Kerékpár váz

A váz. A Biondo Bike kerékpárüzlet természetesen nem csak komplett kerékpárokat, hanem azok alapjául szolgáló vázszetteket is kínál 1999 óta vásárlóinak. A Pinarello és a Wilier prémium kerékpárjainak a lelkéről van szó, amely vázszettek a kerékpár értékének és a kerékpározási élménynek nagyságrendileg a 70-80%-áért felelősek. Éppen ezért mi kiemelt, fokozott figyelmet fordítunk ezen kerékpár váz szettek promotálására és értékesítésére.

Elsősorban és szinte kizárólag a karbon vázas kerékpár paletták kaphatóak kerékpár váz szett formájában is. Ez azt jelenti, hogy számos kategóriában, mindkét olasz prémium kerékpár partnerünk esetében a karbon vázas kerékpár divízió tagjai érhetőek el vázszett formájában is.

Kezdjük az országúti kerékpár kategóriával! A Pinarello esetében kizárólag a csúcsmodellek és a középkategória legteteje vásárolható meg váz formátumban, tehát konkrétan ezekről a modellekről van szó: Dogma F12, Dogma F12, Prince FX és Prince.

A Wilier estében már minden karbon vázas országúti kerékpár elérhető a palettáról kerékoár váz formájában: 0 SLR, Filante SLR, 0 SL, Rave SLR, Cento10 SL, Cento1 NDR, Garda és GTR Team.

A MTB váz kategóriában a Wilier jeleskedik elsősorban a már megszokott high end minőségben, a következő MTB kerékpár váz szettekkel: Urta SLR, 110FX és 101X.

A gravel váz és cyclocross váz kategóriában már újfent mind a két partnerünk ringbe száll. A Pinarello esetében minden cyclocross kerékpár és gravel kerékpár kapható vázszett formájában is: Grevil, Grevil+, Crossista és Crossista+.

A Wilier esetében az elérhető vázszett a Jena.

Időfutam váz és triatlon kerékpár váz szegmensben úgyszintén mindkét olasz prémium kerékpár partnerünk játszik. A Pinarello-nál itt egyenesen három különböző prémium kerékpár modellt kínál vázszett formájában is: Bolide TT, Bolide TR és Bolide TR+.

A Wilier pedig, a Turbine-t kínálja a triatlon váz kategóriában. Mindezt kizárólag a Biondo Bike kerékpárüzlet kínálatában.