Computer

TOVÁBB A KILOMÉTER ÓRA KATEGÓRIÁRA 

TOVÁBB A GPS COMPUTER KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A COMPUTER KIEGÉSZÍTŐ KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A COMPUTER OUTLET KATEGÓRIÁRA

Kerékpáros computer. A Biondo Bike kerékpárüzlet kínálatában 1999 óta megtalálhatóak a különböző kerékpáros computerek. Azóta több változás is történt ezen a fronton, a legnagyobb változás talán az, hogy az okos computerek, illetve a GPS alapú kerékpáros mérők megjelenése óta többféle smart computer márka teljes kínálata vásárolható meg üzletünkben, illetőleg webáruházunkban.

A kerékpáros computer a kerékpársport fejlődésével egyre hangsúlyosabb szerepet kap. Elég csak az egyre fiatalabb ProTour szupersztárok megjelenésére és tarolására gondolni (Egan Bernal, Tadej Pogacar, Tao stb…), akiket már wattmérős módszerekkel készítenek fel a peloton legrangosabb szupersztárjaival szemben, és nem is eredménytelenül. Természetesen, amatőr mezőnyben is ez egyre hangsúlyosabb szerepet kap a teljesítménymérés. Gombamód szaporodnak a wattmérős rendszerek, a különböző pulzusra és egyéb adatokra épülő mérőeszközök, amelyek min-mind segítik a sportoló versenyre való felkészülését – akár már amatőr, sőt akár hobbi kategóriában is.  

A normál kerékpáros kilométeróra szekció gerincét a VDO német kerékpáros kilométeróra gyártó vállalat adja évtizedek óta. A VDO kerékpáros computerei között találunk egészen egyszerű vezetékes órákat alapfunkciókkal, wireless (vezeték nélküli) órákat, többféle funkcióval, akár szintmérés opcióval is, illetve már a VDO-nál is találunk GPS alapú okos kerékpáros computereket, amelyek természetesen opcionálisan tudják a pedálfordulat, illetve a pulzusmérést is.

Profi GPS alapú kerékpáros computer kategóriában elérhető a két a aduász, mégpedig a Garmin, illetve a Wahoo. A Wahoo egy feltörekvő cég, amely – többek között – mérő eszközök területén is igyekszik a legjobbak közé tartozni. A Garmin pedig egészen széles választékban és hagyományosan magas szintű kerékpáros computer mérőeszközökkel igyekszik segíteni a sportolók teljesítményalapú felkészülését. 

Láthatjuk, a kerékpáros computer kategória mára már nem pusztán a teljesítmény és a sebességmérés eszköze, hanem egy trend és valahol egy státusszimbólum is. Kifejezetten fontos, hogy ezeket az eszközöket jó áron elérhetővé tegyük az egyre növekvő számú nagyközönség számára, és ennek a szegmensnek a fejlődése is kiemelten fontos, hiszen ezeknek az eszközöknek a használatára egyre nagyobb figyelem fordul.

A Biondo Bike kerékpárüzlet kínálatában mindezt megtalálod.