ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR

ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR

Az olasz országúti kerékpár-gyártás a globális értelemben vett kerékpárgyártás bölcsője. Minden itt kezdődött és a mai napig az olasz országúti kerékpárok jelentik a kerékpárgyártás etalonját. A Pinarello és a Wilier országúti kerékpár palettáján számtalan prémium karbon országúti kerékpár és alumínium országúti kerékpár található. A Wilier és a Pinarello karbon országúti kerékpár palettáihoz a legmagasabb szintű Toray és Mitsubishi karbon szöveteket, ZnO gyantát és Nanoalloy technológiát használnak. Felületkezelésben is az élen járnak: a Pinarello országúti kerékpár palettáján a legtökéletesebb, legmagasabb szintű felületkezelési technológiát alkalmazzák – akárcsak a Wilier esetében.

A Wilier országúti kerékpár palettájának a csúcsán megtaláljuk a legmagasabb szintű prémium karbon vázas superlight országúti kerékpárokat, úgy, mint a legkomolyabb szintű aero országúti kerékpárokat, vagy a legkényelmesebb endurance országúti kerékpárokat, felni fékkel és tárcsafékkel is – akár az egyedi színvariáció lehetőségével is. Egy szinttel lejjebb is találunk ready to race aero országúti kerékpárt és komfortos endurance országúti kerékpárt is – szintén tárcsafék és felni fék-opcióval. A Wilier országúti kerékpár középkategóriában is a rendelkezésünkre áll karbon vázas endurance országúti kerékpár felni és tárcsafék-opcióval egyaránt. A Wilier országúti kerékpár belépő-kategóriában pedig először találkozunk alumínium vázzal, itt találunk férfi és női országúti kerékpárral is.

A Pinarello országúti kerékpár palettájának tetején találunk többféle prémium aerodinamikus és endurance karbon vázas országúti kerékpárt, tárcsafék és felni fék-opcióval is – akár az egyedi színválasztás lehetősével. Egy szinttel lejjebb szintén találhatunk karbon vázas aerodinamikus és granfondo országúti kerékpárt felni és tárcsafékkel egyaránt. A középkategóriában úgyszintén ez a felállás, a Pinarello országúti kerékpár belépő kategóriájában alumínium vázas modellekkel találkozunk, amelyek továbbra is a legmagasabb minőséget és az olasz design-kultúra krémjét kínálja.

A Wilier és a Pinarello országúti kerékpár modellpalettája kompromisszummentes prémium termékeket kínál a legmagasabb szintű kompetitív high-tech minőségen, gyönyörű olasz felületkezeléssel és a legszebb hagyományokkal megspékelve.  

Tehát, az olasz országúti kerékpár-gyártás csúcsával találkozhatunk a Wilier és a Pinarello kínálatában, amelyeket mi Európa legkedvezőbb árain kínálunk mindenki számára.