Feedback

Nekünk kiemelten fontos a te véleményed. Következésképpen, exkluzív webáruházunk egyik kiemelt helyén, egyenesen a kirakatban biztosítunk teret azon vásárlói visszajelzéseknek, amelyek üzletünkkel és munkánkkal kapcsolatban a leginkább jellemzőek. Segítsd munkánkat és kerülj fel te is a Biondo Bike kerékpárüzlet főoldalára!

 

Vélemények Rólunk:

 

A kiváló minőség és ár/érték arány, valamint a kezdeti érdeklődés során tapasztalt segítőkész hozzáállás miatt vásároltam itt kerékpárt. Az időszakos szervizelések mellett számos tartozék, ruházat és egyéb kiegészítő beszerzésekor ugyanezt tapasztaltam.

(Bauer Tibor)

Kíváló kiszolgálás. Szakértő es kimagaslóan segítőkész tanácsadás. A tizedik kerékpáromat vásároltam itt, mindig minden rendben volt és most az új mountimmal, amit 3 napja vettem át, is nagyon elégedett vagyok, a mai első teszt után.
Gratulálok a csapatnak!
Csak így tovább!

(Szabó Attila)

Visszatérő vásárló vagyok. Megtanultam, hogy érdemes itt vennem az országúti kerékpáros felszereléseimet, mert a profi kiszolgálásnak köszönhetően pont azt kapom, amire szükségem van. A Wilier GTR SL-emet már évek óta használom imádom, és azóta sem bántam meg. Nemrég vettem hozzá új Deda Superzero Carbon kormányt is, és azzal is nagyon elégedett vagyok.

(Pálfalvi Csaba)

Szuperek <3

(Csóka Anita)