Gaerne 2023-as kollekció

  • Az olasz prémium cipőgyártó vállalatot 1962-ben alapította Ernesto Gazzola, az olasz sport felhasználásra készült cipők egyik legnagyobb mestere. A Gaerne név is az ő nevéből lett megalkotva: GA – mint Gazzola és ERNE – mint Ernesto. A cég mottója is magától a mestertől származik: „Aki az én cipőmet viseli, minden nap büszke lehet, mert azok a kompromisszummentes minőséget képviselik”. Gaerne 2023.

 

GAERNE 2023 – ORSZÁGÚTI ÉS TRIATLON KERÉKPÁROS CIPŐ:

 

Továbbra is, a Gaerne országúti kerékpáros cipő kollekciója az egyik legmagasabb szintű a világon. A karbon talpú totális versenyfelhasználásra készült országúti kerékpáros cipőktől egészen a tépőzáras belépő szintű cipőkig. Nyári országúti cipőktől, a téli cipőkön át, egészen a téli országúti kerékpáros cipőkig. G. STL Carbon, G. Fuga, G. Tornado, G. Sprint, G. Kona, G. Ice Storm Gore-Tex. Minden szinten mindenkinek olasz prémium minőséget kínál a Gaerne.   

Gaerne STL Carbon

RÉSZLETEKÉRT KATT IDE

A csúcsok csúcsa. A legeslegjobb mind közül. G. STL Carbon egy nagyon könnyű, szuper innovatív, elképesztően merev, de rendkívül kényelmes országúti kerékpáros cipő. Alkalmazott technológiák: Li2 BOA Fit System, BOA Life Time Guarantee, Tarsal Support System 1.0, Infit Closure System, Transpirant Insole, Anatomic Heel Cup 1.0, Air Ventillation System, Comfort Fit Tongue 1.0. Ez a G. STL Carbon. A cipő tömege: 274 gramm.

Gaerne Fuga

RÉSZLETEKÉRT KATT IDE

Közel a csúcshoz. A G. Fuga egy szintén rendkívül könnyű, kényelmes, áramvonalas, versenyzésre szánt országúti kerékpáros cipő. Alkalmazott technológiák: Li2 BOA Fit System, BOA Life Time Guarantee, Tarsal Support System, Transpirant Insole, Integrated Anti Slip Heel Cup, Air Ventillation System, Comfort Fit Tongue. Ez a G. Fuga. A cipő tömege: 273 gramm.

Gaerne Tornado

RÉSZLETEKÉRT KATT IDE

Az országúti középkategória egyik legkedveltebb modellje. A G. Tornado egy kényelmes, nagyon könnyű, amatőr kerékpáros felhasználásra szánt országúti kerékpáros cipő, amely elérhető karbon és kompozit talppal – illetve szélesített verzióban is. Alkalmazott technológiák: BOA Fit System, BOA Life Time Guarantee, Integrated Anti Slip Heel Cup, Air Ventillation System, Transpirant Insole, Comfort Fit Tongue. Ez a G. Tornado. A cipő tömege: 264 gramm.

Gaerne Sprint

RÉSZLETEKÉRT KATT IDE

Belépő kategóriában is prémium. A G. Sprint egy rendkívül komfortos, szép, hobbikerékpározásra szánt országúti kerékpáros cipő, BOA-zárral, szédítő külsővel – szélesített kivitelben is. Alkalmazott technológiák: Integrated Anti Slip Heel Cup, Air Ventillation System, Transpirant Insole, Comfort Fit Tongue és BOA L6. Ez a G. Sprint. A cipő tömege: 285 gramm. 

Gaerne Kona

RÉSZLETEKÉRT KATT IDE

Triatlonra tervezve. A G. Kona egy hyperkönnyű, kényelmes triatlon kerékpáros cipő – karbon és kompozit talppal is. Alkalmazott technológiák: Heel Cup, Air Ventillation System, Transpirant Insole. Ez a G. Kona. A cipő tömege: 257 gramm. 

Gaerne Ice Storm Gore-Tex

RÉSZLETEKÉRT KATT IDE

Télen is a csúcson. A G. Ice Storm Gore-Tex egy rendkívül kényelmes, innovatív és meleg téli országúti kerékpáros cipő. Ez a G. Ice Storm Gore-Tex. A cipő tömege: 367 gramm.  

 

GAERNE 2023 – MTB, GRAVEL ÉS CYCLOCROSS KERÉKPÁROS CIPŐ:

 

Továbbra is, az egyik legjobb választás az OFF-ROAD cipők piacán a Gaerne. A Gaerne MTB kerékpáros cipő kollekciója nem pusztán MTB cipőket kínál, hanem cyclocross és gravel felhasználásra is tökéletesen alkalmas cipőket kínál. G. SNX Carbon, G. Dare, G. Hurricane, G. Trail, G. Kona MTB és G. Ice Storm MTB Gore-Tex. A Gaerne MTB kerékpáros cipő palettája mindenkinek a lehető legjobb alternatívát kínálja.  

Gaerne SNX Carbon

RÉSZLETEKÉRT KATT IDE

Az OFF-ROAD király. A G. SNX Carbon egy szuperkönnyű, hyperinnovatív, merev, de emellett fantasztikusan kényelmes prémium MTB kerékpáros cipő – kifejezetten versenyzőknek kifejlesztve. Alkalmazott technológiák: Li2 BOA Fit System, BOA Life Time Guarantee, Tarsal Support System 1.0, Infit Closure System, Transpirant Insole, Anatomic Heel Cup 1.0, Air Ventillation System, Comfort Fit Tongue 1.0. Ez a G. SNX Carbon. A cipő tömege: 332 gramm.  

Gaerne Dare

RÉSZLETEKÉRT KATT IDE

Karnyújtásnyira a legjobbtól. A G. Dare egy versenyzésre tökéletesen alkalmas, merev, könnyű, azonban rendkívül kényelmes MTB kerékpáros cipő – karbon és kompozit talppal is. Alkalmazott technológiák: Li2 BOA Fit System, BOA Life Time Guarantee, Tarsal Support System, Transpirant Insole, Integrated Anti Slip Heel Cup, Air Ventillation System, Comfort Fit Tongue. Ez a G. Dare. A cipő tömege: 325 gramm.

Gaerne Hurricane

RÉSZLETEKÉRT KATT IDE

Középkategóriában is prémium szint. A G. Hurricane egy középkategóriás, nagyon könnyű, kényelmes, csinos és rendkívül kényelmes MTB kerékpáros cipő, karbon és kompozit talppal – szélesített kivitelben is. Alkalmazott technológiák: BOA Fit System, BOA Life Time Guarantee, Integrated Anti Slip Heel Cup, Air Ventillation System, Transpirant Insole, Comfort Fit Tongue. Ez a G. Hurricane. A cipő tömege: 321 gramm.

Gaerne Trail

RÉSZLETEKÉRT KATT IDE

A szupercsinos belépő. A G. Trail egy rendkívül kényelmes, amatőr kerékpáros felhasználásra tervezett MTB kerékpáros cipő, BOA-zárral – akár szélesített kivitelben is. Alkalmazott technológiák: Integrated Anti Slip Heel Cup, Air Ventillation System, Transpirant Insole, Comfort Fit Tongue. Ez a G. Trail. A cipő tömege: 380 gramm.  

Gaerne Kona MTB

RÉSZLETEKÉRT KATT IDE

A tereptriatlon király. A G. Kona MTB egy könnyű és rendkívül kényelmes tereltriatlon kerékpáros cipő. Alkalmazott technológiák: Heel Cup, Air Ventillation System, Transpirant Insole. Ez a G. Kona MTB. A cipő tömege: 378 gramm. 

Gaerne Ice Storm MTB Gore-Tex

RÉSZLETEKÉRT KATT IDE

Hidegben, terepre – mindenkinek. A G. Ice Storm MTB Gore-Tex egy rendkívül meleg és kényelmes téli MTB kerékpáros cipő. Ez a G. Ice Storm MTB Gore-Tex. A cipő tömege: 440 gramm.  

 

GAERNE 2023 – NŐI KERÉKPÁROS CIPŐ:

 

A Gaerne női kerékpáros cipő kollekciója számos kifejezetten a hölgyek számára kifejlesztett kerékpáros cipő modellt jelent. Női országúti kerékpáros cipő és női MTB kerékpáros cipő modellek is megtalálható a Gaerne kínálatában. G. Fuga Lady Carbon, G. Hurricane Lady, G. Sprint Lady, G. Trail Lady. A legendás olasz cipőgyártó cég minden hölgy számára vonzó alternatívát kínál.  

Gaerne Fuga Lady Carbon

RÉSZLETEKÉRT KATT IDE

A hölgyek válasza. A G. Fuga Lady Carbon egy nagyon könnyű, csinos, rendkívül kényelmes, akár versenyfelhasználásra is alkalmas női országúti kerékpáros cipő. Alkalmazott technológiák: BOA Fit System, BOA Life Time Guarantee, Integrated Anti Slip Heel Cup, Air Ventillation System, Transpirant Insole, Comfort Fit Tongue. Ez a G. Fuga Lady Carbon. A cipő tömege: 221 gramm.

Gaerne Hurricane Lady

RÉSZLETEKÉRT KATT IDE

A női terepspecialista. A G. Hurricane Lady egy könnyű, rendkívül csinos, komfortos női MTB kerékpáros cipő. Alkalmazott technológiák: BOA Fit System, BOA Life Time Guarantee, Integrated Anti Slip Heel Cup, Air Ventillation System, Transpirant Insole, Comfort Fit Tongue. Ez a G. Hurricane Lady. A cipő tömege: 308 gramm.

Gaerne Sprint Lady

RÉSZLETEKÉRT KATT IDE

A csajos belépő. A G. Sprint Lady egy szépséges, kényelmes, kiváló ár/érték arányú női országúti kerékpáros cipő. Alkalmazott technológiák: Integrated Anti Slip Heel Cup, Air Ventillation System, Transpirant Insole, Comfort Fit Tongue. Ez a G. Sprint Lady. A cipő tömege: 260 gramm. 

Gaerne Trail Lady

RÉSZLETEKÉRT KATT IDE

A női MTB harcos. A G. Trail Lady egy szépséges, kényelmes, kiváló ár/érték arányú női MTB kerékpáros cipő. Alkalmazott technológiák: Integrated Anti Slip Heel Cup, Air Ventillation System, Transpirant Insole, Comfort Fit Tongue. Ez a G. Trail Lady. A cipő tömege: 323 gramm. 

 

GAERNE 2023 E-BIKE CIPŐ:

 

A Gaerne e-bike cipő kollekciója elektromos kerékpárra megálmodott cipőket és utcai cipőket is tartalmaz. A G. Taser, A G. Ray és a G. Arc mind prémium minőségű olasz cipők.  

Gaerne Taser

RÉSZLETEKÉRT KATT IDE

Az e-bike romboló. A G. Taser egy rendkívül kényelmes és modern kinézetű elektromos kerékpáros cipő. Alkalmazott technológiák: BOA Fit System, BOA Life Time Guarantee, G. Vibram Sole talp. Ez a G. Taser. A cipő tömege: 449 gramm.  

Gaerne Ray

RÉSZLETEKÉRT KATT IDE

Az elektromos kerékpáros cipő. A G. Ray egy hétköznapi felhasználásra is alkalmas elektromos MTB kerékpáros cipő. Alkalmazott technológiák: BOA Fit System, BOA Life Time Guarantee, G. Tourer Vibram Sole talp. Ez a G. Ray. A cipő tömege: 355 gramm.  

 

GAERNE 2023 – SPORT ÉS UTCAI CIPŐ

 

A Gaerne sport és utcai cipő kollekciója hétköznapi felhasználásra megálmodott cipőket, azaz utcai cipőket tartalmaz. A G. Volt prémium minőségű olasz cipő.  

Gaerne Volt

RÉSZLETEKÉRT KATT IDE

A legkényelmesebb utcai viselet. A G. Volt egy utcai felhasználásra szánt, BOA-val ellátott, olasz cipő. Alkalmazott technológiák: BOA Fit System, BOA Life Time Guarantee, G. Vibram Sole talp. Ez a G. Volt. A cipő tömege: 415 gramm.

MINDENT A GAERNE 2023-AS MODELLPALETTÁJÁRÓL

  • A Gaerne 2023-as termékpalettája egyszerre képviseli a nemzetközi minőséget a legmagasabb szintű olasz designkultúrával. Az olasz cipőgyártó vállalat a megalkuvás nélküli minőséget és a folyamatos innovációt tekinti filozófiája két fő pillérének.  
  • Made in Italy. Az olasz vállalat esetében ezt szó szerint kell érteni. A Gaerne cipők minden egyes elemükben, teljes egészében Olaszországban készülnek. 
  • A Gaerne 2023-as kerékpáros cipő kollekciója több divízióból áll. Az első az országúti kerékpáros cipő kategória, ezen belül a következő modelleket találjuk: STL Carbon, Fuga, Tornado, Sprint, Kona és Ice Storm Gore-Tex. A második kategória MTB kerékpáros cipők divíziója, itt a következő modellekkel találkozhatunk: SNX Carbon, Dare, Hurricane, Trail, Kona MTB és Ice Storm MTB Gore-Tex. A harmadik kategória a női kerékpáros cipők kollekciója: Fuga Lady, Hurricane Lady, Sprint Lady és Trail Lady. Végül, de nem utolsósorban pedig, az utcai és általános sportolásra tervezett cipők között a következőeket találjuk: Taser, Ray, Volt és Arc.