Pinarello 2022-es kollekció

  • A legendás Pinarello vállalatot Giovanni „Nani” Pinarello alapította 1953-ban, miután az 1951-es Giro d’Italia-n megnyerte a Maglia Nera-t, azaz a Fekete trikót, amellyel egy csapásra világhírűvé vált. Az olasz vállalat azóta a prémium kerékpárgyártás és olasz formakultúra kétségkívül legjellegzetesebb képviselője, olyan győzelmi lajstrommal, amihez még csak hasonlóval sem rendelkezik senki a világon. Ennek megfelelően a Pinarello 2022-ben is minden kétséget kizáróan a világ legvágyottabb, mitikus szenvedéllyel áthatott, kétkerekű aszfaltszaggatóit kínálja.

MINDENT A PINARELLO 2022-ES MODELLPALETTÁJÁRÓL

  • Az olasz prémium kerékpár vállalat 2022-ben is a létező legmagasabb prémium színvonalat kínálja minden árszinten, illetve minden felhasználási területre kivetítve.
  • Már történelem. A legendás Pinarello 2022-es országúti kerékpár palettája már csak karbon vázas országúti kerékpárokat kínál! Alapvetően három kategóriába soroljuk a patinás olasz vállalat országúti palettáját. Az első a kifejezetten versenyhasználatra megálmodott országúti kerékpárokat jelenti. Ez jelenleg is a Dogma F12-szériában (Dogma F12, Dogma F12 Disc) csúcsosodik ki, egy szinttel lejjebb ott a Prince-család (Prince, Prince Disc, Prince FX, Prince FX Disc). A második kategória az országúti kerékpárokon belül az all around szegmens. Ennek a csúcsa a Paris Disc, alatta a Gan, az alatt pedig – még mindig karbonból – a Razha és Razha Disc. A harmadik szegmens pedig, az endurance kategória. Ide tartozik az Angliru és Angliru Disc. Tehát, szinte minden modell kapható tárcsafékes és felnifékes verzióban is!
  • Nem csak országúti. A Pinarello 2022-es új gravel és cyclocross kerékpár pelettáján a Grevil Disc és a Granger Disc, illetve a Crossista+ Disc és a Crossista Disc érhető el, amely minden igényt kielégítő karbon vázas gravel kerékpárok.
  • A minden szempontból legendás trevisoi cég, a Pinarello 2022-es időfutam kerékpár divízióját továbbra is a Bolide TT jelenti, illetve a triatlon kerékpár-szegmenst a Bolide TR+ Disc és a Bolide TR Disc erősítik.
  • E-bike fronton is erős ez az álom-vállalat: A Nytro Road Disc, Nytro Roadstar Disc elektromos országúti kerékpárok, a Nytro Gravel Disc és a Nytro Grinta Disc elektromos gravel kerékpárok, a Nytro Dust 2 és Dust 3 elektromos MTB kerékpárok, illetve a Nytro Urbanist Disc elektromos város kerékpár képviselik a legendás treviso-i céget.
    A terviso-i cég 2022-es kerékpár-divíziója – néhány high end alumínium vázas pedelec leszámítva – már csak és kizárólag a legmagasabb szintű karbon vázas modelleket tartalmazza.

PINARELLO 2022 – ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR – VERSENY-CSALÁD:

A Dogma F12-család jelenti a Pinarello 2022-es palettájának zászlóshajóját. Ez a totális prémium kategória – minden túlzás nélkül a világ legvágyottabb kerékpárjairól van szó. Ebben a szegmensben 2 különböző modell található: Dogma F12 és Dogma F12 Disc. A világ tetején – minden kategóriában. Ide tartozik még a Prince-család, amely egy alacsonyabb kategóriában is a Dogma F12-széria ordító karizmáját igyekszik földi halandók számára lehozni, ugyanazzal a formanyelvvel és technológiai megoldásokkal – jelentősen barátságosabb árcédulával. Ide négy modell tartozik: Prince, Prince Disc, Prince FX, Prince FX Disc. Álom az elérhetőség peremén.

Pinarello DOGMA F

A Dogma F a Mindennek a Teteje. Minden elemében fejlődött a tökéletesség metafórájának is beillő Dogma F12–höz képest: merevebb, aerodinamikusabb és jelentősen könnyebb is lett. TiCR Technology, konkáv alsócső, 3Air Technology, szupertartós olaszmenetes középrész és totális prémiumság tetőtől talpig. Torayca T1100 1K Dream Carbon, aszimmetrikus vázkialakítás és elképesztő egyedi formanyelv. Felnifékes és tárcsafékes verzióban is elérhető. A Dogma F minden bizonnyal a világ legjobb országúti kerékpárja.

Pinarello DOGMA F12 RIM

A Dogma F12 a legendás olasz gyártó legújabb prémium országúti zászlóshajója. Hihetetlen aerodinamikai mutatók, elképesztő merevség, kis tömeg és teljes integráció – tehát egyetlen bovden sincs a vázon kívül. Torayca T1100 1K Dream Carbon, aszimmetrikus vázkialakítás és elképesztő egyedi formanyelv. A Dogma F12 egy igazi bajnok.

Pinarello DOGMA F12 DISC

A Dogma F12 Disc a Dogma F12 tárcsafékre optimalizált variánsa – ezt leszámítva teljesen ugyanarról a kerékpárról van szó. Torayca T1100 1K Dream Carbon, aszimmetrikus vázkialakítás, teljes kábelintegráció és elképesztő formanyelv – ez a Dogma F12 Disc.

Pinarello PRINCE FX RIM

Visszatért a Prince-család! A Prince FX a Dogma-széria utáni legmagasabb szintű karbon vázas országúti kerékpár, szinte minden olyan vázkarakterisztikai jellemzővel, amellyel a Dogma F12-széria is rendelkezik. Torayca T900 3K ultra high modolus carbon, aszimmetrikus hátsórész, teljes kábelintegráció és minden, amiről csak álmodhatunk. A Prince FX a valaha volt egyik leggyönyörűbb Pinarello országúti kerékpár. Az olasz kerékpárgyártó vállalat 2021-es modellpalettájának egyik sztárja a Prince FX.

Pinarello PRINCE FX DISC

A Prince FX Disc a Dogma F12 Disc utáni legmagasabb szintű Pinarello karbon vázas tárcsafékes prémium országúti kerékpár. Torayca T900 3K ultra high modolus carbon, aszimmetrikus hátsórész, tárcsafék, teljes kábelintegráció – és minden, ami csak lehetséges. A Prince FX Disc a valaha volt egyik leggyönyörűbb olasz országúti kerékpár. A treviso-i cég 2022-es modellpalettájának egyik legjobbja a Prince FX Disc.

Pinarello PRINCE RIM

A Prince a megújult Prince-széria legkedvezőbb árú darabja. Torayca T700 UD high modulus karbon szövet, aszimmetrikus hátsórész, teljes kábelintegráció és Pinarello karakterjegyek minden szinten. A Prince egy high performance karbon vázas országúti kerékpár azoknak, akik a legjobbat akarják, de nem akarnak/tudnak több milliót elkölteni egy prémium országúti kerékpárra. A prémium már ezen az árszinten is elérhető.

Pinarello PRINCE DISC

A kis Dogma eljövetele. A Prince Disc egy merészen pazar vonalakat felvonultató karbon vázas országúti kerékpár – tárcsafékre optimalizálva. A Prince Disc a Prince-család kedvezőbb árú tárcsafékes tagja. Torayca T700 UD high modulus karbon, aszimmetrikus hátsórész, teljes kábelintegráció és elképesztően gyönyörű olasz design, amely magával ragad. A Prince Disc egy virtuózan tökéletes Pinarello-performansz – sallangok nélkül.

PINARELLO 2022 – ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR – ALL AROUND-CSALÁD:

Az all around-család a trevisoi gyártó egyik legnépszerűbb országúti kerékpáros divíziója. Ez a kategória a verseny és az endurance között helyezkedik el, és mindenre alkalmas, amelyet egy modern országúti kerékpártól elvárható. A legendás all around kategória a prémium szegmens teljességgel egyedi újraértelmezése. A Paris Disc nagyon sok mindent tud abból, amivel a Dogma F12-család is rendelkezik, és formanyelvben is egyértelműen a Dogma F12 formavilágát viszi tovább egy vadonatúj értelmezésben, ráadásul jelentősen kedvezőbb árcédula is társul hozzá. A Paris Disc-en kívül még három modell tartozik az all around országúti kerékpár kategóriába: Gan, Razha, Razha Disc. A legmagasabb minőség – minden kategóriában.

Pinarello PARIS DISC

A Pinarello Paris Disc a Dogma-formanyelv legújabb, újraértelmezett követője. Elképesztően csinos formák, gyönyörű színek és teljesen kompromisszummentes prémium minőség – all around még ezen az árszinten is. Torayca T600 UD high modulus karbon, aszimmetrikus hátsórész, konkáv alsócső és egyedülálló prémium minőség. A Paris Disc egy komfortra kihelyezett, de mégis akár versenyzésre is alkalmas, gyönyörű karbon vázas országúti kerékpár, amely teljesen új dimenziókat kínál sokak számára.

Pinarello GAN RIM

A Pinarello GAN a Dogma-formanyelv tán legrégebbi követője. Elképesztően csinos formák, gyönyörű színek és teljesen kompromisszummentes prémium minőség. Torayca T600 UD high modulus karbon, aszimmetrikus hátsórész, egyedülálló prémium minőség és éteri kényelem. A GAN egy gyönyörű karbon vázas országúti kerékpár, amely továbbra is elérhető – az olasz vállalat 2022-es modellpalettáján.

Pinarello RAZHA RIM

A Pinarello Razha a cég középkategóriás all around karbon vázas országúti kerékpár divíziójának a része. Torayca T600 UD high modulus karbon, aszimmetrikus hátsó háromszög és a régebbi időket idéző formanyelv. A Razha egy nagyon szép karbon vázas országúti kerékpár, kiváló áron – mindenkinek.

Pinarello RAZHA DISC

A Razha Disc az olasz cég középkategóriás karbon vázas országúti kerékpár divíziójának a része. Torayca T600 UD high modulus karbon, aszimmetrikus hátsó háromszög és a régebbi időket idéző formanyelv. A Razha Disc egy nagyon szép karbon vázas országúti kerékpár, kiváló áron – mindenkinek.

PINARELLO 2022 – ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR – ENDURANCE-CSALÁD:

A Pinarello endurance országúti kerékpár családja a legkényelmesebb bringákat tartalmazza. Az Angliru és az Angliru Disc található itt. A legendás olasz gyártó legkomfortosabb országúti platformja – még mindig kompromisszummentes minőségben és még mindig karbonból.

Pinarello ANGLIRU RIM

Az Angliru az olasz prémium vállalat középkategóriás endurance karbon vázas országúti kerékpár divíziójának egyik legkomfortosabb képviselője. Torayca T600 UD high modulus karbon, aszimmetrikus hátsórész, és a régi jól megszokott formák – ez Pinarello Angliru.

Pinarello ANGLIRU DISC

Az Angliru Disc a Pinarello vállalat középkategóriás karbon vázas országúti kerékpár divíziójának egyik legkomfortosabb képviselője, ráadásul most már tárcsafékre optimalizálva. Torayca T600 UD high modulus karbon, aszimmetrikus hátsórész, tárcsafék és a régi jól megszokott formák – ez az Angliru Disc.

PINARELLO 2022 – CYCLOCROSS ÉS GRAVEL KERÉKPÁR

A Pinarello 2022 cyclocross és gravel kerékpár palettája egy mindent kielégítő OFF-ROAD divízió. Cyclocross és gravel szinten is a megszokott kompromisszummentes prémiummodelleket találjuk. A patinás trevisoi gyártó cyclocross palettáján két modellt találunk: Crossista + Disc és Crossista Disc, a gravel palettát pedig, a Grevil 2.0 Disc és a Granger Disc képviselik. Gravel és cyclocross – OFF-ROAD-ban is a világ tetején.

Pinarello GREVIL 2.0 DISC

A Grevil 2.0 Disc egy teljesen új, már TiCR (teljes kábelintegráció) rendszerrel ellátott, prémium kategóriás karbon vázas gravel kerékpár. Egy kompromisszummentes gravel kerékpárról van szó tehát, az egykori Grevil+ Disc-nél jelentősen kedvezőbb árszinten. Torayca T700 UD high modulus karbon, aszimmetrikus vázkialakítás, TiCR technology és prémiumság, amerre csak nézünk. Természetesen, a semmivel össze nem téveszthető egyedi formanyelvet is megkapjuk ennél a modellnél is, amely tökéletes választás mindenkinek, aki egy minden szempontból csúcsminőségű gravel kerékpárra vágyik. Grevil 2.0 Disc.

Pinarello GRANGER DISC

A Granger Disc egy teljesen új, kifejezetten túrázásra és szabadidő felhasználásra készült karbon vázas gravel kerékpár. T700 UD high modulus karbon váz, aszimmetrikus vázkialakítás, egyedi Pinarello formavilág, a szokásos exkluzív minőség és – természetesen – szemetgyönyörködtető összkép. Granger Disc az egyik legnépszerűbb választás lehet a gravel kategóriában.

Pinarello CROSSISTA+ DISC

A Crossista+ Disc az olasz gyártó cyclocross zázslóshajója. Elképesztően kis tömeg és prémiumminőség a köbön. A Crossista+ Disc versenyzésre termett ezt a specifikációi is bizonyítják: Torayca T1100 UD karbon, aszimmetrikus kialakítás, agresszív szögek és extatív tökéletesség – csak, ahogyan azt megszokhattuk. Crossista+ Disc – mindenből a legjobb.

Pinarello CROSSISTA DISC

A Crossista Disk a felhasznált karbonszövetet tekintve teljes egészében megegyezik a Crossista+-Disc-el. A Crossista Disk versenyzésre termett ezt a specifikációi is bizonyítják: Torayca T700 UD karbon, aszimmetrikus kialakítás, agresszív szögek és extatív tökéletesség – csak, ahogyan azt megszokhattuk. Crossista Disc – a kedvező árú szuperversenyző.

PINARELLO 2022 – TRIATLON ÉS IDŐFUTAM KERÉKPÁR

A Pinarello triatlon és időfutam kerékpár palettája mindig is az extravaganciáról és a megismételhetetlen formavilág kevercséről szólt. A legendás olasz gyártó időfutam kerékpárja a Bolide TT, amely egy igazi szörnyeteg. A triatlon szegmens két képviselője pedig a Bolide TR+ Disc és a Bolide TR Disc, amelyek a TT verzió továbbfejlesztett változatai – only for triathletes.

Pinarello BOLIDE TT RIM

A Bolide TT az időfutam kerékpárok koronázatlan királya. A Bolide TT egy minden igényt kielégítő csúcsragadozó. Torayca T1100 1K Dream Carbon karbon váz, aszimmetrikus hátsórész, totális aerodinamika és prémiumság, továbbá hamisítatlan egyedi megoldások. A Bolide TT a cég egyik legexkluzívabb modellje – az olasz high end 2022-es modellpalettáján változatlanul elérhető.

Pinarello BOLIDE TR+ DISC

A Bolide TR+ Disc a triatlon kerékpárok koronázatlan királya. Ez a triatlon kerékpár egy kompromisszummentes csúcstermék – mindenféle sallang és felesleges mellébeszélés nélkül. Torayca T1100G UD Dream karbon váz, aszimmetrikus hátsórész, totális aerodinamika és prémiumság, tárcsafék – továbbá hamisítatlan Pinarello megoldások. Bolide TR+ Disc – mindennek a teteje.

Pinarello BOLIDE TR DISC

A Bolide TR Disc egy a Bolide TR+ Disc-el  – a vázanyagot leszámítva – teljes egészében megegyező, prémium kategóriás, karbon vázas triatlon kerékpár. Torayca T700 UD high modulus karbon váz, aszimmetrikus hátsórész, totális aerodinamika és prémiumság, tárcsafék – továbbá hamisítatlan Pinarello megoldások. Bolide TR Disc – nincs más választás!

PINARELLO 2022 – ELEKTROMOS KERÉKPÁR

A Pinarello 2022 elektromos kerékpár divíziója több különböző irányban kínál lehetőséget a legigényesebb e-bike fanoknak. A Nytro Road Disc és a Nytro Roadstar Disc országútra, gravel kerékpározásra / vegyes terepre pedig, a Nytro Gravel Disc, illetve a Nytro Grinta Disc a választék. Elektromos MTB felhasználásra a Nytro Dust 2 és a Nytro Dust 3 modelleket kínálja a legendás gyártó. Illetve, a Nytro Urbanist Disc városban kínál megoldást azoknak, akik még keresgélnek – jelentem nem kell tovább – már ha fontos a minőség és nem csak az ár. Az elektromos kerékpár divíziót a cég épp úgy értelmezi, mint bármi mást – a totális prémiumság jegyében. A Ferrari elektromos rásegítéssel is Ferrari.

Pinarello NYTRO ROAD DISC

A Nytro Road Disc a legendás treviso-i vállalat legújabb karbon vázas elektromos országúti kerékpárja. A gyönyörű Nytro Road Disc a Pinarello 2022-es modellpalettájának egyik kipróbált sztárja. Fazua elektromos rásegítés, Torayca T700 12K high modulus karbon váz, 13 kg-os tömeg, perfekcionális szinergia. Új idők, új megoldások, régi tökéletesség.

Pinarello NYTRO ROADSTAR DISC

A Nytro Roadstar Disc a legendás a vállalat legújabb hidroformált alumínium vázas elektromos országúti kerékpárja. A Nytro Roadstar Disc egy kifejezetten hobby felhasználásra készült a e-roadbike. Hidroformált alumínium váz, aszimmetrikus vázkialakítás és gyönyörű Pinarello-design minden négyzetmilliméteren. Ez az elektromos országúti kerékpár egy kiváló választás sokak számára.

Pinarello NYTRO GRAVEL DISC

A Nytro Gravel Disc a legendás a vállalat legújabb karbon vázas elektromos gravel kerékpárja. A Nytro Gravel Disk a Pinarello 2022-es modellpalettájának tán legnagyobb sztárja. Fazua elektromos rásegítés, Torayca T700 12K high modulus karbon váz, 15 kg-os tömeg, perfekcionális szinergia – mindez elképesztő külsőségek közepette. Új idők, új megoldások, régi tökéletesség. Nytro Gravel Disc.

Pinarello NYTRO GRINTA DISC

A Nytro Grinta Disc a legendás treviso-i vállalat legújabb hidroformált alumínium vázas elektromos gravel kerékpárja. A Nytro Grinta Disc a Pinarello 2022-es modellpalettájának egyik sztárja lehet. Fazua elektromos rásegítés, alumínium váz, kis tömeg, perfekcionális szinergia. Új idők, új megoldások, régi tökéletesség – terepen és túrázás közben is.

Pinarello NYTRO URBANIST DISC

A Nytro Urbanist Disc a legendás treviso-i vállalat legújabb hidroformált alumínium vázas elektromos városi kerékpárja. A Nytro Urbanist Disc a Pinarello 2022-es modellpalettájának egyik sztárja lehet. Fazua elektromos rásegítés, alumínium váz, kis tömeg, perfekcionális szinergia. Új idők, új megoldások, régi tökéletesség – városi és hétköznat használat közben is.

Pinarello NYTRO DUST 2

A Nytro Dust 2 a legendás treviso-i vállalat legújabb hidroformált alumínium vázas elektromos enduro fully MTB kerékpárja. A Nytro Dust 2 a Pinarello 2022-es modellpalettájának egyik legérdekesebb modellje, egy igazi terepromboló. Shimano elektromos rásegítés, alumínium váz, mesés menettulajdonságok, perfekcionális szinergia. Új idők, új megoldások, régi tökéletesség – MTB felhasználás közben is.

Pinarello NYTRO DUST 3

A Nytro Dust 3 a legendás treviso-i vállalat legújabb hidroformált alumínium vázas elektromos enduro fully MTB kerékpárja. A Nytro Dust 3 a Pinarello 2022-es modellpalettájának egyik legérdekesebb modellje, egy igazi terepromboló. Shimano elektromos rásegítés, alumínium váz, mesés menettulajdonságok, perfekcionális szinergia. Új idők, új megoldások, régi tökéletesség – MTB felhasználás közben is.