Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Tour de France – a Pinarello újabb dicsősége

Újabb Pinarello Tour de France győzelem várható

Pinarello kerékpár nyergében eddig 11 Tour de France győzelmet szereztek és a verseny jelen állása szerint idén is Pinarello lesz a győztes versenyző kerékpárja. Az idei, 103. alkalommal megrendezett, versenyből már csak néhány szakasz van hátra, de már most biztosnak mondható Chris Froome, a Team Sky és a Pinarello győzelme.

A Team Sky és a Pinarello nyerő párosa már a hetedik szezonban dolgozik együtt a sikerért. Az eddigi mérlegük kiváló, hiszen 3 Tour de France győzelmet, 2 világbajnoki győzelmet, 26 grand tour szakaszgyőzelmet és még számos kiváló közös eredményt mondhatnak magukénak.

Team Sky és a Pinarello kerékpárok

A Sky csapat tagjai és a sárga trikós Chris Froome is a Pinarello 2017-es kerékpárjaival és ezen belül pedig természetesen a csúcsmodellekkel tekernek. A Pinarello Dogma F8 valószínűleg a jelenleg kapható legjobb országúti karbon kerékpár, a Bolide TT pedig az időfutam kerékpárok között számít a világ legjobbjának.

Pinarello Dogma F8

There are no photos with those IDs or post 7542 does not have any attached images!

A 2015-ben bemutatott 8. generációs Dogma kerékpár egy hármas összefogás eredménye volt. A Pinarello LAB tervezőmérnökei és a Jaguar aerodinamikai szakértői közösen fejlesztették ki az új vázat. A Team Sky sportolói pedig már a tervezés során folyamatosan tesztelték a váz kezdeti prototípusait, adták a visszajelzéseket a versenyzői tapasztalatokról és felhasználói igényekről.
Az eredmény pedig egy minden eddiginél tökéletesebb országúti kerékpár lett.
Bővebben »

Ezt a modellt a 2017-es változatnál már csak minimális mértékben kellett módosítani, hiszen az eredeti koncepció tökéletesen bevált. Így néhány apró finomításon kívül csupán színösszeállításában van különbség a korábbiakkal szemben.
Összes írásunk: Pinarello Dogma F8 »

Pinarello Bolide TT

There are no photos with those IDs or post 7542 does not have any attached images!

Ennek a modellnek tervezésekor a Pinarello a tökéletes időfutam kerékpár megalkotását célozta meg, amely nem csak tökéletes, de minden idők legkönnyebb időutam kerékpárja is! A Team Sky versenyzők és a Ford aerodinamikai mérnökei itt is bőven hozták a saját tapasztalataikat és szaktudásukat.
Ennek eredményeként a korábbi időfutam zászlóshajó Graal kerékpárhoz képest is még 15% javulást értek el a légellenállási tényezőben. A Pinarello Bolide TT vázon még az előző Bolide-hoz képest is esztétikusabb kábelelvezetési megoldásokat választottak. A Bolide TT-hez kapható titán kormányt 3D-ben tervezték meg, és az egész kerékpár mindösszesen 7,6 kg!

A Pinarello Bolide TT 2017-es változata a jelenleg kapható legjobb időfutam kerékpár.
Bővebben »

Pinarello Magyarország – Biondo Bike

A hazai Pinarello képviselet összeforrt a Biondo Bike névvel. Vállalkozásunk a kezdetektől a Pinarello első számú hivatalos forgalmazója. Az olasz cég nagy körültekintéssel választott ki minket erre a nemes feladatra. Fontos volt számukra, hogy az őket képviselő magyar kerékpárüzlet vezetői sportolók legyenek és rendelkezzenek a megfelelő tapasztalatokkal.

Sg. Gabriele Biondo, 100 km-es olasz bajnokként, egyéni Giro Friuli és Giro Veneto győztesként, majd edzőként megbecsült tagja a nemzetközi kerékpáros sportnak. Seregély Márta pedig, különböző kerékpáros szakágakban, nem kevesebb, mint 22 magyar bajnoki címmel rendelkezik.
A Biondo Bike – hivatalos Pinarello képviselet vezetőiként a következő szezonra is kiváló Pinarello kerékpárokat tudunk ajánlani. Elérhetővé tesszük a világ legjobb országúti és időfutam kerékpárját, de az alacsonyabb árfekvésben is remek modelleket forgalmazunk.
Például a Gan szériát, mely kinézetre és karakterisztikára azonos az F8 modellel, csupán a karbon anyag összetételében és a felszereltségben tér el attól. Viszont, ha nem professzionális versenyzésre szeretnéd használni, jóval olcsóbban megvásárolhatod a csúcsmodellel azonos stílust.

Biondo Bike Pinarello kerékpárok 2017

A Pinarello 2017-es kollekcióból most bevezető áron kínálunk három érdekességet:

Pinarello Dogma F8
Super Record 11S
Mavic Ksyrium Pro Exalith 25

2.588.500 Ft helyett a
kedvezményes ár: 2 190 000 Ft

A Pinarello Dogma F8 valószínűleg a világ legjobb karbon vázas országúti kerékpárja. Kis tömeg, totális aerodinamika, és Toray T11001K karbon szövet, amely a legdrágább és legmerevebb szénszálas anyag a világon jelen pillanatban, és az is fontos, hogy csak a legendás trevisoi gyártó használ ilyet, senki más. A Dogma F8 számtalan csúcskategóriás felszereltséggel kapható.

There are no photos with those IDs or post 7542 does not have any attached images!


Pinarello Gan S
Ultegra 11s
FULCRUM RACING 7

bevezető akciós ár: 999 000 Ft

A Pinarello GAN S egy a Dogam F8-al teljesen megegyező geometriával és karakterisztikával bíró felső kategóriás karbon vázas országúti kerékpár. A GAN S és a Dogma F8 között a felhasznált karbonszövet jelenti a különbséget, hiszen a GAN S esetében a Toray T70012K anyagát használják. Többféle felszereltség, gyönyörű színek és kedvező ár – ez a Pinarello GAN S.

There are no photos with those IDs or post 7542 does not have any attached images!


Pinarello Gan
105 BLACK 5700 11s
FULCRUM RACING 7

bevezető akciós ár: 779 000 Ft

A Pinarello Gan a Dogma F8 replikák legkedvezőbb árú darabja. Ez a karbonvázas országúti kerékpár a Toray T600UD karbonszövetét használja, s geometriai és vázkarakterisztikai szempontból továbbra is a Dogma F8-hoz rendkívül hasonlatos a Pinarello GAN. A Pinarello Gan gyönyörű színeivel, szuper árával és rendkívül magas minőségével a Pinarello 2017-es modellpaletta sztárja lehet! 

There are no photos with those IDs or post 7542 does not have any attached images!

De természetesen már rendelhető a teljes Pinarello 2017-es kollekció, melyet itt tudsz megtekinteni » .

error: Content is protected !!