Salice kerékpáros napszemüveg és kerékpáros bukósisak

A Salice egy olasz kerékpáros, – és síkiegészítőket készítő és forgalmazó cég. Fennállásuk óta folyamatosan igen nagy gondot fordítanak az innovációra és a divatra. Ez termékpalettájukon is rendkívüli módon meglátszik.

A karbon sí bukósisakok, divatos UV színekben pompáznak. Síszemüvegek különböző színű lencsékkel és pántokkal vásárolhatók meg a Salice modelljei között. A legfiatalabb korosztályra is gondolván bolondos mintákkal megfűszerezett gyermek síbukósisakok is magukért beszélnek.

Divat napszemüvegek Salice Speed és Pilot néven futnak. Hölgyek számára is elérhető árnyalatokban. Hegymászáshoz, teniszhez, vitorlázáshoz egyaránt használható modellek is léteznek a katalógusban.

A kerékpározás szerelmesei is láthatják terméküket nap, mint nap a világ vezető eseményein, mint a Giro d’ Italia, Tour de France és Vuelta Espagna. A Lampre- Merida profi csapat hordja kerékpáros bukósisakjaikat és kerékpáros szemüvegjeiket, nem kis sikerrel a profik világában. A bukósisakot Ghibli-nek a szemüveget 012-es modellnek hívják, ha valaki azonosulni szeretne a profi kerékpárosok világával.

A MTB szakágnak is találunk kerékpáros bukósisakot a katalógusban Spin MTB néven. Szemellenzője véd a behajló faágak és a napsütés ellen is.

A Salice talán az egyetlen cég, amely gyárt már csecsemőkortól is sport szemüveget.

Lencsék széles választéka áll rendelkezésre a felnőtt modelleknél is. A CRX jelölés, azt jelenti, hogy a lencse az időjárási körülményeket figyelembe veszi, és annak megfelelően sötétül és világosodik menetközben. Ennél fogva kicsit drágább is, mint az alaplencsével ellátott modellek, melyeket polarizált lencsével lehet megvásárolni.

Palettájukon szerepel a Salice márkajellel ellátott hátizsák. Két választható színben is elérhető, sőt póló  és baseball sapka is kapható Salice néven.

error: Content is protected !!