Casco 2022-es kollekció

  • A német prémium sisakgyártó vállalat egy családi cégként indult 1989-ben. A Casco vállalat már természetesen kinőtte ezt a keretrendszert, de az eredeti missziójuk, miszerint prémium minőségű bukósisakokat szeretnének tervezni és gyártani többféle felhasználási területre mindenki számára – változatlan maradt. Casco 2022.      

MINDENT A CASCO 2022-ES MODELLPALETTÁJÁRÓL

  • Made in EU. A német vállalat esetében ez azt jelenti, hogy az összes bukósisak Szatmárnémetiben készül, amelyeket utána Németországban ellenőriznek.  
  • Nagyon fontosnak tartja a Casco 2022-ben is, hogy jótékony célokra is forrásokat csoportosítson át, ezért a Szatmárnémetiben található üzem mellett egy hatalmas kutyamenhelyet üzemeltetnek, ahol az állatoknak a lehető legjobb körülményeket biztosítják, és még örökbe is lehet fogadni őket!  
  • A Casco 2022-es kerékpáros bukósisak kollekciója több divízióból áll. Az első az országúti kerékpáros sisak kategória, ezen belül a következő modelleket találjuk: Speedairo 2 RS, Speedairo 2, Speedtime, Cuda 2 Strada, Cuda 2 Strada Sport, Roadster és Roadster Plus. A második kategória a Casco mountain bike és elektromos kerékpáros sisak kollekciója: MTBE 2, MTBE Full-Face Carbon és Emotion 2. Városi kerékpáros bukósisak fronton a Cuda 2 és az Activ 2 a választék. Végül, de nem utolsósorban pedig, a gyermekek számára tervezett bukók között a következőeket találjuk: Activ 2 Junior és Mini 2. Ez a Casco 2022-es modellpalettája.  

CASCO 2022 – ORSZÁGÚTI ÉS TRIATLON KERÉKPÁROS BUKÓSISAK:

Továbbra is, az országúti és triatlon kerékpáros bukósisak kollekció az egyik húzóágazat a Casco cég palettáján belül. A csúcsot a Speedairo 2 RS és a Speedairo 2 jelenti. A Cuda 2 Strada és a Cuda 2 Strada Sport az országúti kerékpáros bukósisak középkategória egyik sztárja. A Roadster és a Roadster Plus pedig, szintén ebben a kategóriában jelentenek kiváló alternatívát. Az országúti kerékpáros bukósisakok között is jó választás a Casco.     

Casco SPEEDAIRO 2 RS

A Speedairo 2 RS a német kerékpáros bukósisak-gyártó cég legmagasabb szintű országúti kerékpáros bukósisakja, amely természetesen a triatlonistáknak is az egyik kedvenc választása. A Speedairo 2 RS az aerodinamika, a kényelem és a szellőzés rendkívül magas szintű szintézise. A szupertechnológiákon és a kiemelt tarkóvédelmen kívül többféle csinos szín és háromféle, vadonatúj méret mutatja az utat a konkurenseknek. A fotokromatikus (fényre sötétedő) Vutron lencse pedig, felteszi a koronát az aero bukósisakok egyik királyának képzeletbeli fejére. Casco 2021.  

Casco SPEEDAIRO 2

A Speedairo 2 a Speedairo RS 2 legszorosabban vett árnyékában ragyog. A nagytestvérhez hasonlóan ennek az aerodinamikus országúti és triatlon kerékpáros bukósisaknak is az aerodinamika-kényelem-szellőzés hármasa határozza meg alapkarakterét. Háromféle szín és háromféle új méret és természetesen kiváló tarkóvédelem, amely még tovább növeli vonzerejét ennek a kivételes országúti kerékpáros bukósisaknak. Opcionálisan lencse is vásárolható hozzá természetesen.    

Casco SPEEDTIME

Szélcsatornában született. Ha neked a sebesség mindennél fontosabb, akkor a Speedtime a te választásod. A Speedtime-ot a legszigorúbban vett aerodinamikai paraméterek szerint tervezték, egy méretben, tarkóvédelemmel, és a teljes rendszerintegráció jegyében született. A Speedtime az egyik leggyorsabb dolog az életedben. Casco 2021.

Casco CUDA 2 STRADA

A középkategória egyik legkedveltebb országúti kerékpáros bukósisakja. Benne van a Casco már jól ismert tarkóvédelme a legteljesebb biztonság érdekében, a védőháló pedig megakadályozza, hogy a fejünk érintkezzen a bukósisakkal, így megszűnnek az esetleges nyomáspontok. Ezen kívül ne feledkezzünk el a kiváló szellőzésről sem, amely nagyon fontos a komfort szempontjából. A Cuda 2 Strada ezen túl verszatilitás szempontjából is kiváló, hiszen nem csak országúti kerékpáros felhasználásra kiváló, hanem akár városban is első osztályú választás.   

Casco CUDA 2 STRADA SPORT

A középkategória császára. Benne van a Casco már jól ismert tarkóvédelme a legteljesebb biztonság érdekében, a védőháló pedig megakadályozza, hogy a fejünk érintkezzen a bukósisakkal, így megszűnnek az esetleges nyomáspontok. Ezen kívül ne feledkezzünk el a kiváló szellőzésről sem, amely nagyon fontos a komfort szempontjából. A Cuda 2 Strada ezen túl verszatilitás szempontjából is kiváló, hiszen nem csak országúti kerékpáros felhasználásra kiváló, hanem akár városban is első osztályú választás. A Sport változat az egyedi színvariációt jelenti. Casco 2021.  

Casco ROADSTER

A hibrid. A Roadster egy igazi hibrid, mert egyszerre kiváló választás országútra és városi felhasználásra is. A Roadster természetesen rendelkezik a szokásos Casco-féle tarkóvédelemmel, de igazi egyedisége a variálhatóságában rejlik. Számtalan zsinórt lehet választani hozzá, vagy némi felárért cserébe lencse is kérhető a Roadster bukósisakunkra. Ez az országúti és városi kerékpáros bukósisak az egyik leguniverzálisabb választás.   

Casco ROADSTER PLUS

Még hibridebb? Igen, Hibrid Plus. A hibrid. A Roadster tehát, egy igazi hibrid, mert egyszerre kiváló választás országútra és városi felhasználásra is. A Roadster természetesen rendelkezik a szokásos Casco-féle tarkóvédelemmel, de igazi egyedisége a variálhatóságában rejlik. Számtalan zsinórt lehet választani hozzá, vagy némi felárért cserébe lencse is kérhető a Roadster bukósisakunkra. Ez az országúti és városi kerékpáros bukósisak az egyik leguniverzálisabb választás. A Plus jelzés pedig egyedi színeket takar és természetesen a színhez passzoló lencsét.    

CASCO 2022 – MTB ÉS ELEKTROMOS KERÉKPÁROS BUKÓSISAK:

A Casco mountain bike és elektromos kerékpáros bukósisak palettája ROAD és OFF-ROAD szegmensben is kínál kiváló kerékpáros kerékpáros bukósisakokat. Az MTBE 2 és az MTBE Full Face-Carbon kifejezetten MTB és elektromos MTB felhasználásra készült kerékpáros bukósisak, az Emotion 2 pedig elektromos városi és országúti felhasználásra született, és jelent jó választást.

Casco MTBE 2

Külön kategória. Az MTBE 2 a Casco elektromos és normál MTB kerékpáros bukósisakja. Az MTBE 2 egy kiválóan szellőző, rovarhálóval és simléderrel rendelkező OFF-ROAD szörnyetege. Ez a bukósisak is rendelkezik a Casco legendás tarkóvédelmével, s akár téli szettel és limitált verzióban is megvásárolható.  

Casco MTBE FULL-FACE CARBON

Az elektromos full-karbon szörnyeteg. Igazából, az MTBE Full-Face Carbon egy minden MTB szakágra kiválóan alkalmas kerékpáros bukósisak. Kialakítása egészen elképesztő biztonságot szavatol még a gravity szakágban is. Full-karbon kivitel, tarkóvédelem, extra erős állvédő, hihetetlenül könnyű (nagyjából 685 gramm) kivitel és kiemelkedő szellőzés. Az MTBE Full-Face Carbon MTB kerékpáros bukósisak elektromos MTB kerékpárokhoz is az egyik legkiválóbb választás. Casco 2022.    

Casco EMOTION 2

A városi elektromos kerékpáros bukósisakok csúcsa. Az EMOTION 2 kiemelkedően kényelmes (AIRFIT), rendelkezik a legendás Casco tarkóvédelemmel, kompakt formavilágot kapott és összességében véve egy minden igényt kielégítő elektromos városi kerékpáros bukósisakról beszélhetünk. A modifikálhatóság pedig, már csak hab a tortán. Casco 2022.  

CASCO 2022 – VÁROSI KERÉKPÁROS BUKÓSISAK:

Ez egy kiemelkedően népszerű kategória a Casco vállalat portfóliójában. A városi kerékpáros bukósisak kategória rendkívül közkedvelt modelljei az Acitv 2 és a Cuda 2, amelyek mind kiemelkedően jó ergonómiával rendelkező, kényelmes kerékpáros bukósisakok.   

Casco ACTIV 2

A piac egyik legközkedveltebb városi kerékpáros bukósisakja. Az Activ 2 már egy fogalom – az urban kategória egyik ikonjáról beszélhetünk. Tarkóvédelem, kiváló szellőzés és pehelykönnyű tömeg. A Casco Activ 2 az egyik legjobb választás. 

Casco CUDA 2

Egy legenda másik aspektusa. Tarkóvédelem, nagyfokú kényelem és kiváló szellőzés. A Cuda 2 egy igazi, hamisítatlan, német városi bukósisak, amely simléderrel még akár MTB felhasználásra is alkalmas lehet. A Cuda egy városi kerékpáros bukósisak – mindenkinek.  Casco 2022. 

CASCO 2022 – GYERMEK KERÉKPÁROS BUKÓSISAK:

A német sisakgyártó manufaktúra gondol a gyermekekre is. A Casco Acitv 2 Junior a nagyobb gyermekeknek jelentenek megfelelő választást kerékpározáshoz, a Mini 2 pedig, a legkisebbeknek jelent alternatívát ebben a kategóriában.  

Casco ACTIV 2 JUNIOR

Az Activ 2 Junior egy kifejezetten fiataloknak készült, univerzális kerékpáros bukósisak. Az Activ 2 Junior egy tarkóvédelemmel és a szokásos Casco kényelemmel rendelkező kerékpáros bukósisak, amely fiatalok számára is biztosítja a német cég által szavatolt nemzetközi hírű biztonságot. Casco 2022.  

Casco MINI 2

A Casco a legkisebbekre is gondol. Még akkor is, ha síelésre adná a fejét. A Mini 2 egy olyan kifejezetten gyermekeknek tervezett kerékpáros bukósisak, amely rendelkezik számtalan olyan Casco jellegzetességgel, amelyekkel a felnőtteknek készült verziók is. Kettő az egyben (kerékpár és síelés) és földöntúli védelem a gyermekeink számára. Ez a Mini 2. Casco 2022.