Lefoglalható kerékpár

Lefoglalható kerékpár. A Biondo Bike kerékpárüzlet 1999 óta a legmagasabb szintű, prémium kerékpárokat kínálja kedves vásárlóközönségének.  Az olasz kultúra legjavát kínáljuk mindenki számára, aki a kerékpárgyártás javát szeretné magáénak tudni. A legmagasabb szintű, legendás Pinarello országúti kerékpárok, gravel kerékpárok, elektromos kerékpárok, triatlon kerékpárok, és minden, ami csak a legmagasabb szinten elképzelhető. A patinás Wilier országúti kerékpárok, triatlon kerékpárok, gravel kerékpárok, mountain bike kerékpárok, e-bike-ok, és minden olyan kerékpár, amely a világ egyik legrégebbi kerékpárgyártó vállalatának a legfrisebb modellpalettáján megtalálható. Ezek a kerékpárok lefoglalhatóak. tehát előrendeltük őket, s ha lefoglalod, Neked érkezik, és lekerül az a darab az oldalról.

A lefoglalható Pinarello kerékpár palettája számtalan a világ legmagasabb szintű gyártástechnológiai és tervező munkájának eredményeképpen létrejött modell tartalmaz. Tartalmaz tehát, Pinarello országúti kerékpárt, Pinarello gravel és cyclocross kerékpárt, Pinarello elektromos kerékpár, Pinarello triatlon és időfutam kerékpárt. Minden Pinarello váz a legmagasabb szintű Torayca karbonszövetekből készül, a legfinomabb felületkezelési technológiával, a legjobb alkatrészekkel van szerelve és mindezt elképesztő, hihetetlen design-kultúrával képesek ötvözni. A Pinarello a világ legmagasabb presztizzsel rendelkező kerékpárgyártó válallata, a legnagyobb versenykultúrával is ők rendelkeznek, mint ahogy a győzelmi lajstromuk is messze nekik a legsúlyosabb. A Pinarello-nál nagyon fontos elmondani, hogy egy teljességgel egyedi formanyelvi kultúrával bír, és ezzel végképp képes megkülönböztetni magát mindenki mástól.

A lefoglalható kerékpár kategória második része a lefoglaható Wilier kerékpárok kategóriája. A patinás, 1906-ban alapított Wilier kínál országúti kerékpárokat, mountain bike kerékpárokat, gravel kerékpárokat, elektromos kerékpárokat és időfutam kerékpárokat – mindezt a legmagasabb szinten. Karbon vázas kerékpárok, alumínium vázas és acél vázas kerékpáőrok a Wilier kínálatában a lefoglalható kerékpár kategóriában. Igazi olsz design és hihetetlen, kompromisszummentes prémium minőség egyenesen a Wiliertől.

A Wilier és a Pinarello palettájának lényegi része elő van rendelve, le lehet foglalni, a tiéd lehet, akár már ma. Prémium minőség, kedvező ár és olasz design. Biondo Bike.