Wilier Cento1 különlegesség

Ez az egy van! Nem jön szembe az utcán. Triatlon és országúti felhasználásra. Wilier Cento1 SR egyedi színben!

Egyedi színű, 2016-os Wilier Cento1 SR full Campagnolo Chorus-szal, akciós áron.

Most különleges akcióban elvihető egy egyedi festéssel készült, vadonatúj Wilier Cento1 SR csúcskategóriás országúti kerékpár, full Campagnolo Chorus 11v szettel, Campagnolo Scirocco kerekekkel.

Cento1 SR - speciale

VÁZ

A Wilier Cento1 SR egy egészen kivételes csúcskategóriás karbon vázas országúti kerékpár. Ez a váz a már jól ismert Mitsubishi/Toray 60TON/46TON UD karbon szövetéből készült, amely a világ egyik legdrágább, és legmerevebb szénszálas kompozíciója. Kötőanyag tekintetében sem bíztak a véletlenre semmit, a ZnO gyanta biztosítja a tökéletes, buborékmentes szálrendezést. Vázkarakterisztika terén is ez a kerékpár a csúcsok csúcsa. A hátsó háromszög aszimmetrikus, a bovdenek integráltak (különleges menet közbeni állíthatósági lehetőséggel, mely kizárólag a Cento1 szériára jellemző), a középrész BB 386-os rendszerű, mely a legújabb és legmerevebb szabvány, amely manapság létezik. A fejcső természetesen tapered, és bele való villa is karbon nyakkal rendelkezik. A Cento1 SR csúcskategóriás országúti kerékpárváz egyértelműen a merevsége miatt is a világ legszűkebb élvonalába tartozik, továbbá a gyönyörű olaszos formák is egyértelműen kiemelik a mezőnyből. A váz maga szuper merev, könnyű és rendkívül időtálló, tartós rendszer. Szuper merev, könnyű, gyönyörű és kiváló ár/érték arányban van. A világ egyik legjobb országúti váza a legendás, 110 éves Wilier cégtől.

FELSZERELTSÉG

Ez a Wilier Cento1 SR S-es méretű, és a lehető legoptimálisabb felszereltséget kapta. A szett a legújabb Campagnolo Chorus 11v, amely a legjobb ár/érték arányú magas kategóriás szettje a legendás olasz gyártónak – közel a Super Record-hoz. Kerekek tekintetében szintén olasz termék áll rendelkezésre, itt a kerékpár a Campagnolo Scirocco-val van szerelve. A teljes olasz felszereltség szavatolja, hogy egy hamisítatlan talján csúcsparipát kapjunk, amely mindenből igyekszik a legigényesebb, legkörültekintőbb megoldást nyújtani.

SZÍN ÉS MÉRET

A szóban forgó speciális Wilier Cento1 SR a képeken is látható színben, fehér alapon fekete design elemekkel tarkítva érhető el. S-es mérete miatt kitűnő választás lehet triatlonos vagy országúti női kerékpárt kereső hölgyek számára, csakúgy, mint férfiaknak, akik régóta keresnek számukra megfelelő méretű kerékpárt. Helyét mind a profi, mind az amatőr mezőnyben megállja triatlon és országúti kerékpárként egyaránt.

ÁR:

A kerékpár kivételesen akciós ára: 1 169 000 Ft

There are no photos with those IDs or post 7029 does not have any attached images!
error: Content is protected !!