Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Gravel kerékpár – a mindenes

Szeretnél egy országútit, egy MTB-t és egy cyclocross is jól jönne néha? Bringázni akarsz minden körülmények között? Mindezt megfizethető áron? Eljött a te időd!

Megszületett a Wilier gravel kerékpár kollekciója.

Annak idején, versenyző koromban, mit nem adtunk volna egy ilyen bringáért. Átmeneti időszakban néha bementünk az erdőbe, földutakra és kicsit relaxáltunk az egész éves forgalomban eltöltött kilométerek után a normál országútinkkal.
A cyclocross, mint szakág nagyon régóta létezik a kelet európai régióban is, mint a kerékpársport egyik nagyon népszerű szegmense. Így, mi is évtizedek óta űzzük ezt a kissé vegyes műfajt. Füves réteken, homokban, dombra fel és lenyomultunk egy átalakított országúti kerékpár nyergében a versenyeken. Nagy szerelmem John Tomac, azért lógott ki a nemzetközi MTB mezőnyből, mert sorra nyerte a Grunding Világ Kupákat a koskormányos MTB-jével. Vagány volt és dögős, hogy országúti kormánnyal robog terepen.

John tomac 2.

Szóval, előzmények voltak dögivel, de a Wilier Gravel Bike mégis egy kicsit más: igazi utazó bringa. Felszerelheted sárvédővel, csomagtartóval, túrázhatsz napokon keresztül, hiszen minden nálad van, amire szükséged lehet. Esőkabát, ha leszakad az ég, élelmiszer, ha megéheznél, váltóruhát is tudsz szállítani könnyedén. Rossz minőségű aszfalt utak sem jelentenek gondot, ezek a gépek bírják a gyűrődést. Szélesebb gumijaikkal elnyelik az aszfaltról vagy a terepről ránk zúduló rezgéseket.

wilier jaroon kerekpar pakkokkal

A nagy kerékméret és az országútira hajazó vázgeometria miatt jóval gyorsabbak leszünk, mint egy mountain bike-al lennénk. Cross country és downhill magyar bajnokként természetesen nem azt akarom mondani, hogy egy MTB ne lenne számtalan esetben indokoltabb, mint bármi más, csupán annyit állítok, hogy egy gravel kerékpár könnyebb terepen még elmegy, és akár aszfalton is kiválóan használható. Az igazi terep változatlanul a mountain bike-ok birodalma.

Egy gravel kerékpár téli kerékpárnak sem utolsó. Sárvédővel ellátva és a szélesebb gumik miatt, könnyedén közlekedhetsz vele a városban is a nélkül, hogy azon kéne zizegned, mikor melyik autó alá csúszol be a virsli gumik miatt, esőben vagy éppen havazáskor.

Létezik koskormányos és egyenes kormányos változatban is. A Wilier Jaroon gravel kerékpár acél vázas verzióban Colombus SL csövekből készült. Könnyű és rendkívül tartós darab. A vázanyag minősége, természetesen az árban is megmutatkozik ennél a modellnél. A Wilier Jareen gravel kerékpár mindkét kormány típussal és alumínium vázzal kapható. Az alumíniumból készült Wilier gravel kerékpár ára viszont mindenki számára elérhető. Shimano Tiagra-val és Sora-val kapható 4 különböző dögős színben. Próbáld ki majd a Wilier Jareen gravel kerékpár tesztkerékpárunkat, és garantáltan nem akarsz majd leszállni róla! Legyél trendi és találd meg az elsők között a saját gravel kerékpár-odat!

Gravel kerékpárok kínálatunkból:

Wilier Jareen:

There are no photos with those IDs or post 8050 does not have any attached images!
A Wilier Jareen egy közép-kategóriás alumínium vázas gravel kerékpár. A Wilier Jareen egy igazi mindenes, kapható Shimano Tiagra és Shimano Sora szettel szerelt változatban, utóbbiban választhatunk az egyenes kormányos és a koskormányos változat között.

Wilier Jaroon:


A Wilier Jaroon egy felső-kategóriás acél vázas gravel kerékpár, amely az igazi, hamisítatlan ínyenceknek készült. A Wilier Jaroon kiváló Sram szettekkel érhető el, akár 29+-os kerékméretben is. Ez a gravel kerékpár alkalmas tulajdonképpen bármennyi csomag szállítására is.

Pinarello Gan GR Disk:

There are no photos with those IDs or post 8050 does not have any attached images!
A Pinarello Gan GR Disk egy kiváló karbon vázas gravel kerékpár, amely geometriában és felépítésben a megszólalásig hasonlít a kétszeres Tour de France győztes Pinarello Dogma F8-ra. Kényelmes támvillák, gravel kerékpár geometria és hamisítatlan Pinarello minőség.

Pinarello Gan GRS Disk:

There are no photos with those IDs or post 8050 does not have any attached images!
A Pinarello Gan GRS Disk egy konzollal ellátott karbon vázas gravel kerékpár. Ez kiváló gravel kerékpár a Dogma K8-S hagyományaira építkezve jött létre, kicsit nehezebb kivitelben, de hasonlóan kiváló minőségben. A Pinarello gravel kerékpár palettájának legteteje, a Pinarello Gan GRS Disk.

error: Content is protected !!