Cipő

TOVÁBB AZ ORSZÁGÚTI/TRIATLON CIPŐ KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A MTB/GRAVEL/CYCLOCROSS CIPŐ KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB AZ E-BIKE CIPŐ KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB AZ UTCAI CIPŐ KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A CIPŐ OUTLET KATEGÓRIÁRA

Kerékpáros cipő. A Biondo Bike kerékpárüzlet a legendás Gaerne kerékpáros cipőgyártó vállalat hivatalos magyarországi disztribútora 1999 óta. Természetesen, nem csak Gaerne kerékpáros cipők találhatóak meg nálunk, más egyéb prémium bringás cipő is elérhető kínálatunkban. A kerékpáros cipő a kerékpáros ruházatának egyik, ha nem legfontosabb része. Jó minőségű kerékpáros cipő nélkül lehetetlen minőségi sporttevékenységet végezni. A megfelelő, szakághoz szabott kerékpáros lábbeli elengedhetetlenül szükséges az élvezetes sportoláshoz, és – nem utolsósorban – a megfelelő teljesítmény leadásához is. Teljesen mindegy, hogy országúti kerékpár, MTB kerékpár, gravel kerékpár, cyclocross kerékpár, időfutam kerékpár, triatlon kerékpár vagy akár szabadidő kerékpár a választottunk, illetve hogy az előbbiek közül melyik szakág áll a legközelebb a szívünkhöz. Mindegyikhez elengedhetetlen a megfelelő bringás lábbeli.

Kínálatunkban megtalálható a kiváló országúti kerékpáros cipő kollekció. Itt egészen a három tépőzáras belépőszintű modellektől, a csúcskategóriás, high end, karbon talpú két BOA betekerős országúti cipőkig minden elérhető. S értelemszerűen a kettő között is minden rendelkezésre áll. Egy BOA-s, kompozit talpú, karbon talpú, két BOA-s és minden egyéb a belépőszint és a high end közötti olasz prémium kerékpáros cipő megtalálható kínálatunkban.

Ugyanez elmondható az OFF-ROAD szegmenshez tartozó kerékpáros cipő kollekcióról is. Itt minden megtalálgat, amely hobbi MTB kerékpáros cipő, egészen a csúcskategóriás, prémium MTB, gravel és cyclocross cipőkig. Három tépőzáras MTB cipő modellek, egy BOA-s, műanyag talpú cipő, karbon talpú cipő, két BOA-s szuperkönnyű MTB kerékpáros cipő. Gravel cipő, cyclocross cipő, MTB cipő és minden, amely az OFF-ROAD kerékpározáshoz szükséges.

Természetesen, triatlon kerékpáros cipőket is kínálunk. Ez ugyanúgy igaz országúti triatlon kerékpáros cipőkre, mint a tereptriatlonos cipőkre. Ha triatlon felhasználásra keresünk cipőt, akkor a legjobb helyen járunk, itt is a legjobbak közül kínálunk cipőket mindenkinek.

Elektromos kerékpárokhoz is kínálunk cipőket. Akár elektromos országúti, akár elektromos MTB kerékpár – a Biondo Bike kerékpárüzletben lehet választani!

S végül, de nem utolsósorban, kínálunk kifejezetten utcai felhasználásra, illetve általános sportfelhasználásra is cipőket, amelyek nem pusztán sporttevékenységünkhöz, hanem akár mindennapi életünkhöz is leghűségesebb társunk lehet.

Számtalan cipőt kiváló akciós áron kínálunk a Biondo Bike kerékpárüzletben, az olasz kerékpáros cipők üzletében!