Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Wilier GTR Pink Edition – Ez a szín még mindig trendi

Egy igazi különlegességre vágysz? Alig várod a 100. Giro d’Italia-t?
Válaszd a Wilier GTR Pink Edition kiváló kerékpárját, most limitált színben.

Wilier GTR Pink Edition

A férfiaknál már jól bevált Wilier GTR mintájára és azonos karbon szövetből épített váz, teljesen eltérő vázgeometriával kerül forgalomba. A gyártó evvel a színnel gondolt a közelgő 2017-ben megrendezésre kerülő 100. Giro d’Italia-ra is, hiszen a bringa pink és fehér színben úszik. Az “XXS”, “XS” és “S” méretben kapható Wilier GTR Pink Edition kerékpár vázgeometriáját kimondottan hölgyek testalkatára tervezték. Ráadásul megy a körömlakkod színéhez is. Mivel egyre több hölgy pattan nyeregbe szerte a világon, a nagyobb és előre látó cégeknek nem okoz gondod a női vonalat is erősíteni, a számos férfi modell között. Ilyen a Wilier is, aki rájött erre az üzleti résre és kifejlesztette a slágerként hasító GTR női változatát. Reméljük, ugyanolyan sikeres lesz, mint férfi társai.
Az UCI engedéllyel rendelkező modell profi sportolók számára is használható, de az igen kedvező ár amatőrök számára is elérhetővé teszi a Wilier GTR Pink Edition országúti kerékpár különlegességet. Hamarosan megtekinthető az üzletünkben is a Wilier GTR Pink Edition kerékpár, de előrendelést is szívesen felveszünk rá, hiszen valóban csak limitált mennyiség áll rendelkezésre világszerte.

There are no photos with those IDs or post 7503 does not have any attached images!

Ne sokat tétovázz! Csak limitált mennyiség áll rendelkezésre GTR Pink Edition kerékpárból.

A Biondo Bike kerékpárüzlet és a Wilier cég közös akciójában a GTR Pink Shimano 105 szettel, most bevezető áron 574 990 Ft helyett csak 499 000 Ft-ért kapható 2016 szeptember 30-ig.

Nincs hozzávaló ruhád?

Segítünk a tökéletes összeállítás kiválasztásában. Üzletünk Gist női kollekciójából ajánlunk rózsaszín mintájú kerékpáros ruházatot, kesztyűt, nadrágot és felsőt vagy zoknit. Ritka a női méret és színvilág. Az alább bemutatott ruhákon látszik, hogy karcsú derékra, kisebb kezekre és lábakra tervezték őket. A 2017 Giro d’ Italia-n sem lógnál ki a sorból, evvel a szettel. Megtalálható köztük az MTB női kesztyű, kantár nélküli női kerékpáros nadrág is. Kerékpározás közben is lehetsz  ultra trendi és még sokat sem kell költeni rá:

There are no photos with those IDs or post 7503 does not have any attached images!
error: Content is protected !!