékpár a Pinarello palettáján. A váz 6061-es T6-os double butted alumíniumból készült, és egy Toray T700 karbonból készült Onda villát kapunk hozzá. A Pinarello Prima többféle színváltozatban érhető el és vázgeometriája egyszerre támogatja az amatőr szintű versenyhasználatot és a hobbikerékpározást. A geometriára visszatérve, a Pinarello Prima a kategóriájában teljesen unikális módon 10 féle különböző méretben érhető el, amely tulajdonképpen mindenki számára lehetővé teszi a megfelelő vázméret kiválasztását, akár hölgyek számára is.

Karakterisztika és tömegadatok

A Pinarello Prima nagyon könnyű is, 8,5 kg-os tömege karbon vázas országúti kerékpárokat is megszégyenít. De nem csak tömegével, de komfortjával is kitűnik hasonló árkategóriás alumínium vázas országúti kerékpárok közül. Kellő merevség, alacsony tömeg, gyönyörű design és rendkívül kedvező ár – ez a Pinarello Prima.

A Pinarelo szépség elérhető ára

A Pinarello-ról sokunknak a 3 000 000 Forintos csúcsgépek jutnak eszünkbe. Pedig sokat változott a Treviso-i cég filozófiája az elmúlt években, és már bőven a milliós határ alatt is egészen kiváló kerékpárokat vásárolhatunk, a csúcs-Pinarello gépekhez nagyon hasonló karakterisztikával, ilyen például a Gan, vagy a Gan S. A legörömtelibb hír a hobbikerékpárosok számára azonban mégiscsak az, hogy már alumínium vázzal és karbon villával is lehet saját, vadonatúj, garanciális Pinarello kerékpárjuk, és itt sem kell lemondaniuk a legendásan magas színvonalú olasz kerékpárok minőségéről és szépségéről – ráadásul mindehhez rendkívül kedvező áron juthatnak hozzá.

Konklúzió

Most mindenki számára elérhető egy hamisítatlan Pinarello kerékpár, igazi olasz design-al, nagyon magas minőségben, alacsony tömegadatokkal, kiváló komforttal és kiváló áron.

Pinarello Prima – a te választásod.

A Pinarello Prima Shimano Tiagra 10s szettel és Mavic Ksyrium kerekekkel érhető el.

error: Content is protected !!