Férfi kerékpáros ruházat

TOVÁBB A FÉRFI MEZ/MELLÉNY/KABÁT KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A FÉRFI NADRÁG KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB AZ AKCIÓS FÉRFI RUHÁZAT KATEGÓRIÁRA

Férfi kerékpáros ruházat. A Biondo Bike kerékpárüzlet a legendás Pinarello és Wilier kerékpárok kizárólagos magyarországi disztribútora 1999 óta. Ennek megfelelően az ezen olasz kerékpár vállalatok által gyártott ruházatra is épp úgy vonatkozik, mint a kerékpárokra. A két említett olasz cég kerékpáros ruházat portfóliójában kiemelt szerepet kapnak a férfi kerékpáros ruházati termékek. Természetesen, nem csak Wilier és Pinarello férfi kerékpáros ruházat található meg nálunk, más egyéb olasz (és nem olasz) prémium kerékpáros ruházati termékek is elérhetőek kínálatunkban – akár hatalmas ruházat akció keretei között is. Ha már megvásároltuk álmaink kerékpárját, van kerékpáros cipőnk, kerékpáros fejvédőnk, illetve pedálunk, akkor már csak egy dolgunk van, mielőtt megkezdenénk első métereinket új kerékpárunk nyergében – fel kéne öltözködni egyfelől méltó, másfelől praktikus szempontok alapján új szerzeményünkhöz. Milyen kerékpáros ruházatot vásároljunk? Ebben segít eligazodni jelen oldal is.

Az első kategória, amely férfi kerékpáros ruházat palettánkon elérhető, az a felső ruházatra vonatkozik. Férfi kerékpáros mez, férfi kerékpáros rövidujjú mez, férfi kerékpáros hosszúmez, férfi kerékpáros kabát, férfi kerékpáros mellény, férfi kerékpáros szélmellény illetve ezek különböző változatai. Számtalan ár és minőségi szinten érhetőek el férfi kerékpáros mezek. Egészen a prémium kategória belépő szintjétől a szuperkönnyű és elképesztő szellőzést biztosító, olasz high end rövidujjú kerékpáros mezekig bezárólag. Vannak hosszúujjú mezek is többféle kategóriában, akár átmeneti, akár hidegebb időre kifejlesztett, téli kerékpáros mezek is. Idetartoznak a kifejezetten téli körülményekre tervezett kerékpáros kabátok, kerékpáros dzsekik is. Illetve széldzsekik és szélmellények is elérhetőek olasz prémium kategóriás, rövid és hosszú ujjú verziókban is.

A másik kategória a férfi kerékpáros nadrág. Férfi kerékpáros rövidnadrág, férfi kerékpáros hosszúnadrág mindenféle kategóriában és árszinten. Számtalan férfi kerékpáros rövidnadrág számos akciós verzióban is! Téli és átmeneti kerékpáros hosszúnadrágok, akár őszi-tavaszi, akár kifejezetten hideg, téli használatra megálmodva. Olasz prémium kerékpáros nadrág kollekció a férfi kerékpáros paletta keretei között.

Bármilyen olasz kerékpáros ruházatra van szükség, a Biondo Bike kerékpárüzlet a Te választásod lehet.