Akció

Akciós kerékpár. A Biondo Bike kerékpárüzlet 1999 óta minden évben kínál akciós kerékpárokat is. Az akciós kerékpár paletta mindig a legújabb modellévből kikerülő kerékpárokat jelent. Tehát, arról van szó, hogy az elérhető legfrissebb kerékpár modellpaletta szinte minden modelljéből mi kiválasztunk egy felszereltségi változatot, majd azt leakciózzuk, így az adott modellből a szóban forgó egy felszereltségi verzió várhatóan az egész modellév hatálya alatt akciós áron érhető el. Tehát, majdnem minden modellből, amit kínálunk, és amely az adott legfrissebb modellévhez tartozik, lehetővé tesszük egy felszereltségi verziónak az akciós, piacvezető áron való megvásárlását mindenki számára – minden színben és méretben, ameddig csak elérhető!

Az akciós kerékpár modellpaletta keretei között először is, kínálunk Pinarello és Wilier országúti kerékpárokat. A legendás Pinarello, a világ legnagyobb presztizzsel rendelkező kerékpárgyártó vállalata, amely elsősorban országúti kerékpárokra építi, mindig kiemelkedő érdeklődésre számot tartó kerékpár modellválasztékát. Ezen, mindig aktuálisan a legfrissebb modellévhez országúti kerékpárok szinte mindegyike egy bizonyos felszereltségi verzióban, a piacon tulajdonképpen egyedüliként akciósan érhető el. A Wilier, mint a világ egyik legrégebbi, és leginnovatívabb kerékpárgyártó vállalata, szintén alapvetően országúti kerékpár  alapú gyártónak tekinthető. A Wiliernél is szinte minden a legfrissebb modellélvhez tartozó országúti kerékpár egyetlen felszereltségi változatban – a piacon szintúgy egyedüliként – nálunk akciós áron érhető el a modellév egész hatálya alatt.

Akciós kerékpár palettánk kínál akciós MTB kerékpárokat is. Itt is el kell mondani, hogy minden modellből, amely a legfrissebb modellpalettához tartozik egyetlen általunk választott felszereltségi verzió akciósan érhető el a modellév hatályának teljes ideje alatt. Az akciós mountain bike kerékpár palettánk zöme Wilier MTB kerékpárokból áll, amely a világ egyik leginnovatívabb és legegyedibb mountain bike kerékpárjait kínálja.

Akciós gravel és cyclocross kerékpár paletta is számos Wilier és Pinarello akciós gravel kerékpárt és cyclocross kerékpárt tartalmaz.

Akciós elektromos kerékpárokat is kínálunk az akciós kerékpár palettánkon belül, ezen belül vannak akciós E-ROAD, E-MTB, E-GRAVEL és E-URBAN kerékpárok is.

S végül, de nem utolsósorban vannak akciós szabadidő kerékpárok és természetesen akciós kerékpárvázak is – mindig csak a legfrissebb modellpalettáról.

A Biondo Bike kerékpárüzlet a Wilier és a Pinarello kizárólagos magyarországi forgalmazójaként mindig kínál akciós olasz kerékpárokat az adott modelléven belül.