Kerék

ORSZÁGÚTI/TRIATLON KERÉK

MTB KERÉK

GRAVEL/CYCLOCROSS KERÉK

KERÉK OUTLET

Kerék. A kerékpáron a váz után a legfontosabb alkotó elem a kerék. Tehát, a kerék a kerékpár második legfontosabb része, amelyből minőségi verziót választani, nem csak ajánlott, hanem szinte kötelező! A kerék a gördülési ellenállás miatt nagyon fontos, hogy jó legyen. Fontos a megfelelő merevség, a megfelelő tömegadatok, és természetesen – nem utolsósorban – a vonzó design, amely nem árt, ha karakterében és külső megjelenésben valamilyen mértékben legalább passzol a kerékpárhoz. A váz a legfontosabb része a kerékpárnak, de a kerék a második, amelynek minősége nagyban befolyásolja a kerékpározási élményt.

A Biondo Bike kerékpárüzlet több legendás kerékpáros kerékgyártó vállalat magyarországi forgalmazója.

Országúti kerék. Országúti kerekek tekintetében többféle márka többféle ár és minőségi színvonalú kerékszettje közül választhatunk. Létezik olyan országúti kerék, amely kifejezetten aerodinamikus tulajdonságokkal rendelkezik, így gyorsasági versenyzésre való elsősorban. Itt külön kiemelném a triatlon és időfutam felhasználást, amelyhez akár telikerekek is elérhetőek, de a magas peremes karbon országúti kerék kollekciók kellő választékot kínálnak mindenki számára, aki országúti kerékpáros szegmensben igyekszik a legjobb lenni. Természetesen, elérhetőek karbon országúti kerekek és alumínium országúti kerekek is. Mindezek mindenféle árban és mindenféle brand tolmácsolásában.

Országúti kerék szegmensben választhatunk többféle márka kínálatából: Shimano országúti kerék, Wilier országúti kerék, DT Swiss országúti kerék, FIR országúti kerék, Tufo országúti kerék, Fulcrum országúti kerék, Campagnolo országúti kerék és még sok minden más megtalálható vagy állandó jelleggel, vagy időszakosan üzletünk/webshopunk kínálatában.

Számos akciós országúti kerékszettet kínálunk, amely időlegesen elérhető kínálatunkban mindenki számára, akár webáruházas, akár személyes vásárlás esetén.

Természetesen, vannak OFF-ROAD kategóriában is kerekeink. Itt is vannak versenykategóriás és hobbiszintű MTB kerékszettek, vagy éppen cyclocross kerékszettek, illetőleg gravel kerékszettek. OFF-ROAD szegmensben is – az országútihoz hasonlóan – különböző márkák különböző árszínvonalú és felhasználási területre szánt modellje közül választhatunk.

Miche, DT Swiss, Fulcrum, és Shimano, mind megjelenik akár állandó, akár időleges kínálatunkban.

Értelemszerűen, akciós árú kerekek is megtalálhatóak üzletünk, illetve webáruházunk kínálatában.