Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Triatlon ajánlatunk

Többek között az BudapestMan és nagyatádi triatlon versenynek köszönhetően megnőtt az érdeklődés a triatlonra használható kerékpár, a triatlonos ruha és egyéb triatlonos kiegészítők iránt.Ezért gondoltunk arra, hogy összecsipegetjük egy helyre azokat a kiváló minőségű termékeket, amelyeket szívből ajánlunk minden triatlonversenyző/rajongó számára.
Ugrás a tartalomhoz:
Országúti triatlon kerékpár »
Gyerek triatlon kerékpár »
Terep triatlon kerékpár »
Professzionális vázbemérés »
Triatlon és időfutam kerékpár könyöklő »
Casco triatlon bukósisak »
Gaerne kerékpáros triatlon cipő » 
Wilier és a Gist triatlon ruházat »
Kerékpár szállító táska »

Országúti triatlon kerékpár

Pinarello  Bolide– időfutam és triatlon kerékpár

A Pinarello Bolide egy csúcsminőségű karbon vázas triatlon kerékpár.

bolide tt

A Pinarello Bolide kifejezetten az időfutam versenyzés követelményrendszerei szerint készült, és ennek megfelelően alakították ki a vázkarakterisztikai jellemzőit is.
Aszimmetrikus hátsó háromszög kialakítás, integrált bovden-elvezetés, tapared fejcső, integrált villa, aerodinamikus vázkialakítás, túlméretes középrész és még nagyon sok minden más. A Pinarello Bolide váza a Toray 65HM1K karbon szövetéből készült Nanoalloy technológiával.
Pinarello BolideTriathlon 2017 felszereltség és árak »

Pinarello Razha T2 – országúti triatlon kerékpár

A Pinarello Razha T2 egy kiváló karbon vázas országúti, triatlonozáshoz is ajánlott kerékpár, elérhető áron.

razhat2

A Pinarello Razha váz a Torayca 24HMUD karbon szövetéből készült, és vázkarakterisztikában is a legnagyobbakat idézi: aszimmetrikus hátsó háromszög, oversize középrész, tapered homlokcső, integrált Onda villa, integrált bovdenezés és még nagyon sok minden más – amely mind-mind a legendás olasz vállalat sajátja.

A Pinarello Razha T2 egy egyszerre országúti és (könyöklő használatával) triatlon versenyzésre is használható karbon vázas országúti kerékpár. Az olaszos formavilág és gyönyörű festés teszi teljessé ezt a triatlon kerékpárt.

Pinarello Razha T2: igazi karbon vázas Pinarello országúti kerékpár – hihetetlenül kedvező áron.
Pinarello Razha 2017 felszereltség és árak »

Wilier Blade – országúti időfutam triatlon kerékpár

A Wilier Blade a legjobb ár/érték arányú karbon triatlon kerékpár. Szabó Attila triatlon versenyző, evvel a kerékpárral nyerte a nagyatádi Ironman-t pár évvel ezelőtt. Vélhetőleg  idén vevőink közül sokan indulnak majd vele a BudapestMan triatlon versenyen is, hiszen sokan vitték triatlon felhasználásra.

wilier-blade-idofutam-trtiatlon-kerekpar

A váz a Mitsubishi 46TON high modulus karbon szövetéből készül, amely az egyik legerősebb szénszálas anyag a kerékpárgyártás világában. A Wilier ezzel a kerékpárral az amatőr triatlonosokat célozza meg, az ő igényeknek szeretne megfelelni. Nem is nehéz ez egy olyan karbon vázas triatlon kerékpárral, amely vázkarakterisztikában is tulajdonképpen minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, mint a csúcskategória.

Aszimmetrikus hátsórész, túlméretes PF középrész, integrált bovdenezés, tapared fejcső és még nagyon sok minden más. Külcsín szempontjából is telitalálatnak bizonyult a Blade – itt mindenki megtalálhatja a neki tetsző színváltozatot. Wilier Blade – kifejezetten amatőr triatlonosoknak. Bővebben »
Wilier Blade 2017 felszereltség és árak »

Wilier Twin Blade – országúti időfutam triatlon kerékpár

A Twin Blade a Wilier egyik mesterműve.

wilier-twinblade-idofutam-trtiatlon-kerekpar

A Wilier Twin Blade nem csak egy csúcskategóriás időfutam/triatlonkerékpár, hanem egy komplett olaszos életérzés. A Wilier Twin Blade váz a legdrágább Mitsubishi 60TON karbon szövetből készült, a tökéletes szálelrendezésről pedig, a ZnO gyanta gondoskodik. A Wilier Twin Blade váz jellemzői már jól ismertek: aszimmetrikus hátsórész, integrált bovdenezés, BB 386 PF középrész, tapered fejcső és természetesen az aerodinamikai jellemzők, mint a különleges villa vagy fékelrendezés.

A Wilier Twin Blade egyszerre szuper merev, aerodinamikus és pehelykönnyű. Bővebben »
Wilier Blade 2017 felszereltség és árak »

Gyerek és kistermetű női országúti triatlon kerékpár

Pinarello Speedy – gyerek országúti triatlon kerékpár

Ideális választás aktívan sportoló, triatlonozó gyerek számára.

pinarello-speedy-gyermek-triatlon-kerekpar

A Pinarello Speedy egy 6061 T6 alumínium vázas, külön gyermekeknek készült, 24”-es kerekű országúti kerékpár, mely kategóriájában egyedülálló.

Ez a kerékpár mind méretében és geometriájában, mind pedig felszereltségében gyermek testalkatához és igényeihez lett igazítva. A kiváló minőségű alumínium országúti kerékpár váz, a 24”-es kerekek és a Pinarello-tól megszokott rendkívül szép design mind-mind ugyanazt a célt szolgálja: országúti kerékpározás mindenkinek, a legkisebbektől.
Pinarello Speedy T6 (gyerek) – 2017 felszereltség és ár »

Wilier Luna – gyerek és női országúti triatlon kerékpár

Gyereknek és kistermetű hölgyeknek kifejlesztve.

luna

 

A Wilier Luna egy 6061 T6 alumíniumból készült vázra épülő, Shimano Tiagra alkatrészekkel szerelt kiváló minőségi országúti kerékpár. A Wilier Luna kifejezetten gyermekek és kis termetű hölgyek számára készült.

A vázgeometria valamint a kis vázméret megfelelő az alacsony testalkathoz. A dögös olaszos színvilág és az utánozhatatlan design mind a Wilierre jellemző stílust mutatják.
Wilier Luna 2017 ár »

Terep triatlon MTB kerékpár

Wilier 101X – terep triatlon kerékpár

A világ talán legjobb 29″ hardtail MTB-ja.

wilier-101x-terep-trtiatlon-kerekpar

A Wilier 101X a legújabb fejlesztés a 29”-es kerekű high end hardtail MTB kategóriában.

Ez a csúcsminőségű karbon vázas MTB kerékpár már csak azért is kuriózum, mert XS-es méretben 27,5”-es kerekekkel szerelik és a váz is ehhez lett optimalizálva, míg S, M, L és XL méretekben 29”es kerekek járnak a külön ehhez tervezett vázhoz. Ezzel a megoldással mindenki megtalálhatja a magának legmegfelelőbb kerék és vázméretet.

A Wilier 101X váz a legdrágább és legmerevebb Mitsubishi karbon mixtúrából készült, a vázat a 60TON szánszál alkotja, különleges, az üres helyeket is kitöltő ZnO gyantával. Vázkarakterisztikai jellemzőiben is természetesen mindent tud: aszimmetrikus hátsórész, teljes kábelintegráció, tapered homlokcső, BB92 press fit középrész, IFP, MUD és még nagyon sok minden más. A Wilier 101X külcsín szempontjából is a legnemesebb olasz hagyományokat eleveníti fel. A váz formái egyszerre modernek, extravagánsak és funkcionálisak. A Wilier 101X a terep triatlon versenyek legnagyobb sztárja lehet. Bővebben »
Wilier 101X  2017 felszereltség és árak »

Wilier 501XN – terep triatlon kerékpár

A Wilier 501XN terep triatlonra lett tervezve.

wilier-501xn-terep-trtiatlon-kerekpar

A Wilier 501XN egy csúcsminőségű, karbon vázas, 29”-es kerekű hardtail MTB. Anyaga és formavilága is egyértelműen a terep triatlon versenyek elvárásrendszere alapján készült. Hihetetlen merevség, de mégis nagyfokú kényelem. Kiváló méretezés, autentikus felszereltség-variációk és mindemellett kiváló ár/érték arány.

A Wilier 501XN váz a Mitsubishi 46TON karbon szövetéből készült, mely egy nagyon merev és nagyon magas szakítószilárdságot biztosító szénszálas anyag. Vázkarakterisztikát tekintve is élen jár a Wilier 501XN: aszimmetrikus hátsórész, tapered fejcső, PM fékrögzítés, IFP, integrált kábelezés és még nagyon sok minden más. Bővebben »
Wilier 501XN 2017 felszereltség és árak »

Wilier 503X – terep triatlon kerékpár

A Wilier 503X a Wilier legkedvezőbb árú terep triatlon felhasználásra ajánlott MTB-ja.

503x-race

 

A Wilier 503X egy 6061 T6 alumíniumból készült vázra épült. A Wilier 101X-hez hasonlóan itt is a kisebb vázméreteket 27,5”-es kerékmérethez optimalizálták, míg M-es mérettől felfelé 29”-es kerékkel kapható a Wilier 503X. Ez a kerékpár vázkarakterisztikai jellemzőiben nem marad el karbonból készült társaitól: a hátsórész itt is aszimmetrikus, a fejcső tapered, a bovdenezés itt is integrált, a fékrögzítés pedig, post mount.
Az már csak hab a tortán, hogy ezért az elképesztően kedvező vételárért a Wilier 503X-t full-Shimano XT-vel szerelik, és még a Rock Shox Reba RL villáját, illetve a Shimano MT35-ös kerekeit is megkapjuk ebben a csomagban.

A Wilier 503X a kategória egyértelműen legjobb ár/érték arányú kerékpárja – természetesen tereptriatlon versenyzésre is.
Wilier 503X felszereltség és árak »

Megfelelő kerékpár = hatékonyabb kerékpározás

Testalkathoz igazított vázbemérés. Bízd magad profikra!

 

A triatlon az egyik legnemesebb erőnléti sport, a kerékpározás pedig az egyetlen benne, ahol sok múlik a technikán is. A tökéletes erőátvitelhez és a kényelmesebb tekeréshez alapvető a megfelelő testtartás. A jó testtartáshoz pedig a hozzá passzoló kerékpár méret és vázgeometria.

kerekpar_beallitas

Mi a Biondo Bike kerékpárüzletben egy speciális bemérő eszközzel a testalkatnak megfelelő vázméretet és vázgeometriát ajánlunk a sportolók számára. Az üzletvezető, Seregély Márta, több mint 16 éves profi versenyzői múltja és a kerékpározásban elért számtalan magyar bajnoki címe mellett többéves edzői tapasztalattal is rendelkezik.
Pontosan látja a bemérőeszközön, hogy a testalkathoz és a testtartáshoz mekkora méretet kell rendelni, valamint az ülésmagasságot és a kormányt miként kell beállítani.

További információ: +3620 229-3650

Triatlon kormány könyöklő

Azoknál a kerékpároknál, ahol a vázgeometria és a felszereltség ugyan ideális a triatlon versenyzéshez, de a kormány kialakítása hagyományos országúti, a felszerelhető könyöklőt javasoljuk. A versenyen, sőt edzés közben a kimondottan triatlon/időfutam kormány könyöklő ideális testtartást, kényelmes üléspozíciót és természetesen a leggyorsabb haladást biztosítja. Nagyatádon az Iroman futamon és a BudapestMan triatlon versenyen szinte senki sem megy nélküle.

Deda Parabolica könyöklő használatával aerodinamikus testhelyzet vehető fel a kerékpáron. Hosszútávon ez elengedhetetlen kényelmet biztosít.A könyöklő részen szivacs segíti a komfortérzetben a triatlonost.

A könyöklő rúdjának ide-oda mozgatásával magunk állíthatjuk be a megfelelő testhelyzetet. Ez pár nap tesztelést igénylő feladat lesz, hiszen edzéseken kell kitapasztalni a számunkra legmegfelelőbb könyöklési és erőkifejtési pozíciót.

 

Triatlon bukósisak, cipő és ruházat

 

Casco bukósisak

A különleges bukósisakokat készítő német vállalat öt kifejezetten triatlon felhasználásra szánt sisakját ajánljuk.

Casco Speedster:
A Casco Speedster a német vállalat legkedvezőbb áron elérhető triatlon felhasználásra tervezett prémium kategóriás bukósisakja. A Casco Speedster az aerodinamika és a szellőzés különösen hatékony egyvelegét jeleníti meg. Ez a már ránézésre is külön kategóriát képviselő bukósisak egy széles tömegek számára is elérhető alternatívát kínál.
A Casco Speedster többféle mutatós színben, csak bukósisakként, illetve külön a sisakhoz tervezett prémium kategóriás lencsével is elérhető.

Casco Speedairo:
A Casco Speedairo a Speedster továbbfejlesztett változata. A Speedairo a szellőzés és az aerodinamika különösen hatékony, mesterfokú egyvelege. Ha komolyan gondolod a triatlonversenyzést, és ott akarsz lenni a legjobbak között, akkor a Casco Speedairo a te választásod.
A Casco Speedairo gyönyörű színekben, lencsével és lencse nélkül is elérhető.

Casco Speedairo RS:
A világ legjobb triatlon bukósisakja, csúcstechnológia minden négyzetmilliméteren. Elképesztő aerodinamikai tulajdonságok, hihetetlenen szellőzés és kényelem, hight-tech technológia. A Casco Speedairo RS a profik választása. Nincs alternatívája.

Casco Activ TC:
A Casco Activ TC egy triatlonosok számára is használható országúti, kezdő triatlon bukósisak. 5 féle színben kapható. Hölgyek számára fehér-ezüst motívumokkal és Ferrari piros színben kifejezetten dögős. Ez a Casco modell kétféle méretben érhető el. Casco Activ TC – városban, országúton és aktív sportoláshoz egyaránt ajánlott.

Casco Mini Generation:
Casco sisak gyermekeknek sportoláshoz, és mindenféle szabadidős tevékenységhez, gyönyörű élénk, vidám színekben. S és XS-es méretben elérhető. Opcionális kiegészítő a téli fülvédő, hogy a kicsik a gyerek ülésben se fázzanak. Ajánlott még síeléshez is.

Részletesebben: Casco kerékpáros sisak 2017 »

Gaerne kerékpáros triatlon cipő

A Gaerne Kona triatlon cipői széles méretskálán mozognak. Kétfajta cipő létezik, az egyik MTB-re a másik országútra használatos. Mindkét modellnek két tépőzára van a könnyebb fel és levétel elősegítése céljából, ami mint tudjuk ebben a sportágban elengedhetetlenül fontos. Ugyanezt a célt szolgálja a saroknál lévő felhúzó fül.
Minden cipő antibakteriális és anatomikus talpbetéttel rendelkezik. Két tépőzár közti résnek nagy szerepe van a jó szellőzésben.

  • A karbon talpú Gaerne országúti triatlon cipő 39-48-as méretekben kapható, míg a műanyagtalpú 37-48-ig.
  • A Gaerne Kona MTB cipőt pedig 38-48-as méretig lehet megtalálni a polcokon.
  • A Gaerne Kid szekció a fiatalabb korosztályt hivatott kiszolgálni.
  • A Gaerne Record modellcsalád gondolt a legkisebbekre is 34-36-os modelljeivel.
There are no photos with those IDs or post 5494 does not have any attached images!

Részletesebben: Gaerne triatlon kerékpáros cipő 2017 » 

Wilier és Gist triatlon ruha

A Wilier és Gist triatlon egybe-ruhái elképesztő komfortot adnak. A betét Superroubaix. A kifejezetten kerékpáros nadrágokhoz képest kisebb betéttel rendelkeznek, ezáltal jobban lehet futni bennük, mert nem zavaró az üleprész. Hátul cipzáras, anyagát tekintve Lycra, mely nagyszerűen szellőzik és lepergeti az izzadtságot a versenyző testéről.

Wilier ruházat: Wilier Magyarország »
Gist ruházat részletesebben: Gist ruházat »

Triatlon kerékpáros kiegészítő

Kerékpárszállító táska

Mivel a legtöbb triatlonos sokat utazik hazai és külföldi versenyekre, így elengedhetetlenül szüksége lesz egy kerékpártartó táskára, legyen az keményfedelű vagy épp soft kivitel.

A Wilier Aerocomfort Plus Bike Case 2.0 táska minden igényt kielégít. Külön keréktartó zsák van benne mindkét kerék számára, amely különösen a kissé piszkos, olajos kerekek estében hasznos.

A Gist kerékpártartó táskája rendkívül erős és strapabíró anyaga mellet igen könnyű. Alkalmas a kerékpár szállítására, tárolására hosszabb és rövidebb utakon is. Védi az értékes kerékpárt, mégis könnyen mozgatható és hordozható.

A Gist kerékpártartó táska praktikus, összecsukható, ezért nálam mindig van egy az autóban. Sohasem lehet tudni épp melyik csapattagom szorul segítségre, így nem bánom ha behajítjuk a kerékpárját a tiszta autómba.
Seregély Márta – 23 szoros magyar bajnok, csapatedző

A kerékpártartó bőröndök és táskák tehát nem csak utazáskor hasznosak, hanem a mindennapokban is jó szolgálatot tehetnek. Könnyű hordozhatóság, egyszerű elcsomagolás és megfelelő védelem.

error: Content is protected !!