Bukósisak

TOVÁBB AZ ORSZÁGÚTI TRIATLON BUKÓSISAK KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A MTB/GRAVEL/CYCLOCROSS BUKÓSISAK KATEGÓRIÁRA 

TOVÁBB AZ E-BIKE BUKÓSISAK KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A VÁROSI SISAK KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A GYERMEK SISAK KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A SISAK OUTLET KATEGÓRIÁRA

Kerékpáros bukósisak. A kerékpár után a kerékpáros bukósisak a kerékpáros ruházat legfontosabb része, amelynek használata nem csak ajánlott, de kötelező is! A Biondo Bike kerékpárüzlet több legendás kerékpáros bukósisak-gyártó vállalat hivatalos magyarországi forgalmazója. Két legfontosabb bukósisak márkánk a német Casco és az olasz Salice. Természetesen, minden kerékpáros bukósisak szegmensnek komoly, és számottevő képviselete van üzletünkben. Értelemszerűen, idetartoznak az országúti kerékpár, MTB kerékpár, városi kerékpár, elektromos és pedelec kerékpár, cyclocross és gravel kerékpár, illetve gyermek kerékpár felhasználásra tervezett kerékpáros bukósisakok minden ár és minőségi szinten. Legyen szó, kedvező árú városi vagy gyermek kerékpáros bukósisakról, vagy akár prémium kategóriás, lencsés triatlon bukósisakról, kínálatunkban mindegyik megtalálható.

Országúti kerékpáros bukósisak fronton számtalan modellt kínálunk. A kedvező árú, hagyományos felépítésű országúti sisakoktól, a totális prémiumságot képviselő, fényre sötétedő lencsés országúti bukókig mindent megtalálsz nálunk. Salice és Casco prémium kerékpáros bukósisakok széles választéka vár üzletünkben egész évben. Természetesen, a triatlon kerékpáros bukósisakok között is találunk többféle prémiummodellt.

Ugyanez elmondható OFF-ROAD szinten is. MTB kerékpáros bukósisak, gravel kerékpáros bukósisak, cyclocross kerékpáros bukósisak – mind nagy választékban elérhető nálunk. Olasz és német MTB kerékpáros bukósisak kollekciók, akár akciós áron is.

Ajánlani tudjuk városi kerékpáros bukósisakjainkat is, amelyek között többen is „Év kerékpáros bukósisakja” díjat is nyertek. A városi bringás bukók mindennapi életünkben is hű társaink lehetnek. Akár egy szabadidő programhoz, akár munkába járáshoz kapjuk magunkra.

Elektromos kerékpárokhoz külön kerékpáros bukósisak kollekciót kínál üzletünk. A mai trendeknek megfelelően a kerékpár már nagy választékban elérhető elektromos rásegítési opcióval is, így ennek megfelelően elektromos kerékpáros bukósisak is elérhető a Biondo Bike kerékpárüzletben. Akár elektromos országúti, MTB, gravel vagy városi kerékpár a kiválasztott, mindegyikhez tudunk minőségi bukósisakot ajánlani.

Gyermekeink védelme külön odafigyelést igényel, bármilyen kicsi gyermekről is legyen szó, aki kerékpározik már, annak a bukósisak használata nem csak javasolt, de kötelező is!

A Biondo Bike kerékpárüzlet minden kategóriában, kiváló, számtalan esetben akciós árakon kínál kerékpáros fejvédőket minden korosztálynak, minden felhasználási területre.