E-bike

E-bike. A kerékpár szakág legújabb forradalma. Elektromos országúti kerékpár, elektromos mountain bike kerékpár, elektromos gravel kerékpár és elektromos szabadidő kerékpár. A Biondo Bike kerékpárüzlet elsősorban versenyzői színvonalon, a legmagasabb prémium minőségben, illetőleg árszegmensben kínál kerékpárokat. Azonban, természetesen kínálunk kerékpárokat alacsonyabb árazás szerinti hobbiszegmensben is. Fontos kérdés, hogy milyen kerékpárok tartozhatnak ebbe a még mindig feltétlenül prémium kategóriába, és hogyan lehet ebben a divízióban is magas minőségű, komoly élvezeti értékkel bíró kerékpárokat kínálni akár magasabb, akár alacsonyabb árfekvésben?

Az e-bike kategória alapvetően a szélesebb körű hétköznapi használhatóságról és a változó árfekvésről szól. Az állítás első fele tulajdonképpen arról szól, hogy olyan termékeket keresünk, amelyek a hétköznapi, vagy mondjuk úgy mindennapi felhasználásra a lehető legjobban megfelelnek, olyanoknak is, akink nem versenyeznek, avagy erőnlétük nem teszi lehetővé számukra a hagyományos kerékpárok használatát minden esetben. Úgy, mint: Munkába járáshoz, úgy általában véve közlekedéshez, hétvégi és tömegsportoláshoz, családi kiruccanásokhoz, túrához és minden olyanhoz, amely egy ember mindennapi tevékenységeihez és vágyaihoz szervesen kapcsolódik. A változó árfekvés természetesen mindig viszonyítás kérdése, és mindig be kell látnunk, hogy ez a viszonyítás sokszor nem is olyan egyszerű. Mindenesetre, annyit mindenképpen el lehet mondani, hogy az állítás ezen része arra vonatkozik, hogy ebben a kategóriában nem pusztán a prémium kerékpároknál szokásos árképzéssel kell szembesülnünk, de természetesen elérhető az is. Ezért van a Pinarello-nak és a Wiliernek is többféle e-bike-ja.

Ugyancsak fontos kategória az e-bike szegmensben a városi kerékpár divízió. Itt inkább a Pinarello uralkodik, számtalan férfi városi kerékpárt találunk ebben a kategóriában, kifejezetten mindennapi használatra, mindennapi igényekre, illetve teljesen elfogadható árképzésben. Minden, ami városi kerékpár, minden, ami praktikus.
Nagyon fontos szegmens az elektromos szabadidő kerékpárokon belül az elektromos gravel kerékpár kategória. Itt is kifejezetten férfiaknak szánt túrázásra és mindennapi használatra tervezett kerékpárokról beszélhetünk.
E-bike – Mindenkinek.