Pinarello 2020-as kollekció

PINARELLO 2020

  • Az olasz prémium kerékpár vállalat 2020-ban is a létező legmagasabb prémium színvonalat kínálja minden árszinten, illetve minden felhasználási területre kivetítve.
  • A cég 2020-as országúti kerékpár palettája már csak karbon vázas országúti kerékpárokat jelent! Ez jelenleg is a Dogma-szériában csúcsosodik ki, egy szinttel lejjebb ott a Prince család, alatta a GAN, az alatt pedig – még mindig karbonból – a Razha, illetve az Angliru-család. Szinte minden modell kapható tárcsafékes és felnifékes verzióban is!
  • Az olasz vállalat új gravel és cyclocross kerékpár pelettáján a Grevil + és Grevil, illetve a Crossista + és a Crossista érhető el, amely minden igényt kielégítő karbon vázas célgépek!
  • A terviso-i cég 2020-as időfutam kerékpár divízióját továbbra is a Bolide TT jelenti, illetve a triatlon kerékpár-szegmenst a Bolide TR+ és a Bolide TR erősítik.
  • E-bike fronton is erős ez az álom-vállalat: A Nytro elektromos országúti kerékpár és a Nytro Gravel elektromos gravel kerékpár képviseli a legendás treviso-i céget, illetve alacsonyabb árfekvésben itt van az E-Treviso.
  • A terviso-i cég 2020-as kerékpár-divíziója – egyetlen modellt leszámítva – már csak és kizárólag a legmagasabb szintű karbon vázas modelleket tartalmazza.

 

PINARELLO 2020 – ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR – DOGMA-család:

Továbbra is a Dogma-család jelenti a zászlóshajót. Ez a totális prémium kategória – minden túlzás nélkül a világ legvágyottabb kerékpárjairól van szó. Ebben a szegmensben 9 különböző modell található: Dogma F12, Dogma F12 Disk, Dogma F12 X-Light, Dogma F12 X-Light Disk, Dogma F10, Dogma F10 Disk, Dogma K10, Dogma K10-S Disk, Dogma K10-S Disk eDDS. A világ tetején – minden kategóriában. 

 

Pinarello Dogma F12

A Dogma F12 a legendás olasz gyártó legújabb prémium prémium országúti zászlóshajója. Hihetetlen aerodinamikai mutatók, elképesztő merevség, kis tömeg és teljes integráció – tehát egyetlen bovden sincs a vázon kívül. Torayca T1100 1K Dream Carbon, aszimmetrikus vázkialakítás és elképesztő egyedi formanyelv. A Dogma F12 a világ jelenleg talán legjobb országúti kerékpárja.  

 

Pinarello Dogma F12 Disk

A Dogma F12 Disk a Dogma F12 tárcsafékre optimalizált variánsa – ezt leszámítva teljesen ugyanarról a kerékpárról van szó. Torayca T1100 1K Dream Carbon, aszimmetrikus vázkialakítás, teljes kábelintegráció és elképesztő formanyelv – ez a Dogma F12 Disk.

 

Pinarello Dogma F12 X-Light

A Dogma F12 X-Light a Dogma F12 delikátesz (avagy még delikáteszebb) változata. A variáns lényege a hyperkönnyű vázkialakítás, amely mindösszesen 780 gramm. Itt is ugyanazon jellemzők felsorolhatóak, mint a Dogma F12 esetében: aszimmetrikus vázkialakítás, teljes kábelintegráció és elképesztő olasz formanyelv, de itt a Torayca T1100 UD karbonját használták, amely lehetővé tette egy minden eddiginél könnyebb váz megalkotását.

 

Pinarello Dogma F12 X-Light Disk

A Dogma F12 X-Light Disk a Dogma F12 X-Light tárcsafékre optimalizált verziója. Ennek a variánsnak is a lényege a hyperkönnyű vázkialakítás, amely mindösszesen 780 gramm. Itt is ugyanazon jellemzők felsorolhatóak, mint a Dogma F12 és a Dogma F12 X-Light esetében: aszimmetrikus vázkialakítás, teljes kábelintegráció és elképesztő formanyelv, s itt is a Torayca T1100 UD karbonját használták, amely lehetővé tette egy minden eddiginél könnyebb tárcsafékes kerékpár váz megalkotását.


Pinarello Dogma K10

A Dogma K10 a Dogma F10 komfortosított verziója. A Dogma K10 egy prémium kategóriás T11001K Dream Carbon karbon vázas országúti kerékpár. A Dogma K10-et azoknak ajánljuk, akik csúcsminőséget szeretnének – egy picit kényelmesebb kiadásban.

 

Pinarello Dogma K10-S Disk eDDS

A Dogma K10-S Disk egy prémium kategóriás Torayca T11001K Dream Carbon karbon vázas országúti kerékpár, amely nem egyszerűen a Dogma F10 komfortosított változata, hanem egy  elektromos hátsó csillapítással (eDDS) ellátott nagyon kényelmes Ferrari. A Paris Roubaix versenyekre tervezett Dogma K10S Disc egy tárcsafékes szuperkomfortos csúcsországúti kerékpár.

 

Pinarello Dogma K10-S Disk

A Dogma K10-S Disk egy prémium kategóriás Torayca T11001K Dream Carbon karbon vázas országúti kerékpár, amely nem egyszerűen a Dogma F10 komfortosított változata, hanem egy hátsó csillapítással ellátott, nagyon kényelmes Ferrari. A Paris Roubaix versenyekre tervezett Dogma K10S Disc egy tárcsafékes szuperkomfortos csúcsországúti kerékpár.

 

Pinarello Dogma FS

A Dogma FS a patinás olasz vállalat kifejezetten macskakövekre optimalizált országúti kerékpárja. Az elől-hátul mozgó taggal, csillapítással rendelkező Dogma FS a világ egyik leginnovatívabb országúti kerékpárja. Torayca T1100 1K Dream Carbon, aszimmetrikus vázkialakítás és elképesztően gyönyörű formanyelv és hihetetlen kényelem – ez a Dogma FS.

 

PINARELLO 2020 – ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR – PRINCE-család:

A Prince-család a trevisoi gyártó kedvezőbb árú prémium divíziója. A legendás Prince-brand a prémium kategória saját újraértelmezése. A Prince család nagyon sok mindent tud abból, amivel a Dogma-család is rendelkezik, de saját formanyelvet használ és jelentősen kedvezőbb árcédula társul hozzá. A Prince-családnak négy tagja van: Prince, Prince Disk, Prince FX, Prince FX Disk. A legmagasabb minőség – minden kategóriában.    

 

Pinarello Prince FX

Visszatért a Prince! A Prince FX a Dogma-széria utáni legmagasabb szintű karbon vázas országúti kerékpár. Torayca T9003K ultra high modolus carbon, aszimmetrikus hátsórész és minden, amiről csak álmodhatunk. A Prince FX a valaha volt egyik leggyönyörűbb országúti kerékpár. Az olasz kerékpárgyártó vállalat 2020-as modellpalettájának egyik sztárja a Prince FX.

 

Pinarello Prince FX Disk

Visszatért a Prince-család! A Prince FX Disk a Dogma-széria utáni legmagasabb szintű Pinarello karbon vázas országúti kerékpár-család tárcsafékkel ellátott prémium országúti kerékpárja. Torayca T9003K ultra high modolus carbon, aszimmetrikus hátsórész, tárcsafék – és minden, ami csak lehetséges. A Prince FX Disk a valaha volt egyik leggyönyörűbb országúti kerékpár. A treviso-i cég 2020-as modellpalettájának egyik sztárja a Prince FX Disk.

 

Pinarello Prince

A Prince a megújult Prince-széria legkedvezőbb árú darabja. Torayca T700 12K high modulus karbon szövet, aszimmetrikus hátsórész, és Pinarello karakterjegyek minden szinten. A Prince egy high performance karbon vázas országúti kerékpár azoknak, akik a legjobbat akarják, de nem akarnak/tudnak milliókat elkölteni egy prémium országúti kerékpárra. A prémium már ezen az árszinten is elérhető.

 

Pinarello Prince Disk

A Prince Disk egy merészen pazar vonalakat felvonultató karbon vázas országúti kerékpár – tárcsafékre optimalizálva. A Prince Disk a Prince-család kedvezőbb árú tárcsafékes tagja. Torayca T700 12K high modulus karbon, aszimmetrikus hátsórész, és elképesztően gyönyörű olasz design, amely magával ragad. A Prince Disk egy virtuóz Pinarello-performansz – sallangok nélkül.

 

PINARELLO 2020 – ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR – GAN-család:

a GAN-család a legendás olasz gyártó középkategóriás országúti platformja. Dogma-formanyelv, full karbon kialakítás és kiváló árcédula. A GAN-családnak három autentikus képviselője van: GAN, GAN Disk és a GAN K Disk. GAN-család – minden szinten Pinarello.

 

Pinarello GAN

A Pinarello GAN a Dogma-formanyelv tán legautentikusabb követője. Elképesztően csinos formák, gyönyörű színek és teljesen kompromisszummentes prémium minőség – ready to race még ezen az árszinten is. Torayca T600UD high modulus karbon, aszimmetrikus hátsórész, és egyedülálló prémium minőség. A GAN egy gyönyörű karbon vázas országúti kerékpár, amely továbbra is elérhető – az olasz vállalat 2020-es modellpalettájában.

 

Pinarello GAN Disk

A Gan Disk egy ready to race karbon vázas országúti kerékpár, amely egyben a GAN tárcsafékre optimalizált változata is. Torayca T600UD high modulus karbon, aszimmetrikus hátsó háromszög és csodálatos Dogma-formanyelv minden négyzetmilliméteren. A GAN Disk egy tárcsafékes Pinarello-performansz – rendkívül kedvező áron.

 

Pinarello GAN K Disk

A GAN K Disk a GAN komfortos és tárcsafékes verziója. Ez a kiváló olasz karbon vázas országúti kerékpár egy igazi univerzális aszfaltszaggató, akár többféle felhasználási területre is. Torayca T600UD high modulus karbon, aszimmetrikus hátsórész, komfortosabban tárcsafékkel – ez a GAN K Disk.

 

PINARELLO 2020 – ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR – ANGLIRU ÉS RAZHA-család:

Az Angliru és Razha-család a legendás olasz gyártó legkedvezőbb árú országúti platformja – még mindig kompromisszummentes minőségben és még mindig karbonból. Az Angliru és a Razha-családnak négy tagja van: Angliru, Angliru Disk, Razha és Razha Disk. Pinarello 2020 – belépő-szinten is.

 

Pinarello Angliru

Az Angliru az olasz prémium vállalat középkategóriás karbon vázas országúti kerékpár divíziójának egyik legkomfortosabb képviselője. Torayca T600UD high modulus karbon, aszimmetrikus hátsórész, és a régi jól megszokott formák – ez Pinarello Angliru.

 

Pinarello Angliru Disk

Az Angliru Disk a Pinarello vállalat középkategóriás karbon vázas országúti kerékpár divíziójának egyik legkomfortosabb képviselője, ráadásul most már tárcsafékre optimalizálva. Torayca T600UD high modulus karbon, aszimmetrikus hátsórész, tárcsafék és a régi jól megszokott formák – ez az Angliru Disk.

 

Pinarello Razha

A Pinarello Razha a cég középkategóriás karbon vázas országúti kerékpár divíziójának a része. Torayca T600UD high modulus karbon, aszimmetrikus hátsó háromszög és a régebbi időket idéző formanyelv. A Razha egy nagyon szép karbon vázas országúti kerékpár, kiváló áron – mindenkinek.

 

Pinarello Razha Disk

A Pinarello Razha az olasz cég középkategóriás karbon vázas országúti kerékpár divíziójának a része. Torayca T600UD high modulus karbon, aszimmetrikus hátsó háromszög és a régebbi időket idéző formanyelv. A Razha egy nagyon szép karbon vázas országúti kerékpár, kiváló áron – mindenkinek.

 

PINARELLO 2020 – CYCLOCROSS ÉS GRAVEL KERÉKPÁR

A Pinarello 2020 cyclocross és gravel kerékpár palettája egy mindent kielégítő OFF-ROAD divízió. Cyclocross és gravel szinten is a megszokott kompromisszummentes prémiummodelleket találjuk. A patinás trevisoi gyártó cyclocross palettáján két modellt találunk: Crossista + és Crossista, a gravel palettát, pedig a Grevil + és a Grevil képviselik. Gravel és cyclocross – OFF-ROAD-ban is a világ tetején.      

 

Pinarello Grevil +

A Grevil + az olasz gyártó legfrissebb csúcskategóriás gravel kerékpár zászlóshajója. Torayca T1100 1K Dream karbon, aszimmetrikus vázkialakítás és kompromisszummentes prémiumság, ameddig a szem ellát. Természetesen a semmivel össze nem téveszthető Pinarello-formanyelvet is megkapjuk ennél a modellnél, amely tökéletes választás annak, aki nem éri be kevesebbel.

 

Pinarello Grevil

A Grevil a felhasznált karbonszövetet leszámítva mindenben megegyezik a Grevil +-al. Egy kompromisszummentes gravel kerékpárról van szó, a Grevil +-nál jelentősen kedvezőbb árszinten. Torayca T700 UD high modulus karbon, aszimmetrikus vázkialakítás és prémiumság, amerre csak nézünk. Természetesen a semmivel össze nem téveszthető egyedi formanyelvet is megkapjuk ennél a modellnél is, amely tökéletes választás mindenkinek, aki egy minden szempontból csúcsminőségű gravel kerékpárra vágyik.

 

Pinarello Crossista +

A Crossista + az olasz gyártó cyclocross zázslóshajója. Elképesztően kis tömeg és prémiumminőség a köbön. A Crossista + versenyzésre termett ezt a specifikációi is bizonyítják: Torayca T1100 UD karbon, aszimmetrikus kialakítás, agresszív szögek és extatív tökéletesség – csak, ahogyan azt megszokhattuk. Crossista+ – mindenből a legjobb.   

 

Pinarello Crossista

A Crossista a felhasznált karbonszövetet tekintve teljes egészében megegyezik a Crossista+-al. A Crossista versenyzésre termett ezt a specifikációi is bizonyítják: Torayca T700 UD karbon, aszimmetrikus kialakítás, agresszív szögek és extatív tökéletesség – csak, ahogyan azt megszokhattuk. Crossista – a kedvező árú szuperversenyző.  

 

PINARELLO 2020 – TRIATLON ÉS IDŐFUTAM KERÉKPÁR

A Pinarello triatlon és időfutam kerékpár palettája mindig is az extravaganciáról és a megismételhetetlen formavilág kevercséről szólt. A legendás olasz gyártó időfutam kerékpárja a Bolide Tt, amely egy igazi szörnyeteg. A triatlon szegmens két képviselője pedig a Bolide TR+ és a Bolide TR, amelyek a TT verzió továbbfejlesztett változatai – only for triathletes. 

 

Pinarello Bolide TR+

A Bolide TR+ a triatlon kerékpárok koronázatlan királya. Ez a triatlon kerékpár egy kompromisszummentes csúcstermék – mindenféle sallang és felesleges mellébeszélés nélkül. Torayca T1100G UD karbon váz, aszimmetrikus hátsórész, totális aerodinamika és prémiumság, tárcsafék – továbbá hamisítatlan Pinarello megoldások. Bolide TR+ – mindennek a teteje.

 

Pinarello Bolide TR

A Bolide TR egy a Bolide TR+-al  – a vázanyagot leszámítva – teljes egészében megegyező, prémium kategóriás, karbon vázas triatlon kerékpár. Torayca T700 UD karbon váz, aszimmetrikus hátsórész, totális aerodinamika és prémiumság, tárcsafék – továbbá hamisítatlan Pinarello megoldások. Bolide TR – nincs más választás!

 

Pinarello Bolide TT

A Bolide TT az időfutam kerékpárok koronázatlan királya. A Bolide TT egy minden igényt kielégítő csúcsragadozó. Torayca T11001K Dream Carbon karbon váz, aszimmetrikus hátsórész, totális aerodinamika és prémiumság, továbbá hamisítatlan egyedi megoldások. A Bolide TT a cég egyik legexkluzívabb modellje – az olasz high end 2020-as modellpalettáján változatlanul elérhető.

 

PINARELLO 2020 – ELEKTROMOS KERÉKPÁR

A Pinarello 2020 elektromos kerékpár divíziója három különböző irányban kínál lehetőséget a legigényesebb e-bike fanoknak. A Nytro, Nytro Gravel és az E-Treviso országútra, gravel kerékpározásra / vegyes terepre, illetve városban kínál megoldást azoknak, akik még keresgélnek – jelentem nem kell tovább – már ha fontos a minőség és nem csak az ár. Az elektromos kerékpár divíziót a cég épp úgy értelmezi, mint bármi mást – a totális prémiumság jegyében. A Ferrari elektromos rásegítéssel is Ferrari.    

 

Pinarello Nytro

A Nytro a legendás treviso-i vállalat legújabb karbon vázas elektromos országúti kerékpárja. A Nytro a Pinarello 2020-as modellpalettájának egyik kipróbált sztárja. Fazua elektromos rásegítés, Torayca T700 12K high modulus karbon váz, 13 kg-os tömeg, perfekcionális szinergia. Új idők, új megoldások, régi tökéletesség.

 

Pinarello Nytro Gravel

A Nytro Gravel a legendás a vállalat legújabb karbon vázas elektromos gravel kerékpárja. A Nytro Gravel a Pinarello 2020-as modellpalettájának tán legnagyobb sztárja. Fazua elektromos rásegítés, Torayca T700 12K high modulus karbon váz, 15 kg-os tömeg, perfekcionális szinergia – mindez elképesztő külsőségek közepette. Új idők, új megoldások, régi tökéletesség. Nytro Gravel.

 

Pinarello E-Treviso

Az E-Treviso a legendás treviso-i vállalat legújabb alumínium vázas elektromos országúti kerékpárja. A Nytro a Pinarello 2020-as modellpalettájának egyik sztárja. Fazua elektromos rásegítés, alumínium váz, kis tömeg, perfekcionális szinergia. Új idők, új megoldások, régi tökéletesség – városban és túrázás közben is.