Akció nőknek

TOVÁBB AZ AKCIÓS NŐI KERÉKPÁR KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB AZ AKCIÓS NŐI RUHÁZAT KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB AKCIÓS NŐI KIEGÉSZÍTŐ KATEGÓRIÁRA

Akció nőknek. A Biondo Bike kerékpárüzlet kínálatában 1999 óta megtalálhatóak a különböző akciós női termékek az akció nőknek kategórián belül. Azóta több változás is történt ezen a fronton, a legnagyobb változás talán az, hogy egyre több brand kínálatából válogathatsz a Biondo Bike kerékpárüzlet kínálatában. Az akció nőknek kategória az, amely minden olyan akciós kerékpárt, vagy női ruházati, illetve kiegészítő terméket tartalmaz, amely könnyebbé, szebbé kényelmesebbé teheti kerékpáros közlekedésünket – s jelen esetben jelentősen kedvezőbb áron is juthatsz hozzá mindehhez.

A kategória legfontosabb ismérve, hogy mi akciózunk le a legújabb modellpalettához tartozó termékeket. Legyen szó női kerékpárokról, női ruházati termékekről, vagy éppen női kiegészítő termékekről.

Az akciós női kerékpár kategória mindenféle felhasználási területre kiterjedő termékpalettát jelent. Találunk itt női országúti kerékpárt mindenféle felhasználási területre, minőségi szinten és árkategóriában. Az akciós női kerékpár modellpaletta keretei között először is, kínálunk Pinarello és Wilier országúti kerékpárokat. A legendás Pinarello, a világ legnagyobb presztizzsel rendelkező kerékpárgyártó vállalata, amely elsősorban országúti kerékpárokra építi, mindig kiemelkedő érdeklődésre számot tartó kerékpár modellválasztékát. Ezen, mindig aktuálisan a legfrissebb modellévhez országúti kerékpárok szinte mindegyike egy bizonyos felszereltségi verzióban, a piacon tulajdonképpen egyedüliként akciósan érhető el. A Wilier, mint a világ egyik legrégebbi, és leginnovatívabb kerékpárgyártó vállalata, szintén alapvetően országúti kerékpár  alapú gyártónak tekinthető. A Wiliernél is szinte minden a legfrissebb modellélvhez tartozó országúti kerékpár egyetlen felszereltségi változatban – a piacon szintúgy egyedüliként – nálunk akciós áron érhető el a modellév egész hatálya alatt – női verziókban is.

Természetesen, nem pusztán akciós női kerékpár érhető el ebben a kategóriában, hanem akciós női ruházat is példának okáért. Minden, ami akciós női ruha, az megtalálható ebben a kategóriában. A szokásos minőség akciós áron.

Végül pedig vannak itt női kiegészítők is akciósan, ilyenek, mint kulacsok, kulacstartók, csengők és még nagyon sok minden már, amely a kategóriába tartozik.

Akció nőknek – a Biondo Bike kerékpárüzlet és webshop kínálatában.