Ursus Magnus H.01 integrált karbon kormány

Az Ursus nevű olasz cég kerékpár kitámasztókkal kezdte pályafutását, majd ezzel párhuzamosan kezdett el gyártani karbon és alu kerekeket rendkívül magas technikai szinten.

Miután a kerekei egyre népszerűbbé váltak a világ minden szegletében már csak egy ugrás kellett a karbon integrált kormányok megtervezéséig.

Az olasz design találkozása a német precízitással, ezt ötvözi az Ursus Magnus H.01 integrált kormánya. A Wilier csúcsgépeket szerelik többnyire vele, mint például a Cento10Air és a Zero 6.

A fék és váltó bovdenek eltűnnek az Ursus Magnus H.01 integrált kormány belsejében, kezdetben megizzasztva a szerelőket, de a végeredmény, hidd el megéri. A kormányszár alátétek is aerodinamikusak és 1 cm-től 0,5 cm-ig különböző méretben kaphatóak, hogy pontosan be tudd lőni a kormányod megfelelő magasságát. További intelligens megoldás a rögzítő csavar rendszere, ahogy az a képeken is jól látszik. Természetesen, a kormányszár alján lévő csavarhelyek a kerékpáros komputertartó felszerelését segítik, ezzel sem elmaradva a versenytársaktól. Létezik trendi matt és fényes kivitelben is. A modern, letisztult high-tech alkatrészek szerelmeseinek ajánljuk.

 

Méretek: 38 kormány- 85 mm kormányszár

40 kormány-  85 mm kormányszár

41 kormány- 100 mm kormányszár

42 kormány-  100 mm és 115 mm kormányszárral is rendelhető

44 kormány-  115 mm kormányszár

 

Súlya: 330 gramm

 

Az ára jóval kedvezőbb, mint a piacon található többi modellé: 149.000 Ft

 

error: Content is protected !!