Pinarello 2022-es kollekció

  • A legendás Pinarello vállalatot Giovanni „Nani” Pinarello alapította 1953-ban, miután az 1951-es Giro d’Italia-n megnyerte a Maglia Nera-t, azaz a Fekete trikót, amellyel egy csapásra világhírűvé vált. Az olasz vállalat azóta a prémium kerékpárgyártás és olasz formakultúra kétségkívül legjellegzetesebb képviselője, olyan győzelmi lajstrommal, amihez még csak hasonlóval sem rendelkezik senki a világon. Ennek megfelelően a Pinarello 2022-ben is minden kétséget kizáróan a világ legvágyottabb, mitikus szenvedéllyel áthatott, kétkerekű aszfaltszaggatóit kínálja.

MINDENT A PINARELLO 2022-ES MODELLPALETTÁJÁRÓL

  • Az olasz prémium kerékpár vállalat 2022-ben is a létező legmagasabb prémium színvonalat kínálja minden árszinten, illetve minden felhasználási területre kivetítve.
  • Már történelem. A legendás Pinarello 2022-es országúti kerékpár palettája már csak karbon vázas országúti kerékpárokat kínál! Alapvetően három kategóriába soroljuk a patinás olasz vállalat országúti palettáját. Az első a kifejezetten versenyhasználatra megálmodott országúti kerékpárokat jelenti. Ez jelenleg is a Dogma-szériában (Dogma F, Dogma F12) csúcsosodik ki, egy szinttel lejjebb ott a Prince-család (Prince, Prince FX). A második kategória az országúti kerékpárokon belül az all around szegmens. Ennek a csúcsa a Paris, alatta a Gan, ez alatt pedig – még mindig karbonból – a Razha. A harmadik szegmens pedig, az endurance kategória. Ide tartozik az Angliru. Szinte minden modell kapható tárcsafékes és felnifékes verzióban is!
  • Nem csak országúti. A Pinarello 2022-es új gravel és cyclocross kerékpár pelettáján a Grevil és a Granger, illetve a Crossista+ és a Crossista érhető el, amely minden igényt kielégítő karbon vázas gravel kerékpárok.
  • A minden szempontból legendás trevisoi cég, a Pinarello 2022-es időfutam kerékpár divízióját továbbra is a Bolide TT jelenti, illetve a triatlon kerékpár-szegmenst a Bolide TR+ és a Bolide TR erősítik.
  • E-bike fronton is erős ez az álom-vállalat: A Nytro Road, Nytro Roadstar elektromos országúti kerékpárok, a Nytro Gravel és a Nytro Grinta elektromos gravel kerékpárok, a Nytro Dust 2 és Dust 3 elektromos MTB kerékpárok, illetve a Nytro Urbanist elektromos város kerékpár képviselik a legendás treviso-i céget.
    A terviso-i cég 2022-es kerékpár-divíziója – néhány high end alumínium vázas pedelec leszámítva – már csak és kizárólag a legmagasabb szintű karbon vázas modelleket tartalmazza.

PINARELLO 2022 – ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR – VERSENY-CSALÁD:

A Dogma-család jelenti a Pinarello 2022-es palettájának zászlóshajóját. Ez a totális prémium kategória – minden túlzás nélkül a világ legvágyottabb kerékpárjairól van szó. Ebben a szegmensben 2 különböző modell található: Dogma F és Dogma F12. A világ tetején – minden kategóriában. Ide tartozik még a Prince-család, amely egy alacsonyabb kategóriában is a Dogma-széria ordító karizmáját igyekszik földi halandók számára lehozni, ugyanazzal a formanyelvvel és technológiai megoldásokkal – jelentősen barátságosabb árcédulával. Ide két modell tartozik: Prince és Prince FX. Álom az elérhetőség peremén.

Pinarello DOGMA F

A Dogma F a Mindennek a Teteje. Minden elemében fejlődött a tökéletesség metafórájának is beillő Dogma F12–höz képest: merevebb, aerodinamikusabb és jelentősen könnyebb is lett. TiCR Technology, konkáv alsócső, 3Air Technology, szupertartós olaszmenetes középrész és totális prémiumság tetőtől talpig. Torayca T1100 1K Dream Carbon, aszimmetrikus vázkialakítás és elképesztő egyedi formanyelv. Felnifékes és tárcsafékes verzióban is elérhető. A Dogma F minden bizonnyal a világ legjobb országúti kerékpárja.

Pinarello DOGMA F12

A Dogma F12 a legendás olasz gyártó legújabb prémium országúti zászlóshajója. Hihetetlen aerodinamikai mutatók, elképesztő merevség, kis tömeg és teljes integráció – tehát egyetlen bovden sincs a vázon kívül. Torayca T1100 1K Dream Carbon, aszimmetrikus vázkialakítás és elképesztő egyedi formanyelv. A Dogma F12 egy igazi bajnok.

Pinarello PRINCE FX

A Prince FX a Dogma F12 utáni legmagasabb szintű Pinarello karbon vázas tárcsafékes és felnifékes kivitelben is kapható prémium országúti kerékpár. Torayca T900 3K ultra high modolus carbon, aszimmetrikus hátsórész, tárcsafék, teljes kábelintegráció – és minden, ami csak lehetséges. A Prince FX a valaha volt egyik leggyönyörűbb olasz országúti kerékpár. A treviso-i cég 2022-es modellpalettájának egyik legjobbja a Prince FX.

Pinarello PRINCE

A kis Dogma eljövetele. A Prince egy merészen pazar vonalakat felvonultató karbon vázas országúti kerékpár – amely tárcsafékes és felnifékes verzióban is elérhető. A Prince a Prince-család kedvezőbb árú tagja. Torayca T700 UD high modulus karbon, aszimmetrikus hátsórész, teljes kábelintegráció és elképesztően gyönyörű olasz design, amely magával ragad. A Prince egy virtuózan tökéletes Pinarello-performansz – sallangok nélkül.

PINARELLO 2022 – ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR – ALL AROUND-CSALÁD:

Az all around-család a trevisoi gyártó egyik legnépszerűbb országúti kerékpáros divíziója. Ez a kategória a verseny és az endurance között helyezkedik el, és mindenre alkalmas, amelyet egy modern országúti kerékpártól elvárható. A legendás all around kategória a prémium szegmens teljességgel egyedi újraértelmezése. A Paris nagyon sok mindent tud abból, amivel a Dogma F12-család is rendelkezik, és formanyelvben is egyértelműen a Dogma F12 formavilágát viszi tovább egy vadonatúj értelmezésben, ráadásul jelentősen kedvezőbb árcédula is társul hozzá. A Paris-on kívül még két modell tartozik az all around országúti kerékpár kategóriába: Gan, Razha. A legmagasabb minőség – minden kategóriában.

Pinarello PARIS

A Pinarello Paris a Dogma-formanyelv legújabb, újraértelmezett követője. Elképesztően csinos formák, gyönyörű színek és teljesen kompromisszummentes prémium minőség – all around még ezen az árszinten is. Torayca T600 UD high modulus karbon, aszimmetrikus hátsórész, konkáv alsócső és egyedülálló prémium minőség. A Paris egy komfortra kihelyezett, de mégis akár versenyzésre is alkalmas, gyönyörű karbon vázas országúti kerékpár, amely teljesen új dimenziókat kínál sokak számára.

Pinarello GAN

A Pinarello GAN a Dogma-formanyelv tán legrégebbi követője. Elképesztően csinos formák, gyönyörű színek és teljesen kompromisszummentes prémium minőség. Torayca T600 UD high modulus karbon, aszimmetrikus hátsórész, egyedülálló prémium minőség és éteri kényelem. A GAN egy gyönyörű karbon vázas országúti kerékpár, amely továbbra is elérhető – az olasz vállalat 2022-es modellpalettáján.

Pinarello RAZHA

A Pinarello Razha a cég középkategóriás all around karbon vázas országúti kerékpár divíziójának a része. Torayca T600 UD high modulus karbon, aszimmetrikus hátsó háromszög és a régebbi időket idéző formanyelv – tárcsafékre és felnifékre is optimalizálva. A Razha egy nagyon szép karbon vázas országúti kerékpár, kiváló áron – mindenkinek.

PINARELLO 2022 – ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR – ENDURANCE-CSALÁD:

A Pinarello endurance országúti kerékpár családja a legkényelmesebb bringákat tartalmazza. Az Angliru található itt. A legendás olasz gyártó legkomfortosabb országúti platformja – még mindig kompromisszummentes minőségben és még mindig karbonból.

Pinarello ANGLIRU

Az Angliru a Pinarello vállalat középkategóriás karbon vázas országúti kerékpár divíziójának egyik legkomfortosabb képviselője, ráadásul most már tárcsafékre és felnifékre optimalizált verzióban is elérhető. Torayca T600 UD high modulus karbon, aszimmetrikus hátsórész és a régi jól megszokott formák – ez az Angliru.

PINARELLO 2022 – CYCLOCROSS ÉS GRAVEL KERÉKPÁR

A Pinarello 2022 cyclocross és gravel kerékpár palettája egy mindent kielégítő OFF-ROAD divízió. Cyclocross és gravel szinten is a megszokott kompromisszummentes prémiummodelleket találjuk. A patinás trevisoi gyártó cyclocross palettáján két modellt találunk: Crossista + és Crossista, a gravel palettát pedig, a Grevil 2.0 és a Granger képviselik. Gravel és cyclocross – OFF-ROAD-ban is a világ tetején.

Pinarello GREVIL 2.0

A Grevil 2.0 egy teljesen új, már TiCR (teljes kábelintegráció) rendszerrel ellátott, prémium kategóriás karbon vázas gravel kerékpár. Egy kompromisszummentes gravel kerékpárról van szó tehát, az egykori Grevil+-nál jelentősen kedvezőbb árszinten. Torayca T700 UD high modulus karbon, aszimmetrikus vázkialakítás, TiCR technology és prémiumság, amerre csak nézünk. Természetesen, a semmivel össze nem téveszthető egyedi formanyelvet is megkapjuk ennél a modellnél is, amely tökéletes választás mindenkinek, aki egy minden szempontból csúcsminőségű gravel kerékpárra vágyik. Grevil 2.0.

Pinarello GRANGER

A Granger egy teljesen új, kifejezetten túrázásra és szabadidő felhasználásra készült karbon vázas gravel kerékpár. T700 UD high modulus karbon váz, aszimmetrikus vázkialakítás, egyedi Pinarello formavilág, a szokásos exkluzív minőség és – természetesen – szemetgyönyörködtető összkép. Granger az egyik legnépszerűbb választás lehet a gravel kategóriában.

Pinarello CROSSISTA+

A Crossista+ az olasz gyártó cyclocross zázslóshajója. Elképesztően kis tömeg és prémiumminőség a köbön. A Crossista+ versenyzésre termett ezt a specifikációi is bizonyítják: Torayca T1100 UD karbon, aszimmetrikus kialakítás, agresszív szögek és extatív tökéletesség – csak, ahogyan azt megszokhattuk. Crossista+ – mindenből a legjobb.

Pinarello CROSSISTA

A Crossista a felhasznált karbonszövetet leszámítva teljes egészében megegyezik a Crossista+-al. A Crossista versenyzésre termett, ezt a specifikációi is bizonyítják: Torayca T700 UD karbon, aszimmetrikus kialakítás, agresszív szögek és extatív tökéletesség – csak, ahogyan azt megszokhattuk. Crossista – a kedvező árú szuperversenyző.

PINARELLO 2022 – TRIATLON ÉS IDŐFUTAM KERÉKPÁR

A Pinarello triatlon és időfutam kerékpár palettája mindig is az extravaganciáról és a megismételhetetlen formavilág kevercséről szólt. A legendás olasz gyártó időfutam kerékpárja a Bolide TT, amely egy igazi szörnyeteg. A triatlon szegmens két képviselője pedig a Bolide TR+ és a Bolide TR, amelyek a TT verzió továbbfejlesztett változatai – only for triathletes.

Pinarello BOLIDE TT

A Bolide TT az időfutam kerékpárok koronázatlan királya. A Bolide TT egy minden igényt kielégítő csúcsragadozó. Torayca T1100 1K Dream Carbon karbon váz, aszimmetrikus hátsórész, totális aerodinamika és prémiumság, továbbá hamisítatlan egyedi megoldások. A Bolide TT a cég egyik legexkluzívabb modellje – az olasz high end 2022-es modellpalettáján változatlanul elérhető.

Pinarello BOLIDE TR+

A Bolide TR+ a triatlon kerékpárok koronázatlan királya. Ez a triatlon kerékpár egy kompromisszummentes csúcstermék – mindenféle sallang és felesleges mellébeszélés nélkül. Torayca T1100G UD Dream karbon váz, aszimmetrikus hátsórész, totális aerodinamika és prémiumság, tárcsafék – továbbá hamisítatlan Pinarello megoldások. Bolide TR+ – mindennek a teteje.

Pinarello BOLIDE TR

A Bolide TR Disc egy a Bolide TR+-al  – a vázanyagot leszámítva – teljes egészében megegyező, prémium kategóriás, karbon vázas triatlon kerékpár. Torayca T700 UD high modulus karbon váz, aszimmetrikus hátsórész, totális aerodinamika és prémiumság, tárcsafék – továbbá hamisítatlan Pinarello megoldások. Bolide TR – nincs más választás!

PINARELLO 2022 – ELEKTROMOS KERÉKPÁR

A Pinarello 2022 elektromos kerékpár divíziója több különböző irányban kínál lehetőséget a legigényesebb e-bike fanoknak. A Nytro Road és a Nytro Roadstar országútra, gravel kerékpározásra / vegyes terepre pedig, a Nytro Gravel, illetve a Nytro Grinta a választék. Elektromos MTB felhasználásra a Nytro Dust 2 és a Nytro Dust 3 modelleket kínálja a legendás gyártó. Illetve, a Nytro Urbanist városban kínál megoldást azoknak, akik még keresgélnek – jelentem nem kell tovább – már ha fontos a minőség és nem csak az ár. Az elektromos kerékpár divíziót a cég épp úgy értelmezi, mint bármi mást – a totális prémiumság jegyében. A Ferrari elektromos rásegítéssel is Ferrari.

Pinarello NYTRO ROAD

A Nytro Road a legendás treviso-i vállalat legújabb karbon vázas elektromos országúti kerékpárja. A gyönyörű Nytro Road a Pinarello 2022-es modellpalettájának egyik kipróbált sztárja. Fazua elektromos rásegítés, Torayca T700 12K high modulus karbon váz, 13 kg-os tömeg, perfekcionális szinergia. Új idők, új megoldások, régi tökéletesség.

Pinarello NYTRO ROADSTAR

A Nytro Roadstar a legendás a vállalat legújabb hidroformált alumínium vázas elektromos országúti kerékpárja. A Nytro Roadstar egy kifejezetten hobby felhasználásra készült a e-roadbike. Hidroformált alumínium váz, aszimmetrikus vázkialakítás és gyönyörű Pinarello-design minden négyzetmilliméteren. Ez az elektromos országúti kerékpár egy kiváló választás sokak számára.

Pinarello NYTRO GRAVEL

A Nytro Gravel a legendás a vállalat legújabb karbon vázas elektromos gravel kerékpárja. A Nytro Gravel a Pinarello 2022-es modellpalettájának tán legnagyobb sztárja. Fazua elektromos rásegítés, Torayca T700 12K high modulus karbon váz, 15 kg-os tömeg, perfekcionális szinergia – mindez elképesztő külsőségek közepette. Új idők, új megoldások, régi tökéletesség. Nytro Gravel.

Pinarello NYTRO GRINTA

A Nytro Grinta a legendás treviso-i vállalat legújabb hidroformált alumínium vázas elektromos gravel kerékpárja. A Nytro Grinta a Pinarello 2022-es modellpalettájának egyik sztárja lehet. Fazua elektromos rásegítés, alumínium váz, kis tömeg, perfekcionális szinergia. Új idők, új megoldások, régi tökéletesség – terepen és túrázás közben is.

Pinarello NYTRO URBANIST

A Nytro Urbanist a legendás treviso-i vállalat legújabb hidroformált alumínium vázas elektromos városi kerékpárja. A Nytro Urbanist a Pinarello 2022-es modellpalettájának egyik sztárja lehet. Fazua elektromos rásegítés, alumínium váz, kis tömeg, perfekcionális szinergia. Új idők, új megoldások, régi tökéletesség – városi és hétköznat használat közben is.

Pinarello NYTRO DUST 2

A Nytro Dust 2 a legendás treviso-i vállalat legújabb hidroformált alumínium vázas elektromos enduro fully MTB kerékpárja. A Nytro Dust 2 a Pinarello 2022-es modellpalettájának egyik legérdekesebb modellje, egy igazi terepromboló. Shimano elektromos rásegítés, alumínium váz, mesés menettulajdonságok, perfekcionális szinergia. Új idők, új megoldások, régi tökéletesség – MTB felhasználás közben is.

Pinarello NYTRO DUST 3

A Nytro Dust 3 a legendás treviso-i vállalat legújabb hidroformált alumínium vázas elektromos enduro fully MTB kerékpárja. A Nytro Dust 3 a Pinarello 2022-es modellpalettájának egyik legérdekesebb modellje, egy igazi terepromboló. Shimano elektromos rásegítés, alumínium váz, mesés menettulajdonságok, perfekcionális szinergia. Új idők, új megoldások, régi tökéletesség – MTB felhasználás közben is.