Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

WILIER 2019

MEGJELENT A WILIER 2019-ES MODELLPALETTÁJA

 • A Wilier 2019-ben is prémium minőséget kínál minden felhasználási területen. A Wilier 2019-es MTB palettája az egységesség és kompromisszummentes prémium minőség jegyében született: a Cape Epic győztes Wilier 110X és 110FX páros, illetve a legendás 101X, tovább az alumínium vázas 503X divízió mind ugyanazt a formanyelvet és ugyanazt a kompromisszummentes minőséget képviselik.
 • A gravel paletta is mindent kielégítő: a csodálatos, karbon vázas Wilier Jena, az acél vázas Jaroon és az alumínium vázas Jareen mind kiváló választás.
 • Az elektromos kerékpár divízió is több, mint bőséges: A Wilier Cento1 Hybrid egy kiváló és könnyű elektromos országúti kerékpár. Elektromos gravel kerékpár szinten ott van az Adventure, az elektromos MTB divíziót pedig, a Wilier 803Enduro, a 803TRB, a 803XB és a 803XN képviseli.
 • Triatlon és időfutam vonalon, a vadonatúj csúcskategóriás WIlier Turbine képezi a kínálatot, amely új időszámítást kíván nyitni a triatlon kerékpárok piacán.
 • Végül, de nem utolsósorban, pedig országúti kerékpárok terén, a szuperkönnyű divíziót továbbra is a Wilier Zero.6 és Zero.7 képviseli. A Cento10 család tagjai a Wilier Cento10 Pro, Cento10 Pro Disc, a Cento10 NDR, illetve a Cento10 NDR Disc. Egy szinttel lejjebb, de még mindig a prémium szegmensben, a Wilier Cento1 Air, Cento1 NDR és a Cento1 NDR Disc jelenti a kínálatot. Az endurance országúti kerékpár középkategória továbbra is a Wilier GTR Team, illetve a GTR Team Disc. A belépő kategóriában pedig a Wilier Montegrappa és a Wilier Luna jelenti a kínálatot. A Wilier 2019-es modellpalettáján mindenki megtalálja a maga számításait.
 • Európa legjobb árai: az összes Wilier termék – egyedülálló módon – továbbra is átlagban 20%-al olcsóbban vásárolható meg nálunk, mint Európában bárhol.
 • Wilier Magyarország: kizárólagos magyar forgalmazóként, 20 év Wilier forgalmazás után minden Wilier kerékpár vásárlónknak, aki két kerékpárt vásárol egyszerre nálunk, második kerékpárjára egyedi plusz kedvezményt biztosítunk. (2018.07.20-tól visszavonásig)
 • Széles modellválaszték: az üzletben a 2019-es modellpaletta szinte minden modellje megtekinthető/azonnal vihető.
 • közel 20 éves üzleti tapasztalat: Üzletünk 1999 óta működik, jól ismerjük a magyar piacot és a magyar vásárlóközönség igényeit, amely stabilitást és biztonságot nyújt – mi holnap is itt leszünk.
 • Versenyzői tapasztalat: Üzletünkben Seregély Márta 22-szeres magyar bajnok és 6 Giro d’Italia-t ment végig, Gabriele Biondo pedig, olasz bajnok. Továbbá lassan 20 éve működik Biondo Bike Club néven saját amatőr sportcsapatunk is, mely számtalan magyar bajnoki címmel, mi több, még amatőr világbajnoki címmel is büszkélkedhet.
 • Professzionális szaktanácsadás: minden vásárló számára tudunk megfelelő kerékpárt – a számára legmegfelelőbb árszegmensben kínálni. Nálunk a vásárló az első.
 • Méretre igazítás: Mi mindenkit bemérünk vásárlás előtt egy erre a célra rendszeresített bemérő-készülékkel, s így pontosan az a kerékpár érkezik majd abban a méretben, ami a vásárló – illetve az ő testméretei számára – a lehető legmegfelelőbb.
 • Ingyenes első szerviz: Az első garanciális szerviz minden nálunk vásárolt kerékpár esetén ingyenes.

Wilier 2019 – MTB kerékpár:

Wilier 110FX

110fx-mi2-960x480

A Debertolis-Fojtik duó Cape Epic kategória-győztes prémium XCO/XCM MTB fullyja. Mutsubishi 60TON UD szuper karbon váz, 29”-es kerék, pehelykönnyű súly, S.E.I. film technológia, BOOST, aszimmetrikus hátsórész és elképesztő prémiumság, amerre csak a szem ellát. A 110FX a Wilier legújabb álom-fullyja, amely most már mindenki számára elérhető a Wilier 2019-es modellpalettáján.

Felszereltség és árak »

Wilier 110X

110x-mi2-960x480

A 110X a legendás liliomos gyártó legújabb merevfarú csúcs XCO/XCM hardtail MTB-ja. Egyébként a Fojtik/Debertolis duó másik Cape Epic kategória-győztes verseny MTB-járól van szó. Mitsubishi 60TON UD szuper karbon váz, 29”-es kerék, S.E.I. film technológia, aszimmetrikus hátsórész, BOOST, headset stop, pehelykönnyű súly és extrém prémium minőség minden négyzetmilliméteren. Ez a Wilier 110X.

Felszereltség és árak »

Wilier 101X

101X-X12

A 101X talán minden idők legemblematikusabb olasz MTB modellje. A 101X egy élő legenda: Mitsubishi 60TON UD szuper karbon váz, 29”-es kerék, kis tömeg, BOOST, aszimmetrikus hátsó háromszög, S.E.I. film technológia és a megszokott prémium minőség minden szinten – csak az eddiginél is jóval kedvezőbb árakon – ez a 101X a Wilier 2019-es modellpalettáján.

Felszereltség és árak »

Wilier 503X

503X-COMP-L3

Az 503X a Wilier XC/maraton MTB palettájának alumínium vázas divíziója. Az 503X egy alumínium vázas 29”-es kerekű MTB kerékpár, amely sok mindent átvett a karbon vázas nagy testvérektől. Többféle felszereltségi színt, jó tömegadatok, hobbihasználatra tökéletes karakterisztika – ez az 503X.

Felszereltség és árak »

Wilier 2019 – gravel kerékpár:

Wilier Jena

Jena-J8

A Jena a legendás liliomos gyártó legújabb gravel bike fejlesztése, mely már egy karbon vázas minden igényt kielégítő ragadozót takar. Mitsubishi 60TON szuper karbon váz, aszimmetrikus hátsórész, S.E.I. fil technológia, kiváló geometria és szívdöglesztő design. A Jena egy karbon vázas prémium gravel kerékpár, amely 700-as és 650B kerekekkel is kompatibilis, illetve rendelhető a Wilier 2019-es modellpalettáján.

Felszereltség és árak »

Wilier Jaroon

Jaroon-J7-x-960x480

A Jaroon a Wilier gravel kerékpár palettájának talán legérdekesebb szereplője. A Jaroon egy acél vázas gravel kerékpár, amely 700-as és 29+-os kerekekkel is rendelhető. Acél váz, aszimmetrikus hátsórész, unikális megjelenés és kompromisszummentes Wilier minőség minden horizonton.

Felszereltség és árak »

Wilier Jareen

Jareen-BLACK-Sora-J2-960x480

A Jereen a Wilier 2019-es gravel kerékpár palettájának legkedvezőbb árú darabja. 6061-es T6-os alumínium váz, minőségérzet és gyönyörű megjelenés. A Jareen egy minőségi kerékpár mindenféle felhasználási területre – alacsony áron.

Felszereltség és árak »

Wilier 2019 – országúti kerékpár Zero család:

Wilier Zero.6

Zero.6-960x480

A Zero.6 a Wilier – és a világ – valaha volt egyik legkönnyebb országúti kerékpárja, a váz tömege mindösszesen 680 gramm. Mitsubishi 60TON karbon váz, aszimmetrikus hátsórész, S.E.I. film technológia és totális luxus, amerre a szem ellát. A Zero.6 egy delikátesz országúti kerékpár – amely változatlan formában elérhető a Wilier 2019-es modellpalettáján.

Felszereltség és árak »

Wilier Zero.7

Zero.7-Z12-x-960x480

A Zero.7 a Wilier – és a világ – valaha volt egyik legkönnyebb országúti kerékpárja, a váz tömege mindösszesen 680 gramm. Mitsubishi 60TON karbon váz, aszimmetrikus hátsórész, S.E.I. film technológia és totális luxus, amerre a szem ellát. A Zero.6 egy delikátesz országúti kerékpár – amely változatlan formában elérhető a Wilier 2019-es modellpalettáján.

Felszereltség és árak »

Wilier 2019 – országúti kerékpár Cento10 család:

Wilier Cento10 Pro

Cento10PRO-D5

A Cento10 Pro a háromhetes körversenyek egyik sztárja. A Cento10 Pro a legendás liliomos gyártó országúti versenyfelhasználásra szánt csúcsmodellje. Aerodinamikus és szupermerev, azonban ennek ellenére hihetetlen élményfaktort is kínál. Mitsubishi 60TON UD ultra high modulus szuper karbon, átütőtengely, S.E.I film technology és kompromisszummentes prémium minőség ameddig csak a szem ellát.

Felszereltség és árak »

Wilier Cento10 Pro Disc

Cento10PRO-D11

A Cento10 Pro Disc a háromhetes körversenyek egyik sztárja. A Cento10 Pro Disc a legendás liliomos gyártó országúti versenyfelhasználásra szánt és tárcsafékre optimalizált csúcsmodellje. Aerodinamikus és szupermerev, azonban ennek ellenére hihetetlen élményfaktort is kínál. Mitsubishi 60TON UD ultra high modulus szuper karbon, átütőtengely, S.E.I film technology és kompromisszummentes prémium minőség ameddig csak a szem ellát.

Felszereltség és árak »

Wilier Cento10 NDR

Cento10NDR-R4-1

A tervezési intelligencia csúcsa. A Cento10 NDR a 2017-ben az Év Kerékpárja díjat is elnyerte, majd 2018-ban is megkapta ezt a kitüntetést több neves magazintól is. A Wilier Cento10 NDR egy csúcskategóriás Misubishi 60TON UD karbon vázas endurance országúti kerékpár. Aszimmetrikus hátsórész, S.E.I. film technológia, ARTIFLEX rezgéscsillapító konzol, tapered fejcső, tárcsafék és normál patkó fék kompatibilis váz. A Cento10 NDR a világ talán legjobb komfort országúti kerékpárja.

Felszereltségek és árak »

Wilier Cento10 NDR Disc

Cento10NDR-R6

A tervezési intelligencia csúcsa. A Cento10 NDR Disc a 2017-ben az Év Kerékpárja díjat is elnyerte, majd 2018-ban is megkapta ezt a kitüntetést több neves magazintól is. A Wilier Cento10 NDR Disc egy csúcskategóriás Misubishi 60TON UD karbon vázas endurance országúti kerékpár. Aszimmetrikus hátsórész, S.E.I. film technológia, ARTIFLEX rezgéscsillapító konzol, tapered fejcső, tárcsafék és normál patkó fék kompatibilis váz. A Cento10 NDR Disc a világ talán legjobb komfort országúti kerékpárja.

Felszereltség és árak »

Wilier 2019 – országúti kerékpár Cento1 család:

Wilier Cento1 Air

Cento1AIR-A12-x-960x480

A legendás Cento1 Air a Wilier felső-kategóriás aerodinamikus karbon vázas országúti kerékpárja. Mitsubishi 60TON UD ultra high modulus szuper karbon, aszimmetrikus hátsó háromszög, BB386, integrált villa, elképesztő merevség és kompromisszummentes prémium minőség minden téren. A Cento1 Air egy igazi verseny vadállat, nem mellesleg a Wilier jelenleg legnépszerűbb országúti kerékpárja.

Felszereltség és árak »

Wilier Cento1 NDR

Cento1NDR-K1-1

A Cento1 NDR egy felső-kategóriás karbon vázas endurance országúti kerékpárt. Mitsubishi 60TON UD ultra high modulus karbon váz, aszimmetrikus hátsó rész, tapered fejcső és éteri kényelem. A Cento1 NDR a Cento1 Air komfortos granfondo verziója. Prémium minőség, éteri kényelem és fantasztikus olasz design – ez a Wilier Cento1 NDR.

Felszereltség és árak »

Wilier Cento1 NDR Disc

Cento1NDR-K2

A Cento1 NDR Disc egy felső-kategóriás karbon vázas endurance országúti kerékpárt. Mitsubishi 60TON UD ultra high modulus karbon váz, aszimmetrikus hátsó rész, tárcsafék és éteri kényelem. A Cento1 NDR Disc a Cento1 Air komfortos granfondo verziója. Prémium minőség, tárcsafék és fantasztikus olasz design – ez a Cento1 NDR Disc.

Felszereltség és árak »

Wilier 2019 – országúti kerékpár GTR Team család:

Wilier GTR Team

GTR-Team-G26-1

A GTR Team egy karbon vázas közép-kategóriás szuperkényelmes endurance országúti kerékpár. Mitsubishi 46TON UD karbon váz, aszimmetrikus hátsórész, endurance geometria és extra kényelem a rossz utakon. A GTR Team egyszerre tűnik ki árával és minőségével a mezőnyből. A GTR Team a Wilier 2019-es modellpalettájának továbbra is legnépszerűbb karbon vázas országúti kerékpárja lehet.

Felszereltség és árak »

Wilier GTR Team Disc

GTR-Team-Disc-G26

A GTR team Disc a GTR Team család tárcsafékkel ellátott változata. Extra kényelem, kiváló ár, Mitsubishi 46TON UD karbon váz, aszimmetrikus hátsó háromszög, szép olasz design és endurance karakterisztika minden szinten. A GTR Team Disc új színekkel és a régi minőségben érhető el a Wilier 2019-es modellpalettáján.

Felszereltség és árak »

Wilier 2019 – országúti kerékpár belépő kategória:

Wilier Montegrappa

variant-montegrappa-grey_0-960x480

A Montegrappa a legendás liliomos gyártó belép szintű, karbon villával szerelt alumínium vázas országúti kerékpárja. Alumínium váz, karbon villa, és méretenként megtervezett váz még ezen a szinten is. A Montegrappa egy kiváló választás a belépő országúti szinten.

Felszereltség és árak »

Wilier Luna

wilier-luna-960x480

A Luna a Wilier belépő színtű kifejezetten nők és gyermekek számára kifejlesztett karbon villás + alumínium vázas országúti kerékpárja. Alumínium váz, karbon villa, és méretenként megtervezett váz még ezen a szinten is. A Luna a hölgyek és az országúti kerékpározni vágyó gyermekek egy kedvenc választása.

Felszereltség és árak »

Wilier 2019 – triatlon kerékpár:

Wilier Turbine

turbine-mi3-960x480

A Turbine a Wilier valaha volt legjobb időfutam kerékpárja. Lehengerlő aerodinamika, tárcsafék, hihetetlen variálhatóság és minden eddiginél könnyebb szállítás. A Turbine egy Mitsubishi 60TON UD karbon vázas triatlon kerékpár, aszimmetrikus hátsó háromszöggel, S.E.I. film technológiával, elképesztő aerodinamikai mutatókkal, kompromisszummentes prémium minőségben – a Wilier 2019-es modellpalettáján.

Felszereltség és árak »

Wiler 2019 – elektromos kerékpár:

Wilier Cento1 Hybrid

cento1-hybrid-mi2-960x480

A Cento1 Hybrid az egyik legkönnyebb és legmagasabb színvonalú elektromos országúti kerékpár a világon. Mitsubishi 60TON UD ultra high modulus karbon váz és Ebikemotion motor, amely 40Nm-es forgatónyomatékot tud, az akkumulátora pedig 250Wh teljesítményű. Minden összehangolható a telefonunkkal és más eszközökkel is. Mindez összesen 11,9 kg. Olasz mestermű a Wilier-től, amely talán a legokosabb elektromos országúti kerékpár a világon jelen pillanatban.

Felszereltség és árak »

Wilier Adventure

eADVENTURE

Az Adventure egy alumínium vázas elektromos gravel kerékpár. 6061-es T6-os alumínium váz, Shimano Steps 8000 motor, 70Nm-es forgatónyomaték, és 504Wh teljesítményű akkumulátor. A Wilier Adventure egy igazi multifunkcionális játszótárs, vagy közlekedési eszköz, amely csalódásmentes élményt ígér mindenki számára.

Felszereltség és árak »

Wilier 803Enduro

e803ENDURO-x-960x480

A 803Enduro egy 650B+/29”-es kerekű felső-kategóriás alumínium vázas fully elektromos MTB kerékpár. 6061-es T6-os alumínium váz, Shimano Steps 8000 motor, 70Nm-es forgatónyomaték, és 504Wh teljesítményű akkumulátor. A 803Enduro egy igazi enduro romboló, minden terepviszonyra, amely csalódásmentes élményt ígér mindenki számára.

Felszereltség és árak »

Wilier 803TRB

803-TRB-COMP_def_fondobianco-960x480

A 803TRB egy 650B+ kerekű felső-kategóriás alumínium vázas fully elektromos MTB kerékpár. 6061-es T6-os alumínium váz, Shimano Steps 8000 motor, 70Nm-es forgatónyomaték, és 504Wh teljesítményű akkumulátor. A 803TRB egy igazi all mountain MTB romboló, minden terepviszonyra, amely csalódásmentes élményt ígér mindenki számára.

Felszereltség és árak »

Wilier 803XB

803-XB-2016_08_03-960x480

A 803XB egy 650B+ kerekű felső-kategóriás alumínium vázas fully elektromos MTB kerékpár. 6061-es T6-os alumínium váz, Shimano Steps 8000 motor, 70Nm-es forgatónyomaték, és 504Wh teljesítményű akkumulátor. A 803XB egy igazi trail romboló, minden terepviszonyra, amely csalódásmentes élményt ígér mindenki számára.

Felszereltség és árak »

Wilier 803XN

803-XN-2016_08_03pro_fondo-bianco-960x480

A 803XN egy 29”-es kerekű felső-kategóriás alumínium vázas fully elektromos MTB kerékpár. 6061-es T6-os alumínium váz, Shimano Steps 8000 motor, 70Nm-es forgatónyomaték, és 504Wh teljesítményű akkumulátor. A Wilier 803XN egy igazi trail romboló, minden terepviszonyra, amely csalódásmentes élményt ígér mindenki számára.

Felszereltség és árak »

error: Content is protected !!