Összeillő városi kerékpár modellek

Nem tudtok dönteni, hogy milyen városi kerékpárt válasszatok? Segítünk megtalálni a közös stílust.

MBM városi kerékpár Bemutatunk nektek három különböző kerékpárt, melyekben az a közös, hogy összeillő férfi és női változatban is készülnek. A közös kerékpározás élménye, a finoman egységes kerékpárok stílusosságával.

MBM Minimal Prisma – a trendi

Letisztult, minimál és trendi. Az MBM Minimal Prisma egy igazán divatos kerékpár a modern megjelenés kedvelőinek. Hófehér vékony váz, fehér kerekek és radikális kiegészítő színek. A fehér szerelvények és a most divatos fixi/1s hajtás teszik teljessé a minimál városi kerékpár stílusát. Válasszatok hozzá színben passzoló kosarat az opcionális tartozékok közül.

MBM Trekking Vintage – a hagyományos

A modern technológia és a hagyományos stílus ötvözete. Az MBM Trekking Vintage a mai igényelnek megfelelő, de hagyományos megjelenésű városi és trekking kerékpár. Az összeillő váz és az egységes részletek mellett a gumik színe mutatja az összetartozást. Városban és túrázáshoz egyaránt használható, hiszen a 21 sebességes váltó minden helyzetben az optimális hajtást nyújtja.

MBM Trekking Apostrophe – az elegáns

Klasszikus vonalak, igazi elegancia. Az MBM Trekking Apostrophe városi és trekking kerékpár jó választás azoknak, akik a hagyományos stílust kedvelik. Vékony váz, világos matt fényezés és első- és hátsó kosártartó. A 6 sebességes váltó megkönnyíti a haladást, a Shimano felszereltség pedig garantálja a remek minőséget.

Az olasz MBM kerékpárok a mai technológiát, a hagyományos értékeket és az olasz designt egyszerre jelentik. A megbízható minőségű kerékpárok kizárólagos forgalmazója a Biondo Bike.

error: Content is protected !!